ΠΑΝΙΚΟΣ, FUD ΚΑΙ FOMO | Τα 7 Θανάσιμα Κρυπτο-Αμαρτήματα




Έχεις νιώσει ποτέ πανικό στις αγορές?
Έχεις αγοράσει από FOMO?
Πώς μπορούμε να τα αποφύγουμε?
ΔΕΣ το βίντεο για να μάθεις όλες τις απαντήσεις!

Γίνε μέλος του Degen NINJA Club με το συμβολικό ποσό των 3€/μήνα(!) και απέκτησε πρόσβαση σε αποκλειστικά βίντεο, livestreams και δώρα…
Πατώντας εδώ:

Κάνε εγγραφή στο ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίο Degen Club Newsletter εδώ:

Κάνε με follow στο Twitter(X) εδώ:

-Τα 7 Θανάσιμα Αμαρτήματα είναι μια playlist που εμπεριέχει 7 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ στα κρυπτο!

TIMESTAMPS

0:00 – Intro
1:13 – Τι είναι το FUD
3:34 – Τι είναι το FOMO
5:44 – Τα θετικά στοιχεία
7:54 – Πότε τα βλέπουμε στις αγορές
12:43 – Τι κάνουμε σε περίπτωση πανικού στις αγορές
14:40 – Τι κάνουμε στο FOMO
16:03 – Πώς διαχειρίζομαι αυτά τα συναισθήματα
20:47 – Outro

LFG!

-P.S: Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό το κανάλι ΔΕΝ αποτελεί χρηματοοικονομική συμβουλή, αλλά προσωπική άποψη και (προσπάθεια για) χιούμορ.

#κρυπτο #bitcoin #fomo #fud

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Greece Crypto Degen Club


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

49 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλησπερα . Ευχαριστουμε για αλλη μια φορα. Μπορεις να δωσεις καποιες επιπλεον πληροφοριες για τα degen microcaps και meme που αναφερεις. Εχες κάποιο σχετικό βίντεο για λεπτομέρειες?

  2. Αγαπητέ Ninja leader

    Χρειαζόμαστε ένα βίντεο για το "Πως κάνουμε σωστό research σε ένα project "

    Έχεις Ίδη μιλήσει για κεφαλαιοποιηση και tokenomics(inflatory/deflatory), αλλά όταν μιλάμε για μικρά projects τι κοιτάμε?
    Πως ελέγχουμε το road map?
    Όταν λέμε ενεργό Twitter account τι σημαίνει? (Ποσταρησματα κάθε πόσες μέρες? Πόσοι ενεργοί followers είναι ένα καλό νούμερο για ένα μικρό coin?)
    Πως βρίσκουμε τους founders και το ιστορικό τους?
    Πως βλέπουμε αν μπαίνουν ή φεύγουν φάλαινες?
    Αν υπάρχει κίνδυνος για dump?
    Είναι το discord ένας τρόπος να γίνεις ενεργό μέλος σε ένα μικρό community?

    Και εν τέλει ένα παράδειγμα από ένα "ψάξιμο " που θα κάνεις εσύ και στο τέλος να μας πεις "και επειδή είδα αυτά και αυτά και αυτά για τόσο και τόσο καιρό consistently αυτό το coin το έχω στο radar μου για έκθεση τότε " π.χ.
    Για να μάθουμε Πως ψάχνουμε και κάνουμε σωστό research και μόνοι μας , πέρα από τα βασικά (market cap,chart,transactions volume)

    Νομίζω ένα τέτοιο βίντεο θα ήταν πολύ διδακτικό.

    Και μετά, θα σου στέλνουμε ΕΜΕΙΣ μικρά διαμαντάκια για τι ευχαριστώ.

    Να σε καλά. Χαιρετισμούς

  3. Η θεία από το χωριό; χα χα χα!!! Σιγά… είμαστε πολύ μακρυά από αυτήν την κατάσταση. Εκτός αν η θεία είναι από χωριό του Ελ Σαλβαντόρ. Η νεοελλάδα κοιμάται και όταν ξυπνάει βλέπει ΤικΤοκ…!!!

  4. Ευχαριστώ φίλε για την υπέροχη δουλειά που κάνεις!
    Νιώθω όλο και πιο ασφαλής στον χώρο και σαν να έχω τον "μεγάλο αδερφό" να με προστατεύει-συμβουλεύει με την βοήθειά σου!!

  5. στις 29/11/23 το MATIC θα κάνει αναβάθμιση και μεγάλες φαλαινες εχουν αρχίσει να κανουν ρευστοποιηση
    υπαρχει περίπτωση να κρασάρει το συστημα; πανικός; ανασφάλεια; για το ίδιο κρύπτο.
    ΥΓ. τα κρυπτο είναι ψυχολογία στο 90%, όταν το παιχνιδι γίνεται απο λιγους κυριαρχεί η λογική , όταν μπαίνουν οι μάζες κυριαρχεί το συναίσθημα και εκεί εμφανίζονται οι καρχαρίες.

  6. Degen σε νιώθω απόλυτα εκεί που λες για τα degen microcaps (τα γνωστά shitcoins). Νιώθω ότι έχω πάρει συμπυκνωμένη εμπειρία trading μέσα σε ένα 8μηνο που ασχολούμαι με αυτά και τεράστια μαθήματα στη διαχείριση συναισθημάτων και στο risk management.
    Κατά τα άλλα συνέχισε να είσαι ο καλύτερος Έλληνας crypto influencer/instructor.
    LFG!!!🚀🚀🚀

  7. 👏🏼👏🏼👏🏼 σαν να με ακούω εμένα να τους εξηγώ όταν ακούω από τρίτοτέταρτους ότι το όλο θέμα ειναι φούσκα και τζόγος

  8. Σε ευχαριστουμε.
    Ερωτηση, ειχα magic entry 0.59 και πουλησα 0.75…
    Θα ξαναδουμε τετοια τιμη στην πτωση τωρα πιστευεις ; Αλλιως ποια τιμη θεωρεις καλο εντρυ ;

  9. Καθηλωτικος οπως πάντα.
    Σήμερα μου ξύπνησες αναμνήσεις. Ειχα έκθεση στο Ust ηταν το χειρότερο βράδυ, πάλευα όντος σε μια ζούγκλα με θηρία και έπιασα τον εαυτο μου να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και να κάνει revenge trade για να σώσει τα ασημαζευτα, και εν τέλη απο καθαρή τυχη σε ενα γύρισμα του ust προς τα πανω έκλεισα με μια απώλεια 10% και έκανα ανταλλαγή σε Usdt.
    Και έμεινα ήρεμος για λίγο, και λέω για λίγο γιατι αν θυμάσαι μετα άρχισε να υπάρχει αστάθεια και να υποχωρεί και το usdt είχε φτάσει νομίζω και 0.95. Οπότε την έφαγα και απο εκεί αφού τα γύρισα σε fiat. Το χειρότερο δεν ήταν η χασούρα αλλα το γεγονός οτι χάθηκε η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια στα stable.

  10. πολύ απλό βάσεις ένα αυτόματο sell λίγο πάνω από το κέρδος σου και όλα καλά 😁… Εγώ βάζω φιουτσερ χιλιάρικα και πάω για ύπνο το φομο θα μας νοιαξει🤣

  11. Mr Miyake …ανυπομονω για βιντεο με τις Degenies sto dextools…new pair coins kltp !Εκει ειναι το ψωμι καθοδηγησε μας !..

  12. Αδερφέ εξαιρετικο βίντεο σου βγάζω το καπέλο.
    Θέλω να σε ρωτήσω όχι την επενδυτική γνώμη με το αν είχες υποθετικά 10$κ
    Μεταξύ vra,Rio,Qubic, Kujira
    Πώς θα μοιραστεί το κεφάλαιο σου και σε ποιο εύρος τιμών περίπου, αν σου έρχεται και κάποιο άλλο coin που αξίζει να μπει σε μια μικρή λίστα το αναφέρεις, σε ευχαριστώ πολύ 🙏

  13. Φιλε ευχαριστουμε το καναλι σου ειναι εγκυκλοπαιδεια.. καλα για τα memes σημερα το FRONK εφαγε διορθωση κατι 50αρικα μας πεθανε ..Ποια ειναι η γνωμη σου για memes στο AVAX? Δεν εχουν ανεβει ακομη πιστευβ εχουν μελλον…

  14. Λεβεντη εισαι σε αλλο επιπεδο σε σχεση με πολλους αλλους που εχουν καναλια στο you tube. Λενε οτι απο τα πιο δυσκολα πραγματα στο bull run ειναι να πουλησεις τα coin σου. Η προσφορα για την προβατινα ισχυει στο 100%. Πες μερα και ωρα🥷🏿🥷🏿🥷🏿🥷🏿lfg

  15. 1.Όπως σου ειχα γράψει σε ένα άλλο βίντεο ευτυχώς είμαστε απ τους λίγους τυχερούς που πλέον το μόνο FUD γνωρίζουν είναι πλέον το fast food,προσωπικά είμαι αναίσθητος και το κύριο φυσικά είναι όταν έχεις μπει σε,όπως είπαμε,eth 89€ btc 1750 ada 0,024 και Sol στα 0,30€,και ακούς τους άλλους μόλις έχουν κανει 2000% και 3000% για σένα πάνω,έπεσε το Sol απ τα 240€ στα 30€ και είναι απάτη,τους κοιτάω με το βλέμμα τις αγελάδας ,τι να τους εξηγήσω και να τους πω
    2.όσων αφορά το FOMO
    Ναι το χούμε κάνει όλοι
    Κάποιος είπε ομως
    Αν κανείς το ίδιο λάθος δεύτερη φορά και δε μάθεις είσαι ηλίθιος

  16. Καλησπερα degenara μας!!!ειμαι στο καναλι σ απ την αρχη π το ξεκινησες …η ενεργεια σου ,η μεταδοτικοτητα σου κ ολη σ η προσπαθεια να βοηθηθουμε ολοι μας ειναι αξια σεβασμου !!!μετα απο εσενα οι περισσοτεροι "δασκαλοι" των κρυπτο εχουν φαει delete!!!

  17. 7 θανασιμα αμαρτηματα…. ψυχαναλυση των αγορων θα ελεγα. Εισαι φοβερος. Ευχαριστουμε για το experience sharing που κανεις!!! Αρχισα να ψαχνομαι στον χωρο εδω και εξι μηνες… εξ αιτιας σου νιωθω ηδη πιο σιγουρος και ασφαλης!!

  18. Πραγματικά κάτι τέτοιο περίμενα λόγο και της binance. Πιστεύεις, ότι τώρα είναι καλή στιγμή να αγοράσουμε κι άλλο πριν το ETF;;;

  19. Ολα αυτά τα επαθα απο εχτές το βράδυ με το ustc ως νεος στα κριπτο (γερος στην τεχνολογία) με αποτέλεσμα -60%

  20. Οχι για να στηριχτούμε όλοι στα δικα σου κακαλα , αλλά μερικές ενημερώσεις κοντά στο πικ του μπουλ μαρκετ σχετικά με το πότε να βγουμε και τα λοιπά , θα ήταν οχι απλα ευπρόσδεκτες αλλά ίσως κ αναγκαίες …. (Χωρίς βέβαια να ειναι χρηματοοικονομική συμβουλή) LFG 🎉

  21. Για κάποιο λόγο μας επισημαίνεις το θέμα με τα stablecoins. Πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο λογικά με το tether bro . ευχόμαστε να μην γίνει
    Ευχαριστούμε bro

  22. Εκπληκτικός οπως καθε φορα..ειμαι νεος στα crypto και θα ειναι το πρώτο bullrun που θα περάσω. Εύχομαι να μην την πατήσω. Ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο αυτου του ειδους βίντεο. Σε ευχαριστώ.

  23. Προσωπικα πιστευω για να γλιτωσεις τετοιου ειδους συναισθημα πρεπει να επενδυεις στα κρυπτο χρηματα που σου περισσευουν κι οχι τα σπιτια σου τα χωραφια σου και τα νεφρα σου.δε νιωθω να φοβαμαι ακομα κι αν φαω 70% 80% κατω.ισα ισα ευκαιρια για περισσοτερα κοινς το θεωρω.το κακο συναισθημα νομιζω θα ειναι, στο Χ20Χ30Χ50 να μη παρω κερδη,και να περιμενω το Χ100,που ισως να μην ηρθει ποτε.παμε δυνατα υπνοβατη💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻.Υ.Γ(οταν καποια κοινς που εχεις αναφερει,χωρις βεβαια να ειναι χρηματοοικονομικες συμβουλες ολα αυτα αλλα οι υπνοβασιες σου,θα θελαμε πιστευω να δωσεις καποια υπνοβασια τη στιγμη που θα θεωρουσες καλο να βγουμε απο ενα τετοιο κοιν που ισως εχει κανει το επιθυμητο Χ κατα βαση το ονειρο που εβλεπες..καταλαβες😉😉LFG💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻