Συνέντευξη με τον Operator του Cardano Stake Pool TTS17




🎁 Binance: $50 bonus + 10% έκπτωση στα τέλη σας για πάντα!

👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢 Referral & social media links:

#Κρυπτοβιος #cardano #stakepool

⏰ Timestamps
00:00​ – Εισαγωγή
00:39 – Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τα cryptos?
02:01 – Γιατί Cardano?
06:21 – Πως αποφάσισες να κάνεις ένα stake pool και ποιες προκλήσεις συνάντησες?
09:35 – Πως εγγυάσαι 0 downtime ώστε να εξασφαλίζεις ότι θα παράγεις block
κάθε φορά που επιλέγεται το Pool σου?
11:19 – Πως τα βγάζεις πέρα με 0% στα rewards των delegators?
14:01 – Που κάνεις donations?

🚩Links:
TTS17 Pool website:
TTS17 Pool twitter:
Cardano Single Pool Alliance (CSPA):
Cardano Mission Driven Pools [MDP]:
Cardano Stake Pool Best Practice Workgroup – Telegram: @CardanoStakePoolWorkgroup
Project Catalyst Chat – Telegram: @ProjectCatalystChat

Follow me:
✔ twitter:
✔ leofinance:

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μου απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

49 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μολις εκανα stake στο pool! Σχετικα με το staking της Binance, δε δινει αυτα που υποσχεται. Μολις τελειωσε το staking του Ada, ητανε να παρω ως reward ενα χ ποσο συμφωνα με αυτα που ελεγε η ιδια η εφαρμογη. Τελικα μπηκανε στο πορτοφολι χ/3. Επισης και με αλλο νομισμα πηρα μικροτερο reward, αλλα δε παρατηρησα ποσο λιγοτερο ητανε. Αυτα. Ενα μεγαλο Χ στο staking της binance

  2. Συγχαρητήρια για το βίντεο και τη συνεργασία και παρουσίαση του TTS17. Είναι πολύ πιο εύκολο να ενισχύσεις κάποιον όταν τον βλέπεις, τον ακούς και γενικά υπάρχει ένα σημείο επαφής.

    Κρυπτοβιε μέχρι πριν 5 μέρες δεν εχια ιδέα ότι υπήρχε το cardano και τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα εδώ κάνει ήδη delegate στο pool του Θωμά! Συνέχισε να μας ενημερώνεις.

  3. Καλησπέρα Γιάννη , ήθελα να ρωτήσω υπάρχει θέμα εάν τα ADA τα έχω στο ψηφιακό πορτοφόλι exodus και όχι στο Official της Cardano το Deadalus; Και σε περιπτωση που πρέπει να είναι στο Official για ποιο λόγο για ασφάλεια για να μην τα χασω; Eυχαριστω

  4. Που μπορω να βρω τα στοιχεια επικοινωνιας του Θωμα Τσιπουλάνη? και γενικα που βρισκονται τα link που αναφερεις στο βιντεο σου? Ευχαριστω

  5. Γεια σου φίλε, συγχαρητήρια για το κανάλι σου. Έχεις μήπως σελίδα στο fb? Ethereum πώς το βλέπεις με τα νέα δεδομένα?

  6. Να ρωτήσω κάτι θέλω έχει wallet η cardano τύπου Celsius? Έκανα μεταφορά στην Celsius από την Binance 6.3 synthetic που είχα και μου κράτησε το 0.4 και κάτι για transaction fee …..από παντού βγάζουν

  7. Καλησπέρα και από εμένα.
    Αρχικά να σου πω συγχαρητήρια για τα Βίντεο αλλά και για τον επιστημονικό τρόπο που προσεγγίζεις τα θέματα.
    Αν και αρκετά αρχάριος με το θέμα που παρουσιάζεις στο συγκεκριμένο βίντεο θέλω πολύ να συνδράμω στην προσπάθεια του Θωμά. Και κάπου εδώ είναι και ο λόγος που σου στέλνω μήνυμα διότι ψάχνοντας το pool TTS17 στο Daedalus μου δίνει potential rewards 0 ada.
    Ευελπιστώ να έχω κάνει εγώ λάθος και να μην βρίσκω το σωστό pool. Αν μπορείς να με βοηθήσεις ή να μου δώσεις το telegram του Θωμά θα το εκτιμούσα.
    Αναμένω και τα επόμενα βίντεο.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  8. Σε παρακολουθω εντατικα και σε εχω κανει share οπου μπορω γιατι τα σπας. Ενδιαφερομαι να αγορασω cardano, θα φτιαξεις καποιο βιντεο που να εξηγεις ολη την διαδικασια της αγορας του καποια στιγμη; Ενδιαφερονται παρα πολλοι. Αλλιως μηπως θα μπορουσες να κατευθυνεις σε καποιο αλλο καλο βιντεο οδηγο για αρχαριους σχετικα με αγορα cardano; Εστω και στα αγγλικα. Ευχαριστω πολυ.

  9. 17:47 Σμρ οποιο pool εχει πανω απο περιπου 63ΕΚ γινεται unsaturated.
    ΣΓΡ οσο μεγαλωνει το network αυτος ο αριθμος θα μειωθει ακομα ποιο πολυ.
    70% τ συνολικου cs ειναι staked
    Ολοι οι operators θ εχουν πανω κατω ιδιο αριθμο deligators στο μελλον αναπόφευκτα

    Το οτι εχετε καταφερει να τα εξηγειται στα Ελληνικα ειναι το κατι αλλο παντως

  10. Παιδιά ερώτηση.
    Υπάρχει περίπτωση το ADA σε κάποια στιγμή να κάψει ενα μερος απο τα available coins που εχει διαθέσιμα?
    Και αν το κανει τη αποτέλεσμα θα υπάρξει ? Ευχαριστώ!

  11. Τελικά για state delegation τι πληρότητα πρέπει να βλέπουμε και να μπαίνουμε? 99%? 95%? 80%? 50? 15%?

  12. Η τεχνολογία του cardano με τρέλανε και μένα γύρω στον Δεκέμβριο φέτος, όπου επένδυσα τα λεφτά μου εκεί στα 0.18 σεντ , η καλύτερη μου επιλογή μακράν

  13. Γειά σας φίλοι!
    Χαίρομαι που σε βλέπω Θωμά,έχουμε μιλήσει μόνο στο Telegram,όπου πάντα είσαι πρόθυμος για βοήθεια,(για να καταλάβεις, είμαι ο Τάκης με τις απορίες (smiles))
    Ηδη εχω εμπιστευτεί τα ADA μου για Delegate στο Stake Pool TTS17 και σε λίγο θα προσθέσω και μερικά ακόμη 🙂
    Καλή συνέχεια…

  14. Αδελφέ μπράβο για την προσπάθεια. Πιστεύω ότι πρέπει οπωσδήποτε να δεις την ποιότητα του ήχου σου και την ποιότητα του βίντεο από μέρους σου, ο φιλοξενούμενος είναι οκ και στο βίντεο και στον ήχο.

  15. Θα ήταν μια ωραία ιδέα να κάνεις ένα βιντεάκι με το να συγκρίνεις τα Blockchain, cardano ethe polka etc για τα θετικά τα αρνητικά κ τις σκέψεις σου πάνω σε αυτά..

  16. Καλησπέρα! Ενδιαφέρον βίντεο. Εχω μια ερώτηση, συμφώνω δεν είναι ασφαλής να έχουμε τα assets μας σε πλατφόρμες αλλά πως προστατευόμαστε απο leaks όπως στην Ledger πριν λιγο καιρό; Είναι λίγο τρομακτικό αυτό που έγινε. Ευχαριστώ!

  17. συγχαρητήρια πολύ ωραίο βίντεο!τι άποψη έχεις για το staking ada σε exodus wallet?(4,21%) το θεωρείς αξιόπιστο ?

  18. Γιατί πιστεύετε ότι θα πάει η τιμή 10 δολάρια? Αυτό θέλει ένα cap 400 billions, σχεδόν τρεις φορές το etherium. Αυτό για να γίνει θέλει συνολικό cap των crypto κάπου στα 3-4 trillions. Πολύ δύσκολο αυτό. Το πολύ το ADA να φτάσει τα 3-4 δολάρια

  19. Πολυ ωραίο βίντεο, μπράβο για άλλη μια φορά. Αλλά ρε φιλε, είδα περισσοτερες διαφημίσεις από ότι στο STAR…

  20. καλησπερα πολυ ωραιο βιντεο.για το 3X Short Cardano Token
    τι γνωμη εχεις?εχει σχεση με το ada ?μπορει να φτασει εκει που ηταν στο 1.56?

  21. Αναμφίβολα πρόκειται για
    Ενδιαφέρον clip. Εντούτοις, εάν θέλετε να αναπτυχθούν οι απόψεις σας σε μεγαλύτερες μάζες θα πρέπει να γίνετε περισσότερο κατανοητοί, αναφορικά με τις γλωσσικές ορολογίες..

  22. Επιτελους βλεπω κατ ουσιαν πληροφορηση στην ελληνικη γλωσσα πανω σε συγκεκριμενο θεμα απο το οικοσυστημα των κρυπτονομισματων!!!Συνεχισε ετσι.,.,Μπραβο για το βιντεο!!!Κριτικη μπορω μονο να κανω στις ορολογιες οπου στην συζητηση υπηρχαν στην αγγλικη και για ενα που θα ασχοληθει μετην Cardano και το stakepool Θα μπερδευτει.Το λεω γιατι παρακολουθω τα θεματα στα γερμανικα γιατι διαμενω στην Γερμανια και υπαρχουν βιντεο απο αλλους youtubers που εξηγουν απλα και λεπτομερεστερα το θεμα το συγκεκριμενο.Βρισκω το Cardano ενδιαφερον προτζεκτ οπου σιγα σιγα κερδιζει την εμπιστοσυνη του κοσμου που το παρακολουθει να εξελισετε.

  23. Το ΜΠΡΑΒΟ είναι λίγο και για εσένα κ για τον Θωμά , συνεχίστε έτσι με αγάπη για αυτό που κάνετε κ όλα τα άλλα έρχονται με τον καιρό. Κ θέλω να πω πως πρέπει να στηρίξουμε όλοι εμείς με τα ada τον Θωμά κ την προσπάθεια του ένας ΈΛΛΗΝΑΣ με καθαρό βλέμμα κ με καθαρό κ αρχειοθετημένο μυαλό που προκύπτει μεσα από τον λόγο του , πρέπει να πηγαίνει μπροστά . Κ μπράβο σε αυτό το ΚΑΝΑΛΙ κ στην προσπάθεια , σας εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα σε εσάς κ στις οικογένειες σας . Και να θυμάστε κάτι από εμένα πίσω από ένα πληκτρολόγιο, πως ότι κάνεις στην ζωή με ΑΓΑΠΗ αυτό σου γυρίζει πίσω διπλά !!!!!!!!! Τα λέμε την Κυριακή στις 9!!!!!!

  24. απο τις ερωτησεις που βλεπω μαλλον πρεπει να κανεις ενα βιντεακι με αναλυτικη περιγραφη για το Daedalus και staking