Ζούμε σε simulation, confirmed!




🎁 Bybit: μέχρι και $4380 bonus + 0% τέλη σε ΌΛΑ τα spot pairs μέσα στο 2022

🤌 Cardano Stake Pool [AAATO]

👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:
#cryptos #κρυπτονομίσματα #Cryptovios

🚩Πηγές:

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μου απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλημέρα Γιάννη για μια ακόμη φορά δικαιωνεσαι ας τα ακούνε αυτοί που όταν ανοίγουν το στόμα τους πετούν φαρμάκι συνέχισε έτσι σε ευχαριστώ πολύ!!!!!

  2. Εν το μεταξύ θυμάμαι αυτό το live και αυτό το σημείο τόσο λεπτομερώς που ήταν σαν να πήγα για λίγο πίσω στο χρόνο! Τρομερό !

  3. Γιάννη το ευχαριστώ κ τα συγχαρητήρια είναι λίγο.σε παρακολουθώ από την αρχή.Μας/με προστατεύσεςπερισυ που έλεγες ότι μπαίνουμε σε bear market κ όλοι πετάγανε αετό.κ όταν ξεκίνησες με τον Αντώνη σας έχω σαν ευαγγέλιο. είστε αυτό που πρέπει ωμή λογική. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

  4. Το endgame θα είναι να έχουν καταρρεύσει κεντρικές τράπεζες, Fiat νομίσματα, να υπάρχει παντού αναβρασμός και να υπάρχει ένα παγκόσμιο μόνο Ανταλλακτήριο η Binance και τελικά ο CZ να ανακυρηχθεί ψευτοΜεσσίας που θα ζητάει τις ψυχές μας προκειμένου να μας βάζει coins ώστε να ψωνίζουμε τα προς το ζην….

  5. Ωρες ωρες νιωθω οτι ολο το crypto ειναι ενα ψεμα, αν δεν ερθει αυτο το ρημαδιασμενο το regulation μονο τετοια θα εχουμε. Παντως καλα το ειχες πει τοτε. Αν και δεν νομιζω οτι θα τελειωσει με την FTX εχει χτηστει πολυ fake base λογο 11 ετων easy money.

  6. Απλά έχουμε τους καλύτερους αναλυτές θα έλεγα παγκόσμιου επίπεδου. Μπράβο για την πολύ καλή δουλειά 😎💪

  7. Mpampades Cryptovios kai Antonios. Auta skeftomastan oi arkoudes kai den mporousame na katapioume oti eidame pato ton Iounio … Kai eno ta pes, eleges teleiosame kai allagi epoxis… Gia na doume tora…