ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ/ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ BINANCE | Bitcoin, News | Crypto Market Update #23




Τι γίνεται με τις μεταφορές από/προς Binance?
Τι αλλάζει στις 25/9 με το ανταλλακτήριο?
Τι συμβαίνει με τις μεταφορές SEPA στην Binance?
Πού βρίσκεται το Bitcoin?
ΔΕΣ το βίντεο για να μάθεις!

TIMESTAMPS

0:00 – Intro
0:14 – Τι συμβαίνει με τις καταθέσεις/αναλήψεις στην Binance?
3:41 – Ποιές εναλλακτικές υπάρχουν για καταθέσεις/αναλήψεις στην Binance?
5:40 – FOMC απόφαση
6:07 – Mt.Gox deadline delayed
7:04 – SBF parents
7:38 – Deutsche Bank offers crypto custody services
7:52 – Nomura lauches Bitcoin fund
8:03 – Citigroup launches token + blockchain system
8:36 – SEC vs. Binance
9:16 – Bitcoin
12:21 – Outro

Καλωσήρθες στο 23ο επεισόδιο της Playlist “Crypto Market Update” όπου συζητάμε τα πιο hot trends της αγοράς.

LFG!

-P.S: Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό το κανάλι ΔΕΝ αποτελεί χρηματοοικονομική συμβουλή, αλλά προσωπική άποψη και (προσπάθεια για) χιούμορ.

#κρυπτο #binance #sepa #bitcoin

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Greece Crypto Degen Club


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μια ερώτηση… εγώ που είχα κάποια € σε εντολή αγοράς που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε και τώρα μου γράφει 0€ αλλά μου τα δείχνει σε Eurpaysafe τι ακριβώς γίνεται;

  2. Καλημέρα! χωρίς να έχω δει το βίντεο ακόμη, έχω διαθέσιμα Ευρώ στο account μου στην Binance από παλιά αγορά Sol. Μπαίνω να προχωρήσω σε ανάληψη και μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με τις συναλλαγές με κάρτα εδώ και καιρό. Αν διαλέξω SEPA μου λέει να κάνω Verify το Bank Account μου, ενώ έχω κάνει πρόσφατα μία κατάθεση τυπική για αυτό το λόγο. Κάποια λύση πάνω σε αυτό? Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

  3. Καλησπέρα φιλε μου θα ήθελα πραγματικά μια βοήθεια. Στην ανάληψη σε ευρώ μου βγάζει μόνο την επιλογή sepα όταν πατάω ανάληψη μου βγάζει για επαλήθευση κάποιας τράπεζας όταν πατάω στην ρεβολουτ να στείλω λεφτά ώστε να γίνει η επαλήθευση και βάζω τα στοιχεία που μου έχει δώσει η Binance μετα απο λίγο δεν μου δέχονται την κατάθεση. Το περίεργο είναι πτι μπορω να κάνω κατάθεση με την επιλογή visa αλλά όχι ανάληψη.

  4. Καλημερα φίλε μου και ευχαριστώ για την απάντηση
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο προσπαθώ να παραγγείλω την κάρτα τηςwise(δεν ξέρω εάν την γνωρίζεις)
    μόλις μου ζητάει να βάλω κωδικό πρόσβασης με πετάει έξω λέγοντας σφάλμα
    Εάν την ξέρεις την κάρτα θα μπορούσες να τσεκάρεις και να μου πεις τι συμβαίνει
    Επίσης υπάρχει κάτι νεότερο για την κάρτα της binance

    Ευχαριστώ πολυ

  5. Καλημερα
    Θα ήθελα να ρωτήσω παρακαλώ η Binance έχει πάλι πρόβλημα με τις sepa μεταφορές;
    Προσπαθώ να κάνω ανάληψη και λέει ότι προς το παρόν η πληρωμή δεν δυνατή λόγω συντήρησης του καναλιού
    Περιμένω την απάντησης σας

    Ευχαριστώ πολυ

  6. Άλλο ένα πολύ καλό και ενημερωτικό video ειδικά για όσους (συμπεριλαμβάνομαι και εγώ) είναι πελάτες της Binance. Μήπως είναι καιρός να κάνεις και κανένα Telegram κανάλι για να τα λέμε ποιο άμεσα;

  7. Που κατάλαβες τι ήθελα να σε ρωτήσω αυτό με ανάγκασε να σκεφτώ λίγο αρνητικά για τα κρυπτο αλλά εσύ έκανες το θαύμα σου πάλι σε ευχαριστω

  8. H binance έχει και την επιλογή peer to peer για αγορά και πωληση crypto και είναι μια καλή εναλλακτική αλλά δεν έχω δει να την αναφέρει κάποιος στα βίντεο που αφορούν την απαγόρευση των sepa μεταφορών.

  9. Πολύ ωραίο το βίντεο αλλά δεν απάντησες τί θα γίνει σχετικά με την ανακοίνωση της binance ότι από 31-12-2023 δε θα μπoρουμε να κάνουμε convert τα eyro σε crypto. Tί σημαίνει αυτό και πώς θ αγοράζουμε crypto και μετα cold wallet; Ευχαριστω προκαταβολικά.

  10. Δεν εχω λογια για εσενα αδερφε εισαι οτι καλυτερο εχει το ελληνικο youtube σε οτι αφορα τα κρυπτο,Πραγματικά ειναι κρίμα να σε βλέπουν ατόμα και να μην κανουν like και subscribe γιατι το content σου ειναι μοναδικό και εντελώς δωρεάν

  11. Καλησπερα , Καταρχας συγχαρητηρια για την δουλεια που ριχνεις ως προς την ενημερωση , και για τις αναλυσεις σου γενικοτερα!!!
    Θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις
    Ή μια σχετικη με το "δεν προλαβαινουμε "που ειπες στο βιντεο σε σχεση με το bearish σεναριο
    Τι εννοεις;

    Και μια δευτερη bonus ερωτηση
    Το bitmap πως το βλεπεις ; Θα εχουμε κατι πιστευεις;
    Γιατι απο τοτε που το ανεφερες
    δεν εχεις κανει καποιο update ή κατι σχετικο!!
    Ευχαριστω εκ των πρωτερων
    LETS FUCKING GO!!

  12. koita to senario pou mpenei i blackrock sto btc kai thelei na spasei to 4 year cirlce dld thelei na kanei delay to bull market gia na ferei paniko gia na kanei accumulate perisotera btc se xamiloteri timi

  13. Ερώτηση, δεν μπορώ να βρω το βίντεο που είχες κάνει με τις 58 εβδομάδες που επαναλαμβάνονται και τα είχες πει ωραία. Το έψαχνα να το βρω για να το ξαναδώ, αλλά δεν το βρίσκω. Το έχεις κατεβάσει;

  14. Degen παιχτουρα!!!
    Οταν γίνεις γνωστός και ξεκινησεις να παίρνεις χορηγίες
    Μην ξεχάσεις εμας
    Που ημασταν τα πρώτα view😂😂😂

  15. Πάρα πολύ σωστός, επίσης πιστεύω ότι σχεδόν όλοι έχουν κάρτα BINANCE, άρα κάνουμε και με κάρτα κάποιες αγορές, ή μήπως όχι γιατί φορολογικά δεν κάνει? Αυτό σε επόμενο βίντεο 😊. ❤ man

  16. Παιδιά μπορείτε να κάνετε αναλήψεις -καταθέσεις στη Binance με την Advcash που προσφέρεται στο μενού της Biinance. Απλά θα φας στη μάπα ξανά τη διαδικασία του ανοίγματος λογαριασμού και στην Advcash (ΚΥC, passwords, διαβατήριο -ταυτότητα κλπ) και τα όρια είναι μικρότερα (6.000 ή 10.000 ευρώ/συναλλαγή). Το είχα κάνει την προηγούμενη φορά (πριν 1-2 χρόνια περίπου) που είχαν συμβεί ξανά τα ίδια με τις τράπεζες και τη Binance και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

  17. Δημητρη συμφωνω πως εχουμε καθυστερησει και μαλιστα παρα παρα πολυ.
    Επειδη γνωριζεις οτι κι εγω ψαχνομαι, συμφωνα με τους 2 προηγουμενους κυκλους επρεπε ηδη να ειχαμε περασει τα 40κ ή να ειμασταν λιγο πιο κατω μιας και ειναι το μεσο ευρος του κυκλου αυτου.
    Επειδη λοιπον εχουμε καθυστερησει αρκετα θεωρω οτι τα πρασινα κερια που θα κανει θα ειναι τοσο μεγαλα οσο ο εγωισμος των αρκουδων που τυφλωμενοι απο την blackrock περιμενουν να πεσει η τιμη στα 20κ.
    Δεν αφηνω το σεναριο των 20κ εντελως εκτος, εαν το κανει θα το κανει με κανα ημερησιο που δε θα προλαβουν ουτε εντολη να βαλουν οσοι δεν εχουν βαλει ηδη, αλλα οταν ολοι περιμενουν κατι τετοιο η ιστορια μας εχει δειξει τι παιρνουν.
    Εαν μπορεις ριξε βιντεο και με ai projects.
    🤑

  18. Έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι σταματάνε οι τραπεζικές μεταφορές (SEPA) ενώ σταματά απλώς η συνεργασία της Binance με την Paysafe το οποίο έχει ανακοινωθεί από μέσα καλοκαιριού.

  19. δεν είσαι δεν είσαι χρηματοοικονομικός επενδυτής
    που λέει ότι θελει στης 3 την νύχτα όχι δεν είσαι
    απλώς γουστάρουμε να σ ακούμε φίλος
    αντε γεια σου τώρα μέχρι το επόμενο υπνοβατικο βίντεο χωρίς να χασμουριέσαι καθόλου στης 3 την νύχτα 😅😂😂😅