Πώς να Αγοράσω Altcoins στο UNISWAP? | Σε 2 λεπτά #uniswap #pepe




Πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μέσω του αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου Uniswap?
Δες το βίντεο για να μάθεις πώς να αγοράσεις τα αγαπημένα σου memecoins σε 2 λεπτά!

Σε αυτήν την Playlist προσπαθούμε να συμπυκνώσουμε tutorials, επεξηγήσεις και “how to” για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν τα Κρυπτο, σε 2 λεπτά.

Κάνε εγγραφή, like και βάλε τις ειδοποιήσεις για να μην χάσεις τίποτα!

LFG!

-P.S: Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό το κανάλι ΔΕΝ αποτελεί χρηματοοικονομική συμβουλή, αλλά προσωπική άποψη και (προσπάθεια για) χιούμορ.

#κρυπτο #greececryptodegenclub #pepe

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Greece Crypto Degen Club


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

9 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Βουνο μου απο οτι καταλαβα το gas στο uniswap το πληρωνουμε μονο με eth; σωστα; παραδειγμα εχω usdt στο μεταμασκ θα πρεπει να τα μετατρεψω για να σε eth και να προχωρησω στην συναλαγη για να πληρωσω και κοστοσ δικτύου;φλερταρω με ενα coin το raca θα ηθελα και την γνωμη σου φαινεται να εχει καποιες προοπτικές απο οσο εψαξα!

  2. Απο pc ολα καλά αλλά απ το κινητό δεν μπορώ να συνδέσω το metamask, δεν το βγάζει καν σαν επιλογή.. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω??

  3. Ερώτηση.. Το gas ειναι το ίδιο άσχετος με το ποσό που κάνουμε συναλλαγή; δηλαδή είτε πάρω 10 pepe и 100 pepe το gas αλλάζει ανάλογα η όχι;

  4. Τοσο πολυ gas ρε συ; Εγω ηθελα να μπω uniswap για πρώτη φορά αλλά άλλαξα γνώμη μετα απο αυτο που είδα

  5. προσπαθω να πουλησω το red flocy και δεν μπορω με αφηνε μεχρι το 25% να πουλησω το εκανα αλλα τα επομενα δεν μπορω τι γινετε σε αυτην περιπτωση και πειραζα και το slippage αλλα τιποτα….και καταρχην πολυ καλη ενημερωση συνεχισε ετσι να μας ενημερωνεις