Ψυχανάλυση Κρυπτοαγορών #30




🎁 Binance: $50 bonus + 10% έκπτωση στα τέλη σας για πάντα!

👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢Τα links του Αντώνη:

#cryptos #κρυπτονομίσματα #Cryptovios

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μας απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μήπως να γίνουν τα live αντί για ένα ? 2 την ευδομαδα ? Εφόσον τρέχουμε πολλά τελευταία? Τι λέτε?

  2. Στο προηγούμενο live νομίζω είπατε μπράβο σε όλους εσας που κρατήθηκατε και ξεκινήσατε αγορές κάτω απ τα 20k. Τα μπράβο όμως αξίζουν σε εσας γιατί πραγματικά μοιράζετε γνώση δωρεάν! Πολλά ευχαριστώ! Πλέον μόνο εσάς ακούω!

  3. Πολλες φορες εχεις πει οτι σχεδον ολα τα κρυπτο δεν εχουν πραγματικη αξια και μακροπροθεσμα θα καταρευσουν. Κατα την γνωμη σου ποια ειναι καλα προτζεκτ για μακροπροθεσμα περαν του BTC? Δεν μιλαω για μικρης κεφαλαιοποισης απαραιτητα ή αν θα αναιβει η τιμη τους μελλοντικα, δε με ενδιαφερει αυτο, απλα ρωταω ποια πραγματικα αξιζουν γενικοτερα.

  4. Παιδιά ξέρετε πόσο εκτιμώ την δουλειά σας αλλά θέλω να επισημάνω πως σχετικά με την σπεκουλα ήταν τόσο ανακατεμένη η εικόνα που δεν προλαβαινει κανείς να μαζέψει ένα νόημα.ακουστε την εκπομπή σας σαν παρατηρητές και ελπίζω να το καταλάβετε.Λιγο πιο μαζεμένα τα νοήματα και τού ενός και του άλλου χωρίς να σπάσει συνέχεια από κάτι άλλο.Ευχαριστω.

  5. Πολύ ωραίο live παιδιά μπράβο σας! Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο με τα alts

  6. Γιάννη αν θέλετε αφιερώστε κάποιο επόμενο live για alts που βλέπετε εσεις και τους λόγους που τα καλοκοιτάτε, με κάποιες εκτιμήσεις ή devops νέα τους κλπ….

  7. Καλημέρα εκεί που λες ότι έχεις αναθεωρήσει κάποια alts να φανταστώ ότι δεν συμπεριλαμβάνει κ το ada σε αυτή την αναθεώρηση.για άλλη μια φορά συγχαρητήρια για τα live.εκτηματε την αγορά όπως πρέπει με ψυχρή λογική.ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ!!

  8. Μας κοροϊδεύεις Κρυπτόβιε;;!!! Ποια απόπειρα να ψυχαναλύσεις τις αγορές μας τσαμπουνάς στην αρχή;;
    Οι κρύπταγορές έρχονται σε σας για ψυχανάλυση και στο live μας λέτε την περίληψη της συνεδρίας!!! 😁😁
    Ευχαριστώ κύριοι για μια ακόμη φορά

  9. Το flux κραταει ακομα πολυ καλα ποια ειναι η γνωμη σου για αυτο αλλα και για τα αλλα alts που το eth πεφτει περιπου 10% ενω αυτα πεφτουν 4-5 % δεν θα επρεπε να πεφτουν τουλαχιστον 15-20?

  10. Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Προσωπικά νιώθω ότι υπάρχει πολύ αίμα ακόμα στην αγορά λόγω macro και παγκόσμιας αστάθειας. Αυτό που θα δούμε θα είναι πρωτόγνωρο, κάτι το οποίο έχει λογική λόγω της υπερβολικής στρέβλωσης της αγοράς από το τύπωμα χρημάτων. Μπορεί η FED να μην θέλει να δει επίπεδα αγορών πριν τον Covid, αλλά δεν νομίζω ότι είναι στο χέρι της. Ο πληθωρισμός θα μειώσει τη κερδοφορία, θα υπάρξουν μαζικές απολύσεις, κάτι το οποίο θα αρχίσει ένα σπιράλ θανάτου (φαύλος κύκλος ακρίβειας και μείωσης κερδοφορίας – stagflation). Φοβάμαι ότι ο πάτος θα είναι σε επίπεδα πριν από τον Covid όπου και άρχισε το υπερβολικό τύπωμα.

  11. Κάντε όλοι like !!! Τόση δουλειά κάνουν τα παιδιά κάθε βδομάδα!! Μάγκες χίλια ευχαριστούμε