ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΚΡΥΠΤΟ




Πώς μπορώ να γίνω κερδοφόρος στα κρυπτο?
Τι πρέπει να αλλάξω?
Τι σχέση έχει ο νόμος του Παρέτο με τις αγορές?
ΔΕΣ το βίντεο για να μάθεις!

TIMESTAMPS

0:00 – Intro
0:38 – Τι είναι ο νόμος του Παρέτο
2:07 – Εφαρμογές στην καθημερινή ζωή
4:09 – Εφαρμογές στα κρυπτο
6:20 – Πώς να βρεις το “edge” σου
10:26 – Το δικό μου edge
10:50 – Τι σου “λέει” το portfolio σου
12:06 – Outro

LFG!

-P.S: Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό το κανάλι ΔΕΝ αποτελεί χρηματοοικονομική συμβουλή, αλλά προσωπική άποψη και (προσπάθεια για) χιούμορ.

#κρυπτο #paretoprinciple

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Greece Crypto Degen Club


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αυτό είναι και το θέμα που λιώνει το καμενο μας εγκέφαλό και ηπιαμε το Βόσπορο χωρίς παγο μπας βρούμε την άκρη

  2. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για υλικό που προσφέρεις, με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη σε πολλά.
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω, που μπορούμε να μάθουμε τα βασικά στην τεχνική ανάλυση; Γνωρίζεις κάποιον καλό οδηγώ στα Ελληνικά;

  3. πολύ καλός για αυτό που κάνεις και βοηθάς πολύ κόσμο…θα ήταν και ωραίο να είχες μια ομαδική σε telegram ή κάπου αλλού για συζητήσεις.

  4. Αν είχες solana τώρα, θα πήγαινες short μετα τα νεα με την ftx που λενε οτι θα τα dumpαρουν πάνω μας. νομίζω το χειρότερο που μπορεί να γίνει ειναι 14.50e

  5. Πραγματικά δεν χάνω βίντεο από την στιγμή που ανακάλυψα τον πιο ψαγμένο "υπνοβάτη"! Τροφή για σκέψη 💭 όπως πάντα & ευχαριστούμε!

  6. Δεν είμαι χρηματο-οικονομικό-πολιτικό-επενδυτικό-χρηματο-οικονομικός σύμβουλος. Κλαίω κάθε φορά που το αναφέρεις. Συνέχισε να ονειροβατής και να μας κάνεις την ημέρα καλύτερη.

  7. τα καινούργια project που ξεκινάνε σε σωστά launchpad είναι ένας από τους πιο ευκολους τρόπους να βρεις καινούργια διαμαντάκια

  8. Και όμως υπάρχει αυτός ο τύπος που είναι απίστευτος τι άλλο να πούμε κούρασα είναι απίστευτο το παλικάρι ο λόγος του μπράβο

  9. Μην δουλεύετε τον κοσμο. Τα πράγματα είναι πολυ απλα.

    1. Τα κρυπτό ειναι καθαρός τζόγος
    2. Οσο περισσότερη ζήτηση τοσο περισσότερη αξία, εξουσία. Εξου και γ μεγάλη προσπάθεια να hyparistoun απο παντού
    3. Ενα ελάχιστο ποσοστό πορτοφολιων έχει ενα τεράστιο ποσοστό bitcoin και άλλων κρυπτο. Συνεπώς το μονο που κάνουμε με το να ασχολούμαστε με αυτα ειναι να δίνουμε μεγάλη αξία και να κάνουμε τους δισεκατομμύριουχους ακομα πιο πλούσιους.
    4. Αν εσυ φιλε μου και οποιαδήποτε παρόμοιος που. Κάνει τέτοια βίντεο βγαζατε λεφτα, δεν θα ήσασταν εδω να δίνετε συμβουλές. Κρυμμένοι θα ήσασταν και δεν θα θέλατε να το μάθει κανείς. Οποτε αραξε.

  10. Εχεις κάτι ιδιαίτερο κ μοναδικό. ΠΆΝΤΑ βλέπω τα βίντεο σου με ανυπομονησία και ευχαρίστηση ταυτόχρονα ❤

  11. Respect my friend άλλη μια φορά
    Έχεις σκοπό να κάνεις κανάλι στο τελεγκραμ? Γιατί και εγώ εκεί έκανα λεφτά σε καινούργια και σχετικά νωρίς
    Και μετά αγόρασα cake στα 25$ για passive income 😂😂

  12. Το οτι θα υπηρχε ελληνικό καναλι που να αναλύει τα κρυπτονομισματα με τοσο ωραιο/ιδιαιτερο τρόπο πραγματικά δεν το περιμενα ποτέ

  13. Φιλε μου εχω δει ολα σου τα βιντεο και πραγματικά εισαι η αιτία που πιστευω οτι εχω αρχίσει να σκεφτομαι διαφορετικά, σε ευχαριστώ για αυτο και εύχομαι να σε εχει καλα ο Θεος και εσενα και την οικογένειά σου ….. Lets fucking go for more videos !!!

  14. Εισαι ωραιος κ μετρας.ποσο καιρο βλεπεις να παιζουμε μπαλα σε αυτα τα επιπεδα εννοω απο 20 μεχρι 35000;χαχαχαχ εννοειται δεν εισαι μεντιουμ κ εννοειται οτι ειμαστε μεγαλα παιδια κ δεν ζηταμε τα ρεστα τουλαχιστον εγω σαν degen απο τα lidld βαλαντης.θελω να δω απλως ποσο καιρο εχω μπροστα μου για να αγοραζω alts που μου αρεσουν σε χαμηλες τιμες.

  15. Αυτος ο Paretos παντως, δεν ειπε κ τιποτα το εξαιρετικο ρε συ Degen… Εδω παντρευεσαι καποιον-καποια κι οχι τον αλλον -άλλη και μετα εισαι υπαιτιος 100% για τις μαλακιες που σου συμβαινουν! Ποιο 20 – 80! Παντως αυτο με το scalping με καλυπτει απολυτα! Διοτι εκανα εικονικο στο Bing κ χανω συνεχεια! Κανω ενα like, (εκανα εγγραφη) κ περιμενω κι αλλα βιντεο! (Ειμαι παντως προφεσορας στο stake! γιατι ειναι το πιο εκολο!!!!). Περιμενω βιντεο. Προς το παρον βλεπω τα 2λεπτά σου. Σιγα σιγα. Συνεχισε! Α! Ξεχασα! Αυτο με την Blackrock ΕΓΡΑΨΕ!!!

  16. πολυ καλα τα λες φιλε….επειδη εχω τεραστια εμπειρια απο 2018 εως σημερα ειδικα στα alts btc pairs ενα θα σου πω με σιγουρια….μετα απο 1000αδες trades….τα πετυχημενα που σε κρατανε σε ζωη ειναι αυτα που κανεις ΑΦΟΥ ΤΟ BTC κανει νεο all time high….κ αν το παρουμε χρονικα απο 2017 εως σημερα το game ειναι απλο αφου εκτελεσεις την φιλοσοφια 3 χρονια btc 1 χρονο alts (σε αυτο που ειναι δηλαδη το btc se price discovery mode)….δηλαδη 2017 alts 2018-19-20 btc ….. 2021 alts 2022-23-24 btc…2025 alts…. αυτο ακριβως δικαιολογεί την θεωρια σου 80-20….και κατι τελευταιo the less you do the more you make…keep game simple…dont overtrade dont overthink…