ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ALTS ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ | RWA, AI Alliance | Crypto Market Update #48




Τι ρόλο θα παίξει η BlackRock στην αγορά των Altcoins?
Που πιστεύω ότι βαδίζει το Bitcoin?
ΔΕΣ το βίντεο για να μάθεις όλες τις απαντήσεις!

Γίνε μέλος του Degen NINJA Club με το συμβολικό ποσό των 3€/μήνα(!) και απέκτησε πρόσβαση σε αποκλειστικά βίντεο, livestreams και δώρα…
Πατώντας εδώ:

Κάνε εγγραφή στο ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίο Degen Club Newsletter εδώ:

Κάνε με follow στο Twitter(X) εδώ:

TIMETAMPS

0:00 – Intro
1:02 – Kucoin
3:41 – CFTC / ETH + LTC
4:13 – SEC vs. Coinbase
5:49 – Fidelity ETH ETF
6:20 – Rally Fink bullish
8:46 – BUIDL + RWA alts
12:53 – RFK bullish cryptos
13:21 – AI Superintelligence Alliance
15:59 – Bitcoin
19:53 – ETH/BTC
23:22 – Σύνοψη
24:48 – Outro

LFG!

-P.S: Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό το κανάλι ΔΕΝ αποτελεί χρηματοοικονομική συμβουλή, αλλά προσωπική άποψη και (προσπάθεια για) χιούμορ.

#κρυπτο #bitcoin #BUIDL

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Greece Crypto Degen Club


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

37 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλησπέρα.
    Μιας κ έχουμε μπολικο απόθεμα με DCA και στα 3 "stable coins", MATIC ATOM, XRP. Ποιο από 3 έχει καλύτερες πιθανότητες για το ερχόμενο bull cycle. Όχι να βγάλει μάτια γτ νομίζω κανένα, αλλά για ένα x2 at least.

  2. Θεωρείς το ondo και γενικά τα νέα που έχουν ακουστεί ειναι buy the news? Και σε κανενα 3μηνο να δουμε το ondo σε τοπ 30;

    Προσωπικά απο ολα τα αλλα κρυπτο μου αρέσει το ondo για αυτό που κάνει, ειναι ποιό πραγματικό σε σχεση με τα υπόλοιπα Αλτς.
    Θα τα πάει πολύ καλά εχω πιστη σε αυτό. Και σε αυτο το bull market εχει δυνατότητα για τοπ 10. Δικιά μου αποψη.

    Εννοείτε σε ευχαριστούμε για όλες τις πληροφορίες.
    Ψαχνόμουν γενικά και εδώ βρηκα το boost που χρειαζόμουν να εισαι καλα συνεχισε ετσι!

  3. Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, αν έχεις χρόνο και όρεξη να απαντήσεις. Σαν γνώμη, όχι χρηματικόεπενδυτική συμβουλή 😋. Αν είχες SEI θα τα άλλαζες για ONDO ή AIOZ, αν ναι για ποιο και πόσα, όλα;;; Ή το πιστεύουμε το SEI και το κρατάμε στην κάβα μας ως καλή longterm (3-4 μηνες φαση) L1 τοποθέτηση. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

  4. Με κουκούλα και γυαλιά
    κρύβεις μάτια και μαλλιά,
    μα τις γνώσεις σου δεν κρύβεις
    και μ’ αυτό με ανταμείβεις

    Αν κι υπνοβατείς τα βράδια,
    βρίσκεις τα σωστά σημάδια
    στο πυκνό το κρυπτοδάσος.
    Στα altcoins είσαι άσσος.

    Άρχοντα, degen, των κρύπτο,
    βοηθάς ν’ ανακαλύπτω
    νέους δρόμους για το κέρδος
    με πολύ μεγάλο εύρος.

    Που μου δείχνεις το σωστό
    σου αξίζει ποσοστό.
    Χίλια εύγε από ‘μένα
    και παράπονα… κανένα.

    Για να είμαι ειλικρινής
    έχω ένα παραπονάκι.
    Δεν βρίσκω το join για να γραφτώ στο Ninja!

  5. Στο αναφέρω επειδή έχεις πει κατά καιρούς για Qubic.Την επόμενη εβδομάδα λανσάρεται το πρώτο dapp πάνω στο Qubic,το Qx.
    Το Qx,θα είναι το decentralized exchange του Qubic.Θεωρητικά υπόσχεται πολλά σαν ανταλλακτήριο,και καλό είναι όποιος κοιτάζει γενικότερα Qubic,να μπει από τις αρχές να δει τι παίζει όταν βγει.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αυξηθεί το vol στο Qubic καθώς θα προστεθεί ένας πιο ΟΚ τρόπος να αγοράσεις σε σχέση με τα μυστήρια TradeOgre κλπ,και ότι θα καίει Qubics σε συναλλαγές.
    Υγ.Larry Fink θα γίνετε το exit liquidity του Ninja Club, γεροξεκούτη.
    🥷🥷🥷🚀

  6. dEGEN Καλ.ε μου φιλε Κανω μινιννγκ στο RAVEN PISω STO MESO MAKRINO 2020 IOYλιο …Να τα αυξησω να τα αφησω να οπαρω κι αλλα RAVENCOINs ,APO TOKEKENOMIKS pvs pane Η ΝΑ ΠΑΡΩ (SEI)😊🌹 !????SE ΥΠΕΡΕΧΑΡΙΣΤΩ #Νινja Team FOR EVER.

  7. Πως γίνεται να μην εχει τρεξει καθολου το coti κατα τη γνώμη έπρεπε να ειναι στα πρωτα 50 νομίσματα και τρέχουν κατι βλακείες

  8. Για μια ακομα φορα ένα υπέροχο βίντεο.Τα καλυτερα 3 ευρω που ξοδευω.Απιστευτα κατανοητος και to the point…❤

  9. Να σου πω την αλήθεια το εθεριουμ ποτέ δεν μου άρεσε . Το εθεριουμ δεν είναι δικό μου coin για να πάρω λεφτά από εσάς, το έβλεπα όπως βλέπω το Solana to wif to magic και επειδή το rei το pepe άμα έβαζες τα ίδια λεφτά θα ξαναπαντρευοσουν με αποιαδηποτε μπελουτσι περνούσε από μπροστά σου γιαυτό και δεν το έδωσα ποτέ σημασία. Έβαζα στο εθεριουμ μόνο αν δεν ήξερα που αλλού να βάλω και για να μην κάθονται τα έριχνα εκεί. Το ότι ανέβασαν την τιμή του νομίζω ότι ήταν απάτη των διαχειριστών για να μαζεύονται λεφτά στα ανταλλακτικά αλλιώς δεν είχε άλλο λόγο ύπαρξης.

  10. Σε ποια ALTs 😱😱😱😮😮😮. Βασικά να ρωτήσω κάτι? Αφού το κεντρικό bull run δεν έχει γίνει ακόμα, το μπαμ δηλαδή, δεν είναι ακόμα καλή στιγμή αγοράς , αφού θα έρθουν εξωπραγματικά Χ ? Δεν θα είναι υποτίθεται βαση κύκλου το 2025 η τεράστια χρονιά; Νιώθω ότι στα μεγάλα alts είμαστε πολύ πολύ χαμηλά ακόμα 🤔

  11. Αρχηγε εισαι δυναμη και σταιερη αξια! Τα δωρα που μας κανεις σε καθε σου βιντεο τα χαιρομαστε ολοι και χωρις κληρωση 😉