Τι είναι το margin trading και γιατί να μην το επιχειρήσεις




👉 OkEx:
🎁🎁 Celsius (ref: 189661e2f8) bonus $50 σε σας και $50 σε μένα αρκεί να μεταφέρετε νομίσματα αξίας $400 και να τα κρατήσετε για 30 μέρες:

Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

👉 Celsius (ref: 189661e2f8):
👉 Blockfi (ref: 70588581):
👉 Βinance:
👉 Gate.io:
👉 Bitstamp:
👉 Coinbase:
👉 SwissBorg:
👉 Koinly:
👉 Οdysee:
👉 Theta:
👉 Δωρίστε ADA: addr1qyw9k5uctfs7zuxc30gf2jc6jc5h5h7zzdchgfkstuszjnlx3lk93dstctzh335qmsp0e0qpre3a0cn204x28epcd6vqjqmt4r

#Κρυπτοβιος #bitcoin #altcoins #cryptocurrencies #κρυπτονομίσματα

Στο video αυτό αναλύω τί είναι το margin trading και τους τεράστιους κινδύνους που επιφέρει για τους νέους επενδυτές.

⏰ Timestamps
00:00 – Εισαγωγή
00:29 – Long θέση
04:08 – Short θέση
05:08 – Αντοχή μέχρι τη ρευστοποίηση
06:33 – Γιατί να μην το επιχειρήσεις

Follow me:
✔ twitter:
✔ leofinance:

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μου απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

29 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο μόνος crypto YouTuber που λέει τα πράγματα όπως είναι χωρίς να σου χρυσώσει το χάπι για να το πάρεις…έχω δει όλους τους Έλληνες (crypto experts)είναι ο μόνος που δουλεύει τα βιντεακια του με σκοπό να μην χάσεις τα λεφτά σού εύκολα…τα άλλα πάνε τα crypto εδω πάνε τα crypto εκεί δεν μένει τίποτα από τα fees

  2. Όπως λένε στις χαρτοπαιχτικές λέσχες… όταν μαζεύονται κάθε μέρα παίχτες στο τραπέζει και παίζουν τα λεφτά τους στο τέλος μιας μεγάλης περιόδου το μεγαλύτερο κέρδος θα το έχει κερδίσει … το τραπέζι ..! (αυτός που έχει το χώρο των συναλλαγών, στην περίπτωση μας ανταλλακτήρια και όσοι κάνουν το μεσάζοντα με fees στις αγοροπωλησίες!!!)

  3. Φίλε τώρα βρήκα τα βίντεο σου είμαι νέος και τα εξηγείς πολύ ωραία μπράβο!!! Είναι ωραίο αυτό που κάνεις που ενώ απλοποιείς μια έννοια να την καταλάβουμε τσουπ δίπλα πετάς και την ορολογία ταυτόχρονα να μάθουμε !!!! Μπράβο!!!!

  4. Ότι πιο άκυρο έχω ακουσει ποτέ….Στις επενδύσεις αν δεν ρισκάρεις δεν κερδίζεις. Με 0 tecnical analysis η πιθανοτητα να κερδισεις ειναι 50%. Έχόντας τρανταχτα trading signals οι πιθανότητα βελτιώνεται δραματικά υπ'ες σου. Η συσχέτιση με το "poker" είναι το λιγότερο αστεία….

  5. Σωστή η ανάλυση σου φίλε, αλλά με μονάχα 9-10 σωστά πονταρίσματα με μέτρια μόχλευση, κάποιος μπορεί να γίνει εκατομμυριούχος σε μία εβδομάδα, ξεκινώντας από 1.000 ευρώ.

  6. Μπραβο ρε φιλε, ευχαριστω που μου ελυσες την απορια περι τινος προκειται. Αρα μιλαμε καθαρα για τζογο εδω περα, καμια σχεση με επενδυση. Μακρια.

  7. Πολύ ερασιτεχνική προσέγγιση του margin trading. Η λελογισμένη χρήση του μόνο πλεονεκτήματα έχει. Είτε margin είτε spot αμα δεν ξέρεις ποτέ θα μπεις κ ποτέ θα βγεις είναι το ίδιο αρνητικό. Χωρίς τεχνική ανάλυση δε βγαίνει άκρη.

  8. Άλλο ένα.ωραιο βίντεο.
    Μπράβο.
    Μήπως μπορείς να κάνεις ένα.βιντεο με τις crypto bank ? Blockfi celsius nexo κλπ ;
    Πώς δανειζόμαστε πως βάζουμε εκεί τα crypto μας και περνουμε επιτόκιο κλπ . Αν υπάρχουν απάτες αν είναι αυτές οι εταιρείες legit κλπ.
    Να σαι καλά

  9. poly kalos. To margin trading einai gia epaggelmaties pou exoune megalo risko panw tous. synithos mesazontes pou emporeyonte to en logo proion. To margin einai ena ergaleio gia na perithoriopieiseis pithano risko mesa se mia a xroniki periodo. An prepei na pouliseis bitcoin as poume se enan trito gia 2% kerdos kai sou pareis 10 lepta gia na agoraseis pisw ta xartia sou tote xrisimopieis margin. An p.x fantazese oti tha anevei osi wra tha sou parei na agoraseis paizeis long stin antitheti periptwsi short. an peseis exw prepei na kleisi to margin protou agoraseis ta xartia sto perithorio pou eixes. Se kathe alli periptwsei pollaplasiazei ta kerdi sou. Synithos me ayta ta kerdi enisxyeis to kefalaio sou (ta xartia sou).

  10. Φίλε μπράβο συνέχισε να μας βοηθάς και αν μπορείς κάνε και ένα βίντεο για το πως μπορούμε να χτίσουμε το κεφάλαιο μας προκειμένου να έχουμε έναν οδηγό και ο καθένας να το προσαρμόζει στα δικά του μέτρα