Τι συνέβη με τη Ripple και το XRP;




🎁 Binance: $50 bonus + 10% έκπτωση στα τέλη σας για πάντα!

👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢 Referral & social media links:

#XRP #Ripple #cryptos #κρυπτονομίσματα #Κρυπτοβιος

⏰ Timestamps
00:00 – Εισαγωγή
00:19 – Τα καίρια ερωτήματα
01:38 – Για ποιο αδίκημα κατηγορείται η Ripple από τη SEC?
02:45 – Γιατί το XRP είναι απάτη
03:25 – Πηγές
07:00 – H Δίκη της Ripple
09:29 – XRP speculation

🚩Πηγές:

📢 Social media links:

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μου απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πες τα ρε ανθρωπε, μας εχουν ζαλισει τον ερωτα εδω ολοι οι Ελληναρες που νομιζουν οτι επιασαν τον παπα απο τα @@ με το xrp!! Ενα project που θελει να βρει λυση για τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ, τι δουλεια εχει με τα κρυπτο????? Ειναι δυνατον η ripple να κατεχει σχεδον τα μισα xrp που κυκλοφορουν στην αγορα???? Η εθελοτυφλειτε ολοι εσεις που το υποστηριζετε η απλα ΔΕΝ εχετε ιδεα και να μας αδειασετε την γωνια απο τα κρυπτο!!!! Το οτι θα βγαλουν λεφτα ,ειδικα αυτοι που το προλαβαν παρα μα παρα πολυ χαμηλα, ειναι προφανες,αλλα μην περιμενετε ενα τετειο project να γινει ενα απο τα σοβαρα project οπως btc ada eth!

  2. Δεν διαφωνώ μαζί σου. Και το δολαρίο και το ευρώ απάτη είναι. Αλλά ας αφήσουμε τα λόγια και ας ακολουθήσουμε τα μεγάλα χρήματα τα οποία θα μπουν στο XRP.

  3. Δε ξέρω αν το έχει πάθει κάποιος άλλος αυτό που θα γράψω. Καθώς έκανα διάφορες δοκιμές με 30 ευρώ (νέος στα crypto) από νόμισμα σε νόμισμα σταμάτησα στο xrp. Και λέω κάτσε να κάνω και μια δοκιμή να στείλω από binance στο exodus και το ανάποδο. Μη τα πολύ λέω.. Από τα 30 ευρω μόνο τα 3,75 με άφησε να γυρίσω πίσω στη binance. Τα υπόλοιπα τα έχει κρατήσει μέσα το exodus και γράφει sent minimum balance 15. Λογικά θα έχουν χαθεί αυτά απ'οτι έχω καταλάβει.

  4. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επενδύεται τον χρόνο και τα χρήματά σας πάνω απ'όλα σε πράγματα που δεν γνωρίζεται.. Πηγαίνετε ρε παιδιά να αγοράσετε μετοχές εταιριών που υπήρχαν πριν γεννηθούμε και σίγουρα θα υπάρχουν αφού πεθάνουμε.. Έλεος με όλα τα scam τόσα χρόνια ακόμα να βάλουμε μυαλό

  5. Αν κάποιος περιμένει έτοιμη τροφή που θα τον κάνει μάγκα, καλά να πάθει. Αν κάποιος κάνει την έρευνα του πριν κάνει κίνηση τότε απλά συμφωνεί μαζί σου.
    Πολύ καλό βίντεο 👌

  6. Εισαι μεγαλος μαγκας. Σου χρωσταω ενα ευχαριστω, εμαθα και μαθαινω συνεχως πολλα απο σενα. Και επισης σε παω γιατι εισαι ο μονος που αναφερεται σε θεμελιωδη και τεχνικες γνωσεις και δε μεινεις στα tokenomics. Δηλαδη ο μονος που προσφερει ουσια και οχι απλα πληροφοριες που βρισκει σε πεντε στανταρ ειδησεογραφικα sites

  7. Συμφωνώ μαζί σου μέχρι ένα σημείο αλλά πιστεύω πως η ripple έχει κάνει κάποια λάθη αλλά το Xrp δεν είναι scam(γνώμη μου)

  8. Με την εθνική τράπεζα τι γίνεται; Δε μπορούμε να δεχτούμε έμβασμα από τις πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων; Καλά κατάλαβα;

  9. Το veChain έχει πάρει σχεδόν 50% από την μέρα που έβγαλες το αντίστοιχο βίντεο.ποτε θεωρείς Καλή τιμή για να πουλήσουμε? Τι ταβάνι έχει νομίζεις?

  10. Εν τω μεταξύ τους λέω ξεκάθαρα πως είναι δυνατόν να βγάλουν κέρδος αν σπεκουλάρουν στην απάτη του XRP και επίσης τους λέω ότι δε χρειάζεται να ντρέπονται γι' αυτό. Κι αυτοί ακόμα γράφουν σχόλια, που λένε, "τι θα πεις όταν η τιμή πάει Χ"… IQ χαμηλότερο από το μέσο όρο της κατσαρίδας.

  11. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι οι προστριβές και οι "στρατευμένες " απόψεις υπέρ ή κατά κάποιου συγκεκριμένου πρότζεκτ! Δεν είμαι ειδικός μιας και έχω ξεκινήσει εδώ και κάτι μήνες μόνο (δυστυχώς ) στα κρυπτονομίσματα, θεωρώ ότι αντιληπτικά είμαι στον μέσο όρο ενώ γνωστικά είμαι παρα πολύ κάτω, σε αυτούς τους μήνες της ενασχολήσης μου όμως και έχοντας δει όλα τα βίντεο του κρυπτοβιου, όπως και άπειρα διαφόρων άλλων καταλήγω στο οτι αυτό που κάνει τον συγκεκριμένο YouTuber να ξεχωρίζει, είναι
    οτι καταθέτει την σκέψη του με εντιμότητα προσπαθώντας να μεταδώσει αυτά που γνωρίζει προς όφελος όλων, ειδικά εκείνων που είναι πολύ φρέσκοι στον χώρο, χωρίς καραγκιοζιλίκια και τυμπανοκρουσίες, επειδή σαφώς σέβεται τον εαυτό του αλλά και όσους επιθυμούν να δουν τα βίντεο του.
    Αυτό που επίσης μου αρέσει είναι ότι ακόμα και τα πρότζεκτ που πιστεύει πάρα πολύ τα κρίνει και εντοπίζει τις αδυναμίες τους.
    Στόχος όλων μας είναι να καταφέρουμε να βγάλουμε κάποια χρήματα γιατί όλοι έχουμε ανάγκες, πήραμε ένα ρίσκο και σκοπός είναι να κάνουμε όσο το δυνατό λιγότερο λάθη για να μην κλαίμε μετά! το υλικό του κρυπτοβιου εμένα προσωπικά με βοηθάει γιατί από το μηδέν ξεκίνησα, μου έδωσε όμως πράγματα που και με προσωπική έρευνα κατόπιν έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι αρκετά από τον χώρο!
    Καταλήγω λέγοντας οτι δεν είναι μόνο τζόγος το πράγμα (που οι περισσότεροι για αυτό μπαίνουν)
    Αλλα υπάρχει και πολύ καλή τεχνολογία σε πολλά πρότζεκτ που θα επηρεάσει πολλά στον τρόπο ζωής και της καθημερινότητας μας στο άμεσο μέλλον!
    Μου αρέσει που υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν οτι κάνουν με πάρα πολύ καλό τρόπο και τους θαυμάζω που μπορούν,  προσπαθώ να βελτιωθώ και να "κλέψω οτι μπορώ " αυτό θα πρότεινα να κάνετε όλοι…!
    Τωρα όσοι θεωρούν ότι δεν τα λέει καλά, μάλλον τα γνωρίζουν όλα και περνάνε την ώρα τους χαζεύοντας βίντεο στο YouTube

  12. Ενημερωτικο και εμπεριστατωμένο το βιντεο σού, Συμφωνώ οτι το xrp ειναι απάτη , ποια η γνωμη σου για το stellar ;;;

  13. Είμαστε πολύ τυχεροί που σε έχουμε!
    Καλά κέρδη και καλορίζικο και το διαμέρισμα στην Αγγλία!

  14. Φίλε μου κάτι που ξέχασες είναι, πως όλα τα crypto είναι απάτη!!Όσο απάτη είναι το xrp είναι είναι και τα υπόλοιπα.Το xrp μέχρι το τέλος του 21 θα είναι 5 ευρώ το ένα.Και ένα τελευταίο. Μεγαλύτεροι απατεώνες οπο τις τράπεζες δεν υπάρχουν.500.000 μας κουρεψανε στη Κύπρο και είναι απάτη το xrp;Μακαρι όλοι απατεώνες να είναι σαν το xrp που μας τα έδωσε πίσω και με τόκους!

  15. ωραίος!
    για πες μας και τι γίνεται με τους άλλους απατεώνες, την εθνική τράπεζα, που στέλνει μηνύματα ότι δε θα επιτρέπει τη μεταφορά χρημάτων σε πλατφόρμες που σχετίζονται με την αγορά κρυπτονομισμάτων

  16. Εγώ αγόρασα xrp πριν δω το παλιό βίντεο σου από τότε τα πούλησα γιατί διασταύρωσα αυτά που ελεγες και όντως έχουν βάση πολυ αγοράζουν και δεν ξέρουν τι έχει μέσα το σακί…

  17. Τα βίντεο ξεκινάνε στο 00.00…μην το τρέχετε στην αρχή…ο καθένας λέει την άποψη του…ούτε προτρέπει ούτε αποτρέπει…κάνε την έρευνα σου κ αποφάσισε μόνος σου. Αν έκανε ένα pump and dump να δω αν με τον ίδιο ζήλο θα τον ευχαριστουσατε μετα…
    Γιατί διαβάζω κάτι κοτσανες ότι πρέπει να ντρέπεται που απέτρεψε κόσμο να μπει στο xrp…

  18. Πολύ καλή δουλειά, μπράβο που ενημερώνεις τον κόσμο ! Ωστόσο, η τεχνική και θεμελιώδης ανάλυση δεν υπάρχει πουθένα. Κράζετε όλοι προτζεκτς (π.χ EOS, LTC, XRP) κρίνοντας από άρθρα και λεγόμενα άλλων. Το XRP δεν έχει χρησιμοποιηθεί γιατί είναι χρόνια μπροστά σαν σύστημα και αυτός είναι ΕΝΑΣ λόγος που το καταπολεμούν. Τα άρθρα και τα social media δεν είναι η κύρια πηγή πληροφορίας και πολύ βασικό, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ. Είναι και η αρχιτεκτονική του εκάστοτε συστήματος και η λογική του distributed computing – τι μπορεί να προσφέρει στο μέλλον μία τεχνολογία. Δεν μπορεί να είναι "απάτες" προτζεκτ που υπάρχουν τόσα χρόνια στην αγορά. Κοιτάτε όλοι τι θα γίνει σε ένα bull market για να βγάλετε φράγκα ενώ δεν σκέφτεστε τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του bear market, όπου ομάδες όπως το EOS δουλεύουν για να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Ανοίξτε τα μάτια σας γιατί παίζουν και άλλα από πίσω εκτός από αυτά που μας δείχνουν! Το νου σας και…. THIS IS NOT A FINANCIAL ADVICE ! Μην πάτε και επενδύετε απλά επειδή σας επηρεάζει η γνώμη κάποιου ! Do your own research !

  19. Κατέβασα το video , για να στο δείξω μελλοντικά γιατί είμαι σίγουρος ότι θα το διαγράψεις όταν ανέβει το XRP πάνω από το BTC

  20. Το XRP θα μπορούσε να κάνει μια σημαντική κίνηση, στοχεύοντας το $1.95… όμως στο επόμενο bear market είναι καταδικασμένο να γυρίσει στα $0.20, όπου είναι και η μακροπρόθεσμη βάση του.. συνεπώς ναι κάντε το trading, αλλά μην το παντρεύεστε

  21. Πολύ σωστά αυτά που είπες.
    Ερώτηση σχετικά με το πολύ μικρό network fees που έχει το xrp για να μεταφέρεις crypto σε σχέση με BTC η ETH δεν είναι κάτι που πρέπει να το δούμε με καλό μάτι;

  22. Το πρόσφατο pump (6/4/2021)+dump του CARDANO που οφείλεται? Παρόλο που έχει γερά θεμελιώδη τέτοιες κινήσεις έχουν ξαναγίνει. Αρκετοί εγκαταλείπουν το καράβι. Εγώ απλά βλέπω ότι είναι coin μεγάλης κεφαλαιοποίησης και δεν είναι εύκολο να ανεβαίνει με μεγάλους ρυθμούς.

  23. Αρκετα καλη η αναλυση και σωστη!!Ενα βιντεο και για το ENJIN που εχει μεγαλη ανοδο αν μπορεις..

  24. Είσαι λίιγο ανημερωτος… αλλά οκ. Θα δεις και συ κάποια στιγμή τι παίζεται με xrp.
    Όσο αφορά moneygran..
    Από άρθρο πάλι της Cointelegraph που είχε δημοσιευθεί στις 16/2/2020

    Today, MoneyGram is utilizing Ripple’s On Demand Liquidity product which allows MoneyGram to trade FX at a corporate level using XRP. It’s a back-end treasury function that’s not consumer facing.