Τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάνει η SEC, BTC, ALTS | Crypto Market Update #10




Τι στα αλήθεια κάνει η SEC στα crypto?
Τι θα γίνει με Binance και Coinbase?
Τι κάνει το BTC και τα Altcoins?
ΔΕΣ το βίντεο για να μάθεις!

TIMESTAMPS
0:00 – Intro
0:40 – SEC vs. Binance
2:43 – SEC vs. Coinbase
4:19 – Κάνει η SEC όντως πόλεμο στα κρυπτο?
7:03 – Ο ρόλος του Gensler
9:49 – Συμπέρασμα
11:10 – Vision Pro Apple headset- VR/AR
12:09 – Bitcoin
14:17 – Altcoins
15:02 – Litecoin
15:23 – Twitter
15:57 – Next week stocks = Caution
16:35 – Outro

Καλωσήρθες στο 10ο επεισόδιο της Playlist “Crypto Market Update” όπου συζητάμε τα πιο hot trends της αγοράς.

LFG!

-P.S: Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό το κανάλι ΔΕΝ αποτελεί χρηματοοικονομική συμβουλή, αλλά προσωπική άποψη και (προσπάθεια για) χιούμορ.

#κρυπτο #binance

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Greece Crypto Degen Club


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

15 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Γενικά είναι περίοδος αγορών πιστεύετε σε alts άσχετα αν πέσουν λίγο ακόμα η όχι ;; Προσωπικά πιστεύω αν αγοράσεις τώρα σε βάθος 2 ετιας θα έχεις τουλ 10 χ τα χρήματα σ . Συμφωνείτε ;

  2. Σωστά τα λες και γω δεν το έλεγα ,αλλα επειδή υπάρχουν ταμπού δεν το φώναζα. Το FTX το κατέστρεψαν και επειδή δεν ήταν οχυρωμένο δεν επιβίωσε. Το πρώτο αίσθημα ήταν και για το Luna , αλλά για τον ίδιο σιωπούσα. Ήταν η σειρά και για τα παλαιότερα ανταλλακτηρια. Ομως αυτά είναι αλλιώς. Με τέτοιο πανικό θα έπρεπε να έχουν χρεοκοπήσει. Αλλά η δύναμή τους ήταν ότι από πίσω δεν υπάρχουν τράπεζες ,υπάρχει όμως bitcoin. Λάθος του Γκάρι να πιστεύει ότι θα ελέγξει στην Αμερική την crypto αγορά μέσω τραπεζών. Αφού γνωρίζουμε την παθογένεια του συμβατικού χρηματοπιστωτικού συστήματος . Εκτός κι αν έχουν ι κάποιο τεράστιο cold wallet με btc. Ίσως και με ETH . Επίσης δεν γνωρίζουμε γιατι έβγαλε security το busd και όχι το usdt αμερικανικών συμφερόντων. Έκανες καλή έκθεση.

  3. η "επιθεση" στα κρυπτο μου θυμιζει τις "πατατες του Καποδίστρια". Που για να τις προωθησει στους καχυποπτους Ελληνες, εβαλε κοιμισμενους φρουρους να τις "φυλανε"

  4. Πολύ καλά τα λες φίλε και τα αναλύεις ωραία απλά στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι το Bull market νωρίτερα θα ξεκινήσει, απλά την μεγάλη διαφορά και το μπαμ θα το δούμε απο το καλοκαίρι μέχρι αρχές του 25 Ιανουαρίου Φεβρουαρίου+- 2 μήνες.

  5. Αυτοί, που ασχολούμαστε, με αυτον τον χωρο, μερικα χρονια τωρα, "το βλέπαμε αυτό, ότι ερχεται". Σειρά μετά, έχει η Ευρωπη(;;;;;;;;;). Υπομονή, καθόλου πανικός και πάντα έτοιμοι, "για χτησιμο θεσεων". ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!! Ευχσριστουμε!!!!!!!!!