Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ




Ποιά είναι τα καλύτερα κρυπτο ανταλλακτήρια?
Τι να προσέχω όταν επιλέγω ανταλλακτήριο?
ΔΕΣ το βίντεο για να μάθεις όλες τις απαντήσεις!

Links για εγγραφή στα ανταλλακτήρια:

BINANCE

BYBIT

COINBASE

KRAKEN

OKX

KUCOIN

GATEIO

MEXC

BITSTAMP

BITGET

BITFINEX

HTX

BINGX

CRYPTO. COM

GEMINI

WOO

PRIMEXBT

Γίνε μέλος του Degen NINJA Club με το συμβολικό ποσό των 3€/μήνα(!) και απέκτησε πρόσβαση σε αποκλειστικά βίντεο, livestreams και δώρα…
Πατώντας εδώ:

Κάνε εγγραφή στο ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίο Degen Club Newsletter εδώ:

Κάνε με follow στο Twitter(X) εδώ:

TIMESTAMPS

0:00 – Intro
2:47 – Γενική βαθμολογία κρυπτο ανταλλακτηρίων
4:54 – Τι να πρσσέξουμε όταν βλέπουμε τις επίσημες κατατάξεις
9:33 – Η δικιά μου άποψη / Binance
13:14 – Bybit
14:08 – OKX
15:25 – Coinbase
16:17 – Kraken
17:03 – Bitfinex
18:13 – Bitstamp
18:37 – Crypto. com
19:27 – Gemini
19:58 – WOO X
20:23 – MEXC
24:12 – Gateio
24:45 – Kucoin
25:18 – HTX
25:52 – Bitget
27:04 – PrimeXBT
28:26 – BingX
28:54 – Γιατί αναφέρω τα πιο μικρά ανταλλακτήρια
30:01 – Σύνοψη
31:10 – Outro

LFG!

-P.S: Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό το κανάλι ΔΕΝ αποτελεί χρηματοοικονομική συμβουλή, αλλά προσωπική άποψη και (προσπάθεια για) χιούμορ.

#κρυπτο #bitcoin

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Greece Crypto Degen Club


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

44 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εγώ αγοράζω/ πουλάω μέσω Revolut, γιατι δεν αναφέρεται πουθενά; δεν είναι αξιόπιστη;

  2. Να είσαι καλά αδελφέ! Βοηθάς πολύ και σε θεωρώ έναν αυθεντικό και ευθύ άνθρωπο. Είμαι αρχάριος σε όλα αυτά και πραγματικά αν δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια στην αρχή. Βλέπεις και διαβάζεις τόσα πολλά και διάφορα που στο τέλος λες μήπως να μην ασχοληθώ και να ησυχάσω;; Να είσαι καλά για τη βοήθειά που δίνεις!

  3. Σε ευχαριστούμε πολύ!! Θα θέλαμε να μας μιλήσεις και για το κομμάτι των πορτοφολιών MetaMask, phantom, και hardware wallets για να ξέρουμε πάνω κάτω πως να κινηθούμε

  4. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο θέμα με την bybit? Δεν δέχεται την κατάθεση fiat με κάρτα Πειραιώς…

  5. Νίντζα., έχεις βαρεθεί να το ακούς , αλλά σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ που βοηθάς κόσμο , κόσμο που θα έχανε πολλά λεφτά λόγο άγνοιας και εύχομαι να ανταμειφθείς με τον καλύτερο τρόπο,σου αξίζει ,είμαι από το 2017 στην αγορά όταν δεν υπήρχε πληροφορία, έπρεπε να κάψω το κεφάλι μου για να μάθω , και έπρεπε να χάσω και λεφτά για να μάθω, και πάντα λυπομουν τον νέο που εισέρχονταν στον χώρο, επίσης σε ευχαριστώ γιατί με πηγές στο επόμενο επίπεδο, το web 3 ήταν πονοκέφαλος και είδα το ματριξ καλύτερα, φτιάχνεις mindset εμπνέεις και δίνεις αυτοπεποίθηση όπως για πρότζεκτ που πιθανόν να έχουν το "αφήγημα" ,μιλάς για οικοσυστήματα κτλπ ,όλα είναι ρίσκο φυσικά αλλά είναι άλλο να τα βάζεις στην τύχη και άλλο εκεί που οι πιθανότητες είναι περισσότερες,με εσένα leader σίγουρα θα τα πάμε καλύτερα, εγώ προσωπικά λέγοντας την γνώμη σου σε συνδιασμό με την δική μου εμπειρία, είμαι σε αρκετά κέρδη με καλές βάσεις για το bullrun και όλα αυτά με 3 ευρω , νιώθω ότι σου χρωστάω 😁LFG🥷🥷🥷

  6. Συγχαρητήρια Degen για το υπέροχο βίντεο. Πήρα TRAC απ' το Gate. Io και προσωρινά το έχω εκεί. Σε ποιο πορτοφόλι μπορώ να το αποθηκεύσω;

  7. Συγχαρητήρια για την δουλειά σου.
    Μονη ένσταση για Coinbase αν και εχω δύο χρόνια να μπω, έσβησα εντελώς την εφαρμογή γιατί ένιωσα πολυ "εχθρικη διάθεση" ,κυριως λογω υψηλών fees και δυσχρηστου interface.
    Νασαι πάντα καλά.

  8. Το Stronghold SHx είναι το μόνο coin μέχρι στιγμής που υποστηρίζεται από το Stellar Foundation και το Ripple Fed now , Swift , ACH payments.
    Συνεργάστηκε με την IBM για την έκδοση Stronghold USD. Κέρδισε το "Αγαπημένο κοινού" της Visa το 2020. Οι ανταμοιβές εμπόρων με το SHx θα επεκταθούν και στους πελάτες. Προπύργιο επίσης στο DeFi χρηματοδοτώντας τους εμπόρους τους. To Stronghold έκανε το αντίθετο από τα περισσότερα Crypto, δημιουργώντας πρώτα τις επιχειρήσεις και τις συνεργασίες τους πριν ξεκινήσουν στο Blockchain και το διακριτικό τους SHx.🚀

  9. μπρο μου , δεν εχει κανενα λογο να μην promotareis κατι . ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ που εισαι ο μονος που αναφερεις τα παντα.
    ξερουμε ποιος εισαι κ αυτο αρκει.

    μπειτε ολη στην κλειστη ομαδα NINJA SQUAD
    ειναι 3 συμβολικα τον μηνα…

    δεν εχω κατι αλλο να πω…δεν θελω να γινομαι κουραστικος σε καθε σχολιο…ειναι η καλυτερη επιλογη που θα κανετε για τον εαυτο σας και το εννοω.
    (τα υπολοιπα ερχονται μετα…οπως εγω κ αλλοι αρκετοι που κανουμε thanks message επι πληρωμη…γιατι η ΒΟΗΘΕΙΑ που μας προσφερει ο υπνοβατης φιλος μας ειναι τεραστιας αξιας!!!!!!!!!!!!!)

    για αυτο και τα περισσοτερα σχολια ειναι απο members του NINJA SQUAD!!!!!!!!!!!!
    αν δεν εχεις badge σαν εμας, αν μπορεις δωσε 3$ συμβολικα τον μηνα.

    αλλιως κανω δωρο σε 5 ατομα τον 1ο μηνα , σε οποιον θελει….

    LFG αδερφε μου
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!

  10. Συγχαρητήρια για το βίντεο! Έχουμε γνώμη για Tmng token που βασίζεται στα σπάνια ορυκτά μέταλλα και στα μέταλλα τεχνολογίας; έγινε το listing στο Mexc πριν δύο μήνες!

  11. Καλησπέρα Degen , είμαι στην Binance και Mexc , όμως στο bear είχα αγοράσει και στην Kriptomat. Ποια η γνώμη σου;🙏 Και το support της πολύ καλό !!

  12. Δεν κάνεις και ένα βίντεο, σε περίπτωση που βγάλουμε λεφτά από το bull run, που να τα αποθηκεύσουμε. Revolut είναι καλή ιδέα?

  13. Ευχαριστουμε πολυ Degen και για ακομα ενα ενημερωτικο βιντεο ,αν και πιστευω πωσ το συγκεκριμενο θα επρεπε να ειχε βγει καιρο πιο πριν γιατι ουσιαστικα το νουμερο 1 πραγμα που κοιταμε ολοι πριν ασχοληθουμε με κρυπτο ειναι σε πιο ανταλλακτηριο να μπουμε,αλλα καλλιο αργα παρα ποτε. Πιστευεισ οτι εχουμε καποιο οφελοσ αν μπουμε σε πανω απο ενα ανταλλακτηριο? Δηλαδη αν καποιοσ ειναι ηδη στην binance αξιζει να μπει και στην bybit η ειναι ακριβωσ το ιδιο και το αυτο? Καταλαβαινω οτι καποια ανταλλακτηρια σου προσφερουν και προσβαση και σε πιο degen coins αλλα στην προκειμενη περιπτωση με τα ανταλλακτηρια που προανεφερα σαν παραδειγμα εχουμε καποιο οφελοσ αν χρησιμοποιουμε και τα δυο η θα επρεπε να εστιασουμε και να μαθουμε να χρησιμοποιουμε καλυτερα το ενα?

  14. Καλησπέρα είμαι καινούργια στον χώρο και θα ήθελα την βοήθεια σας. Προσπαθώ να κάνω ανάληψη από binance και δυσκολεύομαι.Μπορει κάποιος να με βοηθήσει?

  15. Αδερφέ γεια χαρά…θα παίξουν σε αυτόν τον κύκλο τα κρυπτο που έχουν σχέση Με το.( Γουέμπ 3)?????.. καί αν ναι για πες μας.2…3.. που τα πιστεύεις ευχαριστώ πολύ για όλα….

  16. Καλημερα σας degen αδερφε.μια ερωτηση ασχετη με το θεμα.θεωρεις η πιστευεις οτι ειμαστε σε προωρο bull run κ θα δουμε κορυφη τελους καλοκαιριου κ μικρα κ φτωχα επι κ σε bitcoin κ σε alts η να εχουμε κανονικο bull κ να τραβαμε κανονικα κ το 25;σε ευχαριστω.