Ψυχανάλυση Κρυπτοαγορών #1




🎁 PrimeXBT: $50 1st deposit bonus + 25% fee discount forever
👉 Link:
👉 Promo code: Cryptovios

🎁 Celsius (ref: 189661e2f8) bonus $50 σε σας και $50 σε μένα αρκεί να μεταφέρετε νομίσματα αξίας $400 και να τα κρατήσετε για 30 μέρες:

👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢 Referral & social media links:
📢Τα links του Αντώνη:

#cryptos #κρυπτονομίσματα #Cryptovios

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μας απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Γιάννη αναφέρεσαι στο βιβλίο Θουκυδίδου Ιστορία η σε όλους τους τόμους? Ελπίζω να το δεις 😀

  2. Εξαιρετικοί! καλή αρχή, συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για την γνώση που μοιράζεστε!

  3. Εξαιρετικο περιεχομενο, περιμενουμε τα επομενα, θα πω για αλλη μια φορα οτι δινεις μεγαλη αξια στην ελληνικη crypto κοινοτητα, ευχαριστουμε!

  4. Ρε φίλε τι συμβαίνει; Θα δούμε μπιτκοιν νέο υψηλό ; Πολύ καλό το γεγονός που έκλεισε το μήνα πάνω από 40κ άντε 43κ , και το λουνα; Θα ήμαστε τυχεροί να το δούμε ξανά στα 40-30€ ??? 🤣🤣🤣

  5. Δεν με πείθει η τεχνική ανάλυση αλλά επειδή αρκετοί τη πιστεύουν, έχει όντως μια επίδραση στη πραγματικότητα.
    Δεδομένου ότι ήταν το πρώτο βίντεο και έγινε στα ελληνικά, μια χαρά.
    Ρίξτε και μια ματιά στο Luna και το UST που είναι σε δική τους τροχιά, ξέχωρα από το bitcoin και τα υπόλοιπα cryptos.

  6. Πάντα σε θεωρούσα δυνατό Γιάννη στις επιλογές σου αλλά τώρα με τον Αντώνη ανέβηκες και άλλο level. Αντώνης σου είχα πει είναι ο Μέντορας μου στα crypto. Μπράβο respect.

  7. Απίστευτο λάιβ πραγματικά. Μας βοηθάτε απίστευτα. Εγώ προσωπικά περιμένω πτώση και έχω έτοιμη την σκανδάλη. Θέλω να δω btc στα 23-25κ. Μακάρι για πολλές Πέμπτες ακόμα να μας βοηθάτε και οι δυο μαζί. Το παιδί που έκανε την ανάλυση ήταν απολαυστικός

  8. ( Παρένθεση ), o Market Maker βεβαια παρέχει και την ρευστότητα (liquidity), για να μπορούμε να κάνουμε trade και να μην χρειάζεται να γίνουν match οι εντολές του ενός με του άλλου,για αυτό και αυτοι ανοιγουν short οταν εμείς long παρέχουν δηλαδή ρευστότητα,
    αντιστοιχα οπως τα AMM DEX χωρις το manipulation! πολυ καλο content!

  9. Ειδικά όταν ακούς ότι ο sailor έχει μέση τιμή τα 30.000 και διαφημίζεται τόσο τότε είναι λογικό το μεγαλύτερο μέρος των traders και επενδυτών να θεωρεί την τιμή των 30000 αδύνατο να σπάσει. Και λένε μα είναι δυνατόν να χάσει ο sailor? Αλλά που να ήξεραν ότι αγόραζε ο sailor και σορταριζε στα ψηλά bitcoin κερδίζοντας με την πτώση. Όπως τα λέτε είναι. Και ας τα ακούν οι ονειροπόλοι του bitcoin ότι είναι αντισυστημικοι και συμμετέχουν σε μια ιδιαίτερη κλίκα-ομαδα. Όπου υπάρχει χρήμα υπάρχει και στήσιμο. Άποψη μου είναι ότι θα αντιδράσει ανοδικά δυνατά και μετά θα δούμε το νέο χαμηλό. Όπως έγινε και το 2001 στο χρηματιστήριο με τους πύργους. Δυνατό πάνω ίσως και με νέο ψηλό και μετά χώσιμο. Γιατί το κλίμα είναι πολύ κακό και όλοι ποντάρουν στο κάτω.

  10. Είμαι στα κρύπτο εδώ κι ένα χρόνο περίπου κι έχω πληρώσει πολλά λάθη (δίδακτρα;)…
    Μακράν το καλύτερο και πιο ρεαλιστικό βίντεο για κρύπτο που δει μέχρι τώρα!!
    Συνεχίστε!!

  11. Μάλλον είσαι ο μοναδικός που μιλούσε για bear market απ το Σεπτέμβριο, αναφέροντας πληθωρισμό, ενεργειακή κρίση, κτλ. Και έπεσες μέσα φυσικά!

  12. Δεν έχω λόγια. Γιάννη το περιεχόμενο είναι άλλο επίπεδο πραγματικά ότι έχω δει μέχρι τώρα κανένας δεν προσφέρει τόσο γνώση. Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ. Μας αλλάζεις το τρόπο σκέψεις προς το καλύτερο

  13. Καλωσορίζουμε τον Αντώνη και επίσημα στο κανάλι!!❤️
    Κρυπτόβιε αν και δεν είσαι gamer , ανέβηκες level μετά από αυτό βίντεο 😉.
    Ευχαριστούμε κύριοι 🙏