Ψυχανάλυση Κρυπτοαγορών #2




🎁 PrimeXBT: $50 1st deposit bonus + 25% fee discount forever
👉 Link:
👉 Promo code: Cryptovios

🎁 Celsius (ref: 189661e2f8) bonus $50 σε σας και $50 σε μένα αρκεί να μεταφέρετε νομίσματα αξίας $400 και να τα κρατήσετε για 30 μέρες:

👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢 Referral & social media links:
📢Τα links του Αντώνη:

#cryptos #κρυπτονομίσματα #Cryptovios

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μας απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σας ευχαριστω πολύ, προσωπικά με βοηθάει πολύ η αναλυτική ανάλυσης σας, θα χρειαστεί να πάω πίσω μια δυο φορές και να τα ξανακούσω. Ελπίζω να το συνεχίσετε για πολύ καρό ακόμα

  2. Το ίδιο κάναν και στην Ελλάδα και όχι από το 2015 , υπήρχε τυπική απαγόρευση αγοράς κρύπτο από κάποιες κάρτες και τράπεζες , απλά δεν ήταν κάτι επίσημο όπως με τα κάπιταλ.!!

  3. Το καλύτερο και πιο κατανοητό live που έχω δεί στον ελληνικό χώρο. Μπράβο και στους δύο!

  4. Εξαιρετική δουλειά για εμένα που δεν έχω ιδέα από κρυπτονομισματα και τη λειτουργία της αγοράς τους. Συγχαρητήρια!!!

  5. Παιδιά μας βοηθάτε άπειρα,έχω καεί να βλέπω βίντεο και μπερδεύτηκα,κάνετε την καλύτερη δουλειά και μιλάτε κατανοητά,συνεχίστε να μας μαθαίνετε,ευχαριστούμε πολύ!

  6. Μεσα σε 10 χρόνια απο 1 δολάριο έφτασε να συναλλάσσεται στις 70000. Και μπορώ να καταλάβω τους λόγους. Θα μπορούσε για κάποιο όχι πολύ απιθανο λόγο, τα επόμενα χρόνια η τιμή ισορροπίας του να πέσει δραματικά? Αν ναι, ποιοι λόγοι θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό?

  7. Μπράβο παιδιά, ωραίο live και μακάρι να το καθιερώσετε…
    Αυτά πρέπει να τα ακούνε όσοι έχουν κάνει καραμέλα το hodl….
    Hodl στρατηγική,δεν υπάρχει.
    Κρατάω δηλαδή ,και περιμένω να μπουν κάποια κορόιδα να αγοράσουν πχ πάνω από 50k δηλαδή,και να απογειώσουν το btc στα 100….Που θα βρεθούν τόσα πολλά κορόιδα, αναρωτήθηκαν όλοι αυτοί που λένε hodl…??

  8. Καλησπέρα Γιάννη και Αντώνη συγχαρητήρια για το ποιοτικό βίντεο περιμένω το επόμενο.Γιαννη σε παρακολουθώ σχεδόν από την αρχή και εκτιμώ πολύ την στάση σου άψογος!!! χαίρομαι για την επιλογή του Αντώνη είναι σπουδαίος εξαιρετικός ο τρόπος της ανάλυσης του με βοηθάει πολύ ευχαριστώ περιμένω να σας ακουσω την ερχόμενη Πέμπτη καλή συνέχεια

  9. Αγόρια ωραία χημεία έχετε σας περιμένουμε με χαρά κάθε βδομάδα, η συνήθεια που γίνεται λατρεία.

  10. Καταπληκτική η ανάλυση για εμάς τους αρχάριους συνέχισε έτσι μην αλλάξεις καθόλου τον τρόπο που τα λες εξερετικος ελπίζω να κάνεις ακόμα πολλά τέτοια βίντεο

  11. Ασχετα με τα διαμαντια που μας δινετε για μαθηση και σκεψη, το επιπεδο της εκπομπης σας σε οργανωση πιανει επιπεδο τηλεορασης.. ο Αντωνης πρεπει να ειναι ραπερ , γ αυτο δε σταματαει να μιλαει ποτε 🙂 ! Μπραβο παιδια

  12. Μπράβο Γιάννη και Αντώνη.. είστε τρομεροί σας ακούμε ευχάριστα ..να συνεχίσετε για καιρό τις εκπομπές..

  13. Καλησπέρα και συγχαρητήρια! Είστε πολύ επεξηγηματικοί. Προσωπικά μου αρέσουν τα λοξά κανάλια σε 2 περιπτώσεις. πρώτον σε μηνιαίο από τα βάθη των αιώνων και δεύτερον σε ημερήσιο σε βάθος λιγων μηνών

  14. Έχω βαρεθεί να ακούω ότι οι χρηματαγορές είναι παίγνιο μηδενικού αθροίσματος, και το θλιβερό είναι ότι το ακούω και από έξυπνους ανθρώπους.
    Λοιπόν, στην αγορά μπορούν να κερδίζουν όλοι, ή να χάνουν όλοι, ταυτόχρονα! Δεν παίρνει ο ένας τα λεφτά του άλλου (με εξαίρεση τις αγορές παραγώγων).