ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ” ΣΤΟ BITCOIN




Ποιοί είναι οι μεγαλύτεροι holders του Bitcoin?
Θέλει η Αμερική να καταστρέψει τα crypto?
ΔΕΣ το βίντεο για να μάθεις όλες τις απαντήσεις!

TIMESTAMPS

0:00 -Intro
0:51 – Ποιοί είναι οι Top Bitcoin holders?
2:38 – Γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατέχει Bitcoin?
3:26 – Άλλοι top Bitcoin holders
5:00 – Θέλει η Αμερική να καταστρέψει το Bitcoin?
7:18 – Τι πραγματικά πιστεύει ο Genlser για τα κρυπτο
8:33 – Τι έλεγε και τι λέει τώρα ο Larry Fink για τα κρυπτο
12:47 – Τι πιστεύετε εσείς?
13:29 – Outro

LFG!

-P.S: Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό το κανάλι ΔΕΝ αποτελεί χρηματοοικονομική συμβουλή, αλλά προσωπική άποψη και (προσπάθεια για) χιούμορ.

#κρυπτο #bitcoin

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Greece Crypto Degen Club


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλημέρα φίλε.. τώρα που έχει γυρίσει η αγορά ποια 2…3… κρυπτο θεωρείς ότι πρέπει κάποιος να αγοράσει η μάλλον ποια θά επερνες εσύ ευχαριστώ

  2. Η Αμερική δεν είναι από τις χώρες που δεν ξέρει τι της γίνεται. Γνωρίζει καλά ότι είναι το μέλλον στο BTC και αυτό το γνωρίζει καλά. Άσχετα με το τι δείχνει, προσπαθεί και συσσωρεύει όσα μπορεί περισσότερα. Οι ειδήσεις είναι κάτι που επηρεάζει τον "μικρό" κοσμάκη να πουλήσει εκεί που δεν πρέπει, για να αγοράσει αυτή εκεί που πρέπει!!! Μπράβο φίλε μου (βρε εσύ είσαι… δεν εξηγείται αλλιώς) για την δουλειά που κάνεις. Καθόλου κουραστική με διαφημιστικές καμπάνιες κτλ. Εύστοχες απαντήσεις σε ερωτήματα που λίγοι τολμούν να αγγίξουν. Ακριβές πληροφορίες που τις μοιράζεσαι τίμια… Μπράβο! Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνεις ένα βιντεάκι – εσύ που τα ψάχνεις καλά και σε βάθος – για την BINANCE γιατί ακούγονται αρκετές βλακείες από άσχετους νεοέλληνες!!! Το εύχομαι!!!

  3. Καλημέρα καλή εβδομάδα ευχαριστούμε για την γνώση….. πιστεύεις ότι το κομμάτι τίς αρχειοθετησης στα κρυπτο θα έχει μέλλον π.χ. αργουιιθ φιλκοιν.κ.α..και ποια κατά την άποψη σου στον κλάδο αυτό αξίζουν ευχαριστώ…

  4. Όταν φτάσει η τιμή και ο χρόνος στα σωστά επίπεδα, και φορτώσει όλη η παρέα τα BTC τών paper hands, τότε η παρέα θα αλλάξει το αφήγημα και θα ακούμε τρέξτε να προλάβετε. Περιμένουμε με ανυπομονησία και ελπίζουμε και σε εκτώσεις 😉 LFG🔥

  5. Νομιζω οτι υπαρχουν δυο σεναρια εν τελη και τα δυο οδηγουν στην χρηση των κρυπτονομυσματων ωστοσο:
    1. Χρηση του υφισταμενου blockchain με καποιες ρυθμισεις και κανονες απο την sec με το καθε κρυπτονομισμα που εχει χρηση να επιβειωνει και να εξελισετε.
    2. Δημιουργεια ψηφιακων νομισματων απο τις κυβερνισεις, ινστιτούτα, funds etc. ωστε να αντικαταστησουν το υπαρχων blockchain με το δικο τους που θα το ελεγχουν απολυτα.
    Αυτα τα δυο σεναρια γυρνανε στο μυαλο μου και μου φαινετε θα αρχισω και εγω να υπνοβατω . . .

  6. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση , εισαι μπροστά
    Κάνοντας ένα σχολιο θα έλεγα οτι είναι φανερό οτι αυτά τα χρηματοοικονομικά τραστ που
    Ελέγχουν Της κυβέρνησης της Αμερικής χρησιμοποιούν τα διάφορα παπαγαλάκια για να διαχειριστούν την γνώμη, έχουν Εδραιώσει την θέση τους στο bit coin και μπορούν και το ελέγχουν ήδη
    Κατά την γνώμη μου αυτό όλο έιναι μια κίνηση για να αποσπάσουν την προσοχή
    Γιατί το παιχνίδι τώρα μεταξύ κίνας και αμερική παίζεται στο metaverse και την εφαρμογή
    Της τεχνητής νοημοσύνης
    Θα δείξει

  7. Ωραίες πληροφορίες! Μ' αρέσεις!!! Άσε που μου θυμίζεις κι έναν κολλητό μου! Βρε μήπως είσαι 'σύ;;;

  8. ολα ειναι χρονικα υπολογισμενα και σιγουρα δεν ειναι τυχαια. Πολυ σωστο βιντεο και ενημερωση. Μπραβο μαν για αλλη μια φορα. LFG!!!!!! O larry & o Garry γαμ…νται!!!!

  9. Kαλησπερα νυχοβατη
    Αν θες κάνε μας ένα βίντεο για το bot dca τις binance πως ακριβώς λειτουργεί και αν συμφέρει να ασχοληθούμε

  10. Μία λογική είναι μήν οι Κινέζοι τα αγόραζαν και ξέρεις οι brics ξεφωρτονουν δολάρια συνέχεια οπότε κράτησε μια πατινη η Αμέρικα ξέρεις 21000000 ειναι όλα και όλα!!!

  11. Απο την στιγμη που δεν εισαι χρηματοοικονομικοεπενδυτικοκερδοσκοπικομεγαλοεπιχηρηματικοεμπορικοδιαφορετικοεπικος συμβουλος γιατι να σε ακουσουμε ?Εγω λεω η Αμερικη θα πουλησει τα BTC και θα παρει Shiba Inu και PEPE

  12. Αυτοί που ΗΓΟΥΝΤΑΙ, ηγούνται γιατι έχουν "διαβασει" καλά ΤΟΝ ΟΧΛΟ και έχουν διαπιστώσει, τουλάχιστον δυο(2) αδυναμίες του…….ΤΗΝ ΛΗΘΗ(ξεχνω) και τον ΠΑΡΑΣΥΡΜΟ(εύκολα παρασυρομαι). Κατόπιν τούτου, ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, κάνουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο, κατά το δοκούν και ανερυθριαστα(χωρίς ντροπη), ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ……εξαλλου ο "όχλος κοιμαται"!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ "Μέγα Υπνοβατη", που προσπαθείς, να μας κρατήσεις "τα ματια ανοιχτα"!!!!!!!!

  13. Κατα τη γνωμη σου γιατι ο Larry Fink επελεξε αυτο το χρονικο σημειο (κοντα στο bottom) για να εκθειασει το Bitcoin;

  14. Αυτοί όντως σηκώνονται την νύχτα και δεν ξέρουν τι λένε
    Αλλά εσυ μας βοηθάς λετς φακινγκ γκοου
    Γεια σου υπνοβάτη των 3 η ώρα 😮

  15. Πιστεύω με την έλευση του ψηφιακού κρατικού νομίσματος (ευρώ -δολάριο -γουάν-κ.τ.λ.)τα μεγαλύτερα funds θέλουν να ξεπλένουν το βρώμικο χρήμα που διαχειρίζονται και χρειάζονται το bitcoin για αυτό !
    Ταυτόχρονα θα εμφανιστούν σαν ψηφιακό πραγματικό χρήμα , και ταυτόχρονα χειραγώγηση του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος, λόγο της ικανότητας συγκέντρωσης μέσω των κεφαλαίων που διαχειρίζονται .σε μικρότερη κλίμακα για να καταλάβεις ότι ακριβώς έγινε με την δραχμή που έπρεπε να γίνει ευρώ ….άποψή μου βέβαια…

  16. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ YOU TUBE ΓΙΑ CRYPTO ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ❤

  17. Εγώ πιστεύω ότι το bitcoin θα γίνει παγκόσμιο αποθεματικό επειδή το δολάριο πάει για διάλυση και η Αμερική δεν θέλει να αφήσει το νόμισμα των brics να πάρει ηγετικό ρόλο …οι ίδιοι οι Αμερικάνοι θα το κάνουν πακόσμιο αποθεματικό.