Τι είναι η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (AI)? | Σε 2 λεπτά #AI




Τι είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη (ή αλλιώς AI)?
Τι επιπτώσεις έχει η Artificial Intelligence στη ζωή μας?
Ποιούς κινδύνους εμπεριέχει?
Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα και ποιά τα μειονεκτήματα?

Αυτά και πολλά άλλα στο σημερινό βίντεο, σε μόλις 2 λεπτά!

Σε αυτήν την Playlist προσπαθούμε να συμπυκνώσουμε tutorials, επεξηγήσεις και “how to” για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν τα Κρυπτο, σε 2 λεπτά.

Κάνε εγγραφή, like και βάλε τις ειδοποιήσεις για να μην χάσεις τίποτα!

LFG!

-P.S: Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό το κανάλι ΔΕΝ αποτελεί χρηματοοικονομική συμβουλή, αλλά προσωπική άποψη και (προσπάθεια για) χιούμορ.

#κρυπτο #artificialintelligence

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Greece Crypto Degen Club


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

6 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πολύ χρήσιμη αλλά άκρως επικίνδυνη τεχνολογία, ιδιαίτερα αν πέσει στα χέρια κανενός τρελού επιστήμονα ή ακόμα χειρότερο τρελού δικτάτορα.

  2. Είπε και ο Ελον μια κουβέντα και το πήραμε στα σοβαρά. Από τις αρχες του 20ου αιώνα , όταν ειχε υπάρξει καταιγισμός γνώσης και δημιουργίας οι φορμαλιστές θεώρησαν ότι γνώριζαν τα πάντα . Οπότε μπορούσαν να τυποποιήσουν τα πάντα. Τεκμηριώθηκε ότι δεν γίνεται . Εμπόδιο ήταν το αξίωμα της επιλογής. Δεν τυποποιείται. Δώρο για τον άνθρωπο από ανώτερη δύναμη. Αδύνατο για τον άνθρωπο να το χαρίσει σε μηχανή.

  3. Σωστότατος καλέ μου φίλε. Παρα πολύ σωστά τα είπες όλα. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΌΛΥΤΑ ΜΑΖΊ ΣΑΣ. Η ΤΕΧΝΗΤΉ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΕΊΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ. ΟΠΩΣ ΕΊΠΕ ΚΑΙ Ο ELON MUSK.. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ. ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΦΟΒΆΜΑΙ ΌΤΙ Η ΤΈΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΙΤΊΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Ευχαριστώ πολύ. Αγγελική ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΠΩΣ ΠΆΝΤΑ. Καλό βράδυ. 👍👍👍🤔🤔🤔👌👌🌌⭐🌟🌠✨🎇🎆🌹🙏👌