Πώς να Στείλω ETHEREUM από BINANCE στο METAMASK? | Σε 2 λεπτά




Πώς στέλνουμε ETH από το ανταλλακτήριο της Binance στο πορτοφόλι μας στο Metamask?
Δες το βίντεο για να μάθεις, σε 2 μόνο λεπτά!

Σε αυτήν την Playlist προσπαθούμε να συμπυκνώσουμε tutorials, επεξηγήσεις και “how to” για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν τα Κρυπτο, σε 2 λεπτά.

Κάνε εγγραφή, like και βάλε τις ειδοποιήσεις για να μην χάσεις τίποτα!

LFG!

-P.S: Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό το κανάλι ΔΕΝ αποτελεί χρηματοοικονομική συμβουλή, αλλά προσωπική άποψη και (προσπάθεια για) χιούμορ.
#metamask #binance

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Greece Crypto Degen Club


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

11 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. φιλε μου να σε ρωτησω ,οταν θελω να μεταφερω eth sto metamsk αμα στο δυκτιο βαλω το αρμπιτρουν για παραδειγμα γιατι στο eth μου κραταει 6 δολαρια τι γινεται?

  2. File mu
    Ithela na rotiso
    Gia to ethereum network
    Se pola erc20 tokens
    Exo di 2 epiloges otan kano withdraw
    To ena ine Eth/erc20
    Ke sto alo apla Erc20
    Ine to idio ??
    Pes mu se parakalo epidi
    Fovame min kano lathos

  3. Να κανω άλλη μια χαζή ερώτηση αλλα οσο προχωράω μου δημιουργούνται αποριες που ισως να ειναι παράδειγμα θελω να μεταφερω ενα altcoin απο την bianace στο metamask και ειπα να κανω μια δοκιμαστική συναλλαγή του bonk coin βαζω την διεύθυνση απο το πορτροφολι στην ανάληψη τς biance αλλα μου λεει οτι ειναι λανθασμένο αλλα με την ιδια διεύθυνση πορτοφολιού μου επιτρέπει να μεταφερω κανονικα USDT.Σορρυ αν γινομαι κουραστικος!(δεν εχω προσθέσει ακομα καποιο δίκτυο εξτρα στο πορτοφόλι γιατι θελω πρώτα να μαθω καλα πως να τα μεταφερω σωστα χωρις να χαθούν)

  4. Καλημέρα! Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που χρησιμοποίησες το ERC20 το οποίο έχει και ακριβά fees?

  5. Καλησπέρα, προσπάθησα να στείλω ΒΝΒ από Binance σε Metamask (δίκτυο Smart Chain). Ενώ φαίνεται στο activity του Metamask το receive το υπόλοιπό μου συνεχίζει και λέει 0 ΒΝΒ. Έχω ψάξει άπειρα βίντεο δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Έχεις κάποια ιδέα?

  6. Γιατί να μην πουλήσω το eth κατευθείαν στην τραπεζική μου κάρτα (visa) σε ευρω και να πάνε κατευθείαν τα λεφτά εκεί; Δεν έχω καταλάβει γιατί να μεσολαβεί το μεταμασκ. Μπορείς να μου το εξηγήσεις;