Ψυχανάλυση Κρυπτοαγορών #6




🎁 PrimeXBT: $50 1st deposit bonus + 25% fee discount forever
👉 Link:
👉 Promo code: Cryptovios

🎁 Celsius (ref: 189661e2f8) bonus $50 σε σας και $50 σε μένα αρκεί να μεταφέρετε νομίσματα αξίας $400 και να τα κρατήσετε για 30 μέρες:

👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢 Referral & social media links:
📢Τα links του Αντώνη:

#cryptos #κρυπτονομίσματα #Cryptovios

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μας απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πρώτη φορά παρακολούθησα live σας, πραγματικά είστε δυνατοί! Κρίμα και κακός που ένα τέτοιο κανάλι με τέτοια ποιότητα είναι τόσο underrated!

  2. 1:36:00 δλδ αυτο που εκανε το ανκορ ειναι να τραβηξει κοσμο με το 19.5% και αφου εβαλαν ενα σωρο κοσμος τωρα το μειωνουν? μαλακια φιλε αθτο το 19.5 ηταν πολυ καλο πραγματικα κριμα

  3. o φιλος ο αντωνης παιζεθ να βλεπει game of trades που για ελληνας utuber ειναι αξιοσημειωτο.Καλη αναλυση συνεχιστε ετσι.

  4. H αλλαγή στο Anchor Protocol θα έχει ως μέγιστη αλλαγή + ή – 1.5% ανά μήνα και το APY θα κυμαίνεται μεταξύ 15%-20% άρα θα πάρει κάποιους μήνες να πέσει και θα σταματήσει στο 15%. Αν βρεις κάτι καλύτερο σε stablecoin yield, ενημέρωσε!

    Η αγορά και χρησιμοποίηση του bitcoin ως reserve στο πιο decentralised stablecoin είναι όσο organic γίνεται και κατ'εμέ απείρως ανώτερο από τα ματζούνια της τεχνικής ανάλυσης.

  5. Καλημέρα ευχαριστώ για το ιδιαίτερο μάθημα Αντώνη περαστικά σου και γρήγορα πολλά δεν τα κατανοώ γύρω από την τεχνική ανάλυση αλλά είναι πολύ ενδιαφέροντα καλή συνέχεια

  6. μπορείτε να εξηγήσετε λίγο τα longs και τα shorts? γιατί έχουν διαφορετικό αριθμό? δεν θα έπρεπε να έχουν τον ίδιο αριθμό? Αν δεν έχουν τότε ποιοι είναι οι αντισυμβαλλόμενοι ? Είχα παλιά ένα πρόγραμμα΄παρακολούθησης το οποίο έλεγε open interest . Ήξερα λοιπόν ότι τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης είναι 20,000 ας πούμε. Τότε πίστευα ότι είναι 20,000 long και 20,000 short. Mπορείτε να το εξηγήσετε λίγο?