ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ?




Είναι το τέλος του Bull Market?
Τι κάνω όσον αφορά τα Altcoins?
ΔΕΣ το βίντεο για να μάθεις όλες τις απαντήσεις!

Γίνε μέλος του Degen NINJA Club με το συμβολικό ποσό των 3€/μήνα(!) και απέκτησε πρόσβαση σε αποκλειστικά βίντεο, livestreams και δώρα…
Πατώντας εδώ:

Κάνε εγγραφή στο ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίο Degen Club Newsletter εδώ:

Κάνε με follow στο Twitter(X) εδώ:

LFG!

TIMESTAMPS

0:00 – Intro
1:38 – Τι έγινε στην αγορά τις τελευταίες ημέρες
7:50 – Ανάλυση αγοράς / η μεγάλη εικόνα
15:10 – Τι κοιτάω από εδώ και πέρα
17:49 – Σύνοψη
18:07 – Outro

-P.S: Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό το κανάλι ΔΕΝ αποτελεί χρηματοοικονομική συμβουλή, αλλά προσωπική άποψη και (προσπάθεια για) χιούμορ.

#κρυπτο #bitcoin #war

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Greece Crypto Degen Club


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

49 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Όπως πάντα μετρημένος και χρήσιμος. Σε ευχαριστούμε για την ψυχραιμία σου και τις συμβουλές σου.
    Πάμε γερά για bounce ! LFG

  2. Άλλο ένα εξαιρετικό βίντεο ειδικά για τους καινούργιους στον χώρο ή σε αυτούς που δεν έχουν υπομονή, εγώ να πω 2, 3 πράγματα που τα βλέπεις ενώ έχεις εμπειρία, 2,3 κύκλων, Πρώτον παιδιά τέτοιες ειδήσεις επηρεάζουν την αγορά για σύντομο διάστημα και δεν έχουν καμία σχέση με την μακροπρόθεσμα εικόνα, αντε πχ αντί να τελειώσει ο κύκλος αρχές του 2025, μπορεί να πάει 3,4 μήνες αργότερα, δεύτερον μια τιμή όσο και να πέσει δεν θα άλτη επηρεάσει στο μέλλον και τι εννοω, πχ βλέπατε να πάει το Σολανα στο τέλος του κύκλου 1000 δολάρια και τώρα λόγω της μεγάλης πτώσης δεν το πιστεύετε πια? Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε και Τρίτον πηγαίνετε απλά και δείτε όσο γινόταν ο πανικός ποιοι αγόραζαν και ποιοι πουλούσαν και θα καταλάβετε τα πάντα, όταν δείτε να πουλάνε οι φάλαινες εκεί ναι να φοβηθητε, προς το παρόν απλώς φορτώνουν όλο και περισσότερο.

  3. Αυτή η αβεβαιότητα της αγοράς που βλέπουμε είναι πιθανό να εξελιχθεί σαν ένα ελατήριο είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω. Συσσωρεύεται μεγάλη ενέργεια που κάπου πρέπει να ξεσπάσει

  4. Όποιος φοβήθηκε με όλες αυτές τις βλακείες, έχω μια ιδέα! Ρευστοποίηση τώρα και ανάληψη! Είναι κρίμα να σας τα "πάρουν" οι ξένοι!!! Φάτε τα καλύτερα οι ίδιοι!!! Κρίμα είναι…!!!

  5. DEGENαρα μου.. so far so good all out solanas στα 178 και τωρα στα 124ευρω. Λοιπόν..Εχω 3000ευ. βαλτωμενα σε 6 cryptos .. ΔΕΝ τα πειράζω αυτά.ΑΛΛΑ έxω κάτι λίγα *για χασιμο*. παράδειγμα για 1% potential kai το ψαχνω στα ταρταρα τώρα που ειναι όλα. Πες μου μια γνώμη between OASIS-Jasmin-Amp-stellar-algorand-gala-fantom-lcx-ankara-hederaonyxcoin-virtua-thresold-protocol 0X KAI SEI ..TH ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ Degenara πιστεψε με έγινα με πολλή αγάπη ΝΙΝΤΖΑκι ..ίσως για ετουτο εδω το μήνυμα..Καθαρα θα το λάβω ως γνώμη ..δε μπορει καποιο θα ειναι εστω κ λιγο για pump σε αυτά που σου ανεφερα επειτα και απο την δική μου ερευνα ως ανίδεος αρχαριος ..οπότε ούτως η αλλιώς θα επέλεγα κάποιο απο τα παραπάνω.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ την ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, με μια χαραμάδα απο το ΄΄φώς σου΄΄ μη με αγνοησεις.🙏🏼. Ββ!! Ευτυχώς που υπαρχεις και εσυ.Να εισαι πάντα καλά. !!! ❤

  6. Καμία μάχη δεν κερδήθηκε υπό ιδανικές συνθήκες.

    Ο χαρακτήρας χτίζετε εκτός του comfort zone.

    The greater the difficulty, the greater the glory!

    LFG LFG LFG

  7. Mavia η prime?και αν πιστεύεις περισσότερο prime(δε παίζει ρόλο η μεγαλύτερη κεφαλαιοποιηση;) αξίζει σε αυτή τη τιμή;

  8. Καλησπέρα έχω μπει στον κόσμο του κρυπτο τους τελευταίους 5μηνες καί τυχαία έχω δεί τό κανάλι σου, έχω μάθει χρήσιμες πληροφορίες από εδώ συνέχισε έτσι!!

  9. Απιστευτο content, νασαι καλα. Θα ηθελα να ρωτουσα για τη γνωμη σου. Μετα το χαλβιγκ συνηθως το BTC πεφτει απο 35-75%. Ενα βιντεο πανω σαυτο θα ηταν το ιδανικο σεναριο καθως πολυς κοσμος περιμενει να πεσει στο bear market. Ειχα δει παλια βιντεο σου (οταν αρχισαν πτωσεις στον Μαρτη οπου αναλυσες τα rates και εδωσες απιστευτο evidence οτι πεφτει συνηθως 14-25%). Το βιντεο ονομαζεται ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ: Κατάρρευση ή Ευκαιρία?. Καπως ετσι το ειχα στο νου μου και ηθελα να στο γραψω, πιστευω θα βγει πολυ καλη ιδεα. Συνεχισε ετσι, σε ευχαριστουμε!

  10. Να είσαι καλά που μέσα από αυτή την φαινομενική αλλά λόγω ανάλογης διαμόρφωσης ανακατωσούρα , βρίσκεσαι να δείξεις σε εμας που σε ακολουθάμε πιο ολιστικά και με στοχοποιημένη χαλαρή ανάλυση μια ανάλογη εικόνα της αγοράς . ❤🎉😊

  11. Καλημέρα Degen! Εγώ έχω μια εύλογη απορία. Έχω ανοίξει short όπως σου είπα και στο X από το Σάββατο και μέχρι τώρα πάει καλά. Σκέφτομαι όμως πως με την αδυναμία που δείχνει η αγορά, όλος ο κόσμος περιμένει κι άλλη πτώση. Σιγά σιγά βλέπω τα FR να πέφτουν και κάποια να γίνονται αρνητικά. Αυτό είναι δείγμα πως η αγορά θα θέλει να τους κλείσει όλους αυτούς. Δλδ λες να θέλει να πληρώσει όλους εμάς τους αρκουδιαρηδες ενώ πολύ απλά μπορεί να κάνει ένα leg ως τα 69-70 ώστε να μας πεταξει, και μετά να συνεχίσει την πτώση;
    Με βάση όλα τα δεδομένα πιστεύω πως οι short θα φάνε ξύλο, καθώς πιστεύω πως θα δούμε ένα ψεύτικο bounce ως τα 69 και εκεί που ο κόσμος θα πιστεύει πως τελείωσε το έργο, και παμε για Ath, θα κάνει κανα nuke και θα φύγουμε για 53k.
    Φυσικά αν δούμε το BTC στα 69, θα δούμε και τα alts, +30 από εκεί που είναι τώρα ώστε να τους κλείσει σίγουρα όλα τα shorts στα alts.
    In conclusion, με απλή ηλίθια και παράλογη λογική, θεωρώ πως θα κλείσω τα shorts για την ώρα, και θα τα ανοίξω μόλις δω 69κ έστω και σαν σκιά. Είναι το μόνο σενάριο που κερδίζουν οι λίγοι. Αυτό γίνεται πάντα, έτσι βγαίνουν οι μικροί από την αγορά και σου τρώνε τα λεφτά οι μεγάλοι.

  12. Κλείστε τους αρχάριους στα σπίτια τους και κόψτε τους το ιντερνετ για να μην μπορούν να δουν το price action του btc

  13. Το παράδοξο είναι ότι η πλειοψηφία όταν βλέπει συνεχόμενες εβδομάδες με πράσινα κεριά πανικοβάλλεται που δεν έχει μπει πιο δυναμικά,και παρακαλά για χαμηλότερες τιμές.
    Όταν οι χαμηλότερες τιμές δίνονται, πάλι πανικοβάλλεται πως αν μπει πιο δυναμικά,μήπως συνεχιστεί περαιτέρω πτώση.
    Αρκετοί βλέποντας το Solana να σκαρφαλώνει από 10$ στα 210$,παρακαλούσαν να πάει έστω 150$ να βάλουν και τις κάλτσες τους για long term.Το Solana ακούμπησε 120$+.Πόσοι από αυτούς αγόρασαν άραγε?
    Οι αγορές σε θέλουν μόνιμα αμφίβολο και είναι γεμάτες από ανθρώπους που δεν έχουν αυτο-έλεγχο των συναισθημάτων τους.Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό,καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις κερδισμένος αν μένεις πιο ανηπερέαστος από τη μάζα.Αν οι αγορές ελέγχονταν στο 100% μόνο από ρομπότ δε θα έχανε-κέρδιζε κανείς.
    Δύο-τρεις σκέψεις από προσωπικά μου παρελθοντικά λάθη: 1)μη κάνεις κινήσεις π-ο-τ-έ σε στιγμές που δεν έχεις καλή ψυχολογία,ή είσαι σωματικά/πνευματικά πιεσμένος.Το πιο πιθανό είναι να τζογάρεις,παρά κάτι ορθολογικό. 2) Το μετρημένο leverage είναι καλός φίλος αν ξέρεις πότε και γιατί,το αλόγιστο leverage είναι ο χειρότερος εχθρός.
    3) Οι ευκαιρίες δε τελειώνουν.Ποτέ.Ειδικά στη περίοδο αυτή.Αν δε πρόλαβες κάποιο πρότζεκτ που κοίταζες τη προηγούμενη εβδομάδα/μήνα,θα βρεις πολύ σύντομα κάτι νέο και ίσως καλύτερο. 4)Αν κάνεις τα πρώτα σου βήματα και σε επηρεάζουν τα χρώματα στα charts, και αγοράζεις στα πράσινα και πουλάς στα κόκκινα μπορείς να αλλάξεις τα χρώματα στα candlesticks.Πράσινο στο down και κόκκινο στο up.Όσο γελοίο και αν ακούγεται,βοηθάει. 5)Πάντα τη μεγάλη εικόνα.Αγόρασες για το πικ του bull run.Οταν έρθει,αν το alt που όντως πιστεύεις πάει ψηλά δε θα έχει μεγάλη σημασία αν αγόρασες "χθες" ή "αύριο".
    Υγ.Μεγάλε Degen αν γουστάρεις θα ήταν όμορφο νομίζω αν έκανες μία πιο επεξηγηματική αναδρομή σε επόμενο βίντεο για Gigantic Kassocked Rebirth που πολλοί ρωτούν.Ίσως κάποια θεωρία,που πιστεύεις εσύ ότι σου φάνηκε εσένα πολύτιμη στο παρελθόν.
    🥷🥷🥷🥷🥷🥷🥷🥷🥷🥷

  14. Καταλαβαίνω οτι ειναι λιγο ευαίσθητο θεμα για να αναφέρεσαι,αλλα πράγματικα θα με ενδιέφερε να μαθω το ύψος του προρτοφολιο σου👀. Halving this week, ακούγεται τοσο σουρεαλ 😢🥷📈

  15. Καλησπέρα παίχτη,πολλά μπράβο για την πολύ καλή δουλειά σου.. Μια ερώτηση: Εάν είχες να επιλέξεις αυτές τις ημέρες μεταξύ Νear και Azero τι θα επέλεγες;;

  16. Εχω φτάσει ήδη 20-50%μειον σε alt coins. Οποτε εαν το μπιτκοιν φτάσει 55 κ , τα πουλάω μην τα χάσω ολα ;;;;και κρατάω μονο τα long term?

  17. Respect !!! Και εγώ το πιστεύω παρά πολύ έχω έναν θολό όμως σημείο σχετικά με το σολανα ποσό εύκολα θα ανακάμψει κ λόγω του congestion στο network του που πάνω στο σημείο που ήταν να γίνει το solve έσκασε όλο αυτό, κ προσωπικά ακόμα κ χτες είχα αρκετά failures μέσα στο network σε swaps κ λοιπά ..

  18. Συμφωνώ σε όλα όσα λες αν ο κύκλος ήταν ίδιος με τον προηγούμενο … αλλά είναι ?? αν δούμε και πιο πίσω ?? τροφή για σκέψη !! 🐻

  19. FET MANTA BEAM JUP PYTH
    BST ONDO PRIME CLORE AKT
    Γεια σε όλους τους νίντζα!
    Πόσο συνολικό X λέτε από εδώ που είναι η αγορά ?

  20. Έχω εκμεταλλευτεί αρκετά τις εκπτώσεις περνοντας παραπάνω ondo και σολανα..πιστεύεις το επι 6-7 στο σολανα είναι εφικτό ;

  21. Δεν φανταζεστε ποσο καλο ηταν το γεγονος του πολεμου, που μας εριξε απο τα υψηλα και θα πεσουμε κατα την γνωμη μου στo 111DMA του δεικτη PI. Δεν φανταζεστε που θα βρισκεται το BTC σε ενα χρονο (+)απο τωρα.
    Ή θα κανουμε ranging μεχρι να ακουμπησουμε το 111DMA ή θα δουμε περαιτερω πτωση μεχρι να ακουμπησουμε το 111DMA. Εκει θα ειναι και η καλυτερη χρονικη στιγμη για αγορες και μετα ερχεται παλι η ανοδος.