ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ BITCOIN, ETF ΕΓΚΡΙΣΗ? | Crypto Market Update #25




Πότε θα εγκριθούν τα Bitcoin ETFs?
Τι γίνεται με την Grayscale vs. SEC?
Τι θα γίνει στις 13/10?
ΔΕΣ το βίντεο για να μάθεις όλες τις απαντήσεις!

TIMESTAMPS

0:00 – Intro
0:22 – SEC vs. Ripple
1:01 – US Government Shutdown Averted
1:35 – ETH futures ETFs
2:33 – Ιστορική αναδρομή των Bitcoin Spot ETF + Grayscale
10:38 – Σύνοψη
11:00 – Bitcoin
16:46 – Altcoins
18:14 – Outro

Καλωσήρθες στο 25ο επεισόδιο της Playlist “Crypto Market Update” όπου συζητάμε τα πιο hot trends της αγοράς.

LFG!

-P.S: Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό το κανάλι ΔΕΝ αποτελεί χρηματοοικονομική συμβουλή, αλλά προσωπική άποψη και (προσπάθεια για) χιούμορ.

#κρυπτο #bitcoin #grayscale #btcetf

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Greece Crypto Degen Club


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

47 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλημέρα🎉🎉τωρα καταλαβα πως το κανεις. Εχεις την μπαλα εκεινη πισω σου κ βλεπεις το μέλλον🎉🎉κ μετα μονταζ κλπ χαχχαχα 34000 24/10/23😅

  2. Όλη η αγορά είναι κάτω…απο που προκύπτει το bullishness σου φίλε μου, είναι λίγο θαραλλεο,γιατί σε όποιο timeframe και να δεις,ειδικά σε low timeframe δείχνει τελείως bearish…

  3. ΤΏΡΑ, ΤΆ ΕΠΙΤΌΚΙΑ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΟΥΝ ΝΑ ΠΈΣΟΥΝ ΤΌΣΟ ΌΣΟ ΠΡΈΠΕΙ ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΈΝΑ ΔΥΝΑΤΌ ΜΠΛΟΥΛ ΡΑΝ ΤΟ '25 ?

  4. Παμε ενα αφιερωμένο βίντεο στο οικοσυστήμα του btc k στα alts του. Θαταν πολυ χρησιμο. Κατι stacks cash κλπ ειχαν δωσει πονο ξανα πρισφατα. Ευχαριστώ. Πολυ δυνατος😊

  5. Το budget που εχεις διαθεσιμο για να μπεις all in στο bearish σεναριο, πως θα το αξιοποιησεις αν παμε πανω;

  6. πολύ ενδιαφέρον βίντεο όπως πάντα, μια ερώτηση σχετικά με ένα παλιότερο σου βίντεο, στην binance τώρα μπορούμε να βάζουμε και να βγάζουμε ευρώ μέσω revolut, γιατί διαβάζω στο tweeter ότι τελείωσε η binance με το ευρώ.

  7. ΟΧΙ ΌΧΙ ΟΧΙ…. διαφωνώ, δεν εχω φράγκο και δεν εχω κάνει ακόμα τις αγορές που θα ήθελα! Λίγο ακόμα ρε παιδιά.. λίγο ακόμα 😧🤯🫣🤮. Πάμε πάλι…ΟΧΙ ΌΧΙ ΟΧΙ..διαφωνω……………😅😅

  8. Πραγματικά απορω αν κοιμασαι…..Για να βρισκεις τοσες πολλες πληροφορίες χρειάζεται πολυ χρονο…. Ευχαριστούμε που τις μοιράζεσαι μαζι μας….

  9. δεν εισαι μονο εσυ τρελος στο youtube να ξερεις ειναι και ο Trismegistos 888 αν το γνωριζεις λεει θα παει στα 40400 και μετα λεει θα πεσει στα 9600 😅😅

  10. Θεούλης είσαι…
    Από κει και πέρα, σαν πολύ νωρίς δεν είναι να ξεκινήσει το bull phase?
    Κι ενώ το βλέπαμε για πολύ αρχές καλοκαιριού, αυτό να ξεκινήσει Νοέμβρη ή Δεκέμβρη μήνα? Που ξέρω χλωμό μου φαίνεται όταν τόσα χρόνια πάει σαν καλοκουρδισμενο ρολόι το bull-bear-accumulation..
    Βέβαια κάπου στο 2015 νομίζω bear και accumulation γίνανε ένα, οπότε ίσως….. ιιιισως…. υπάρχει πιθανότητα…

  11. Ωραιοςςς. Αυτό με τις αποκλίσεις δεν το είχα προσέξει. Και ισχύει μπρο πολύ Μπέρις φάση και συνήθως σε τέτοιες φάσεις δεν προλαβαίνει κάνεις να αγοράσει και με ένα σενάριο ντιλντο που λες θα μείνουν όλοι έξω και θα είναι μετά ένα ωραίο φομο για να βγούνε 35κ+ αυτοί οι λίγοι που μπαίνουν τωρα

  12. Πάντως φίλε μου καλέ έχω μια απορία. Και επειδή εσύ είσαι πιο έμπειρος θέλω να μου τη γνώμη σου. Τα alts… Σε σχέση με τα top ath τους έχουν ψοφήσει….μιλάμε έπιασαν τιμές προηγούμενων χαμηλών….πόσο άλλο ποιο κάτω να πάνε ? Μετά είναι η καταστροφή

  13. Η αγορά προεξοφλεί….Δεν μπορεί ενα νέο που το ξέρουν και το αναμένουν όλοι να την πυροδοτήσει.
    Απλώς θα γίνει κάτι ανοδικό, και όσοι αγόρασαν χαμηλά θα τα ξεφορτώσουν και μετά πάλι κατω
    Γνώμη μου. Πρώτα θα μας τρομάξουν με αρνητικές ειδήσεις να τους τα τα δώσουμε και κατόπιν επάνω !!!!!!!!!!!
    Παρεμπιπτόντως είσαι αγωνιστής και…………καλός Σαμαρείτης

  14. Κατ αρχήν….όλος ο πλανήτης να λέει ότι θα κατεδαφιστεί το btc, εγώ εσένα θα ακούω. Γιατί ότι λες το συνοδεύεις με όλες τις ενδείξεις που υπάρχουν ώστε να είναι εντελώς βάσιμες οι προβλέψεις σου. Ίσως επειδή είσαι υπνοβάτης? Ίσως επειδή κανείς αυτό για το οποίο γεννήθηκες? …..δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως είσαι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτό τον χώρο. Και δεν είμαι χθεσινός….

  15. Πολυ ωραια δουλεια οπως παντα αλλα νομιζω αν n η SEC αποφασίσει να συνεχίσει την εχθρική της στάση, μπορεί να επιλέξει να καθυστερήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. η SEC έχει ένα παράθυρο 240 ημερών για να εγκρίνει ή να απορρίψει αιτήσεις ETF. Το Ark's είναι η πρώτη εφαρμογή μεταξύ των ιδρυμάτων φέτος, που δημοσιεύτηκε στο Federal Register στις 15 Μαΐου. Αυτή η ημερομηνία σημαίνει ότι η SEC πρέπει να αποφασίσει για την πρώτη αίτηση έως τις 10 Ιανουαρίου 2024.Aρα μαλλον κατα την αποψη μου μαλλον oi bulls θα αγησουν για λιγο ακομα.

  16. ωραια αναλυση της αγορας και των νεων γυρο απο αυτη…απλα μια συμβουλη για το trading του btcusd (αν φυσικα το πιστευεις σαν asset)….dont trade btc…you always end up buying higher and lose sats….απλα dca και forget it…το btc θελει 30 μερες σε 4 χρονια cycle για να κανει outperform τους παντες κ το 99.9% των trader και να αναρωτιομαστε πως χασαμε 10κ move σε μια μερα….φετος ολη η κινηση του btc εγινε σε 7 μερες αν καποιος τις εχανε αυτες με το trading θα ηταν χαμενος…φιλικα παντα nfa….

  17. Πάντα σε ακούω ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ, αλλα δεν ξέρω ρε παιδι μου, η αίσθηση μου, μου λέει, ότι πρώτα θα γίνουν κάποιες……."μπαχαλοκαταστασεις" και μετά θα οδηγηθούμε ψηλότερα…!!! Αυτό είναι ΑΙΣΘΗΣΗ και όχι….οικονομοτεχνικα, αποδειξημο….!!!! Θα δούμε……εδω είμαστε….. "πανοπλοι", πανέτοιμοι και……..L F G!!!! με "μπροσταρη"…. ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΥΠΝΟΒΑΤΗ!!!!!!

  18. Φιλε μου ( τρελε) συμφωνω μαζι σου.Σ ευχαρστω πολυ για τα υπεροχα βιντεο που ανεβαζεις!!😊😊!!!Να ξερεις οτι καθε φορα που ανεβαζεις βιντεο πριν το δω κανω like ειναι ολα εξαιρετικα.

  19. Αχ, ακόμα προσπαθώ να πείσω τον κολλητό μου που με μύησε στα κρυπτό, αλλά έφαγε γερή κεφάλια στο προηγούμενο bear market (μεσα με τα μπουνιά στο all time high του 21 κ μετά κουτουλιά) ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε ντου κ να ρεφάρει, αλλά δε ακούει τπτ πλέον. Τι να κάνω ρε degen για να τον πείσω ότι τώρα είναι η ώρα για αγορές ?

  20. Αυτο που παρατηρησα ειναι οσον αφορα τα κυματα ελιοτ. Δεν εχει γινει πιο αργος ολοκληρος ο κυκλος . Εχουν γινει πιο αργες οι διορθωσεις τα διορθωτικα κυματα . Τα impulsive ανοδικα κυματα ακομα και το τελευταίο απο τα 3800 στα 64.000 εφυγε βολίδα οπως αυτο που προεβλεψες σημερα . Lfg!!!

  21. Την ιδια προβλεψη εκανα και εγω ! Δεν το περιμένει κανεις αυτο . Για την ξαφνικη ανοδο εννοω . Μας εχουν βαλει στο τρυπακι αυτο οτι εχει γινει πιο αργός ο κυκλος κτλ.