Αντικατάσταση κεραμικής εστίας με εστίες υγραερίου κρατώντας τον ίδιο φούρνο.
Αργήσαμε αλλά αλλάξαμε τελικά τα μάτια της κουζίνας μας σε υγραέριο για οικονομία, ταχύτητα και ποιότητα μαγειρέματος. Θα δούμε μια οικονομική και επώνυμη επιλογή. Στο βίντεο θα είναι η προετοιμασία, η λειτουργία, αλλά και τοποθέτηση στην οποία δεν θα πω λεπτομέρειες καθώς είναι δουλειά που πρέπει να γίνει από τεχνικό.

Είμαστε ο Δημήτρης και η Βίκυ και δημιουργούμε χειροποίητα αντικείμενα κυρίως από ξύλο, νήμα και ύφασμα. Στο κανάλι μας μπορείτε να παρακολουθήσετε κατασκευές βήμα βήμα, διάφορα μαστορέματα, συζητήσεις για σχετικά θέματα, αξιολόγηση εξοπλισμού, υλικών και πολλά άλλα.
Η εμπειρίας μας προκύπτει από τα χρόνια που ασχολούμαστε με χειροποίητες κατασκευές, από δουλειές, από αντίστοιχα βιβλία και σχολές και φυσικά από το διαδίκτυο το οποίο μας έχει δώσει άπειρες ιδέες και λύσεις τις οποίες και εμείς επιστρέφουμε μέσα από τα βίντεό μας.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι πέρα από το αντικείμενο που γνωρίζουμε καλά, έχουμε και περιεχόμενο στο οποίο πειραματιζόμαστε και δοκιμάζουμε νέα πράγματα και τεχνικές, σας επισημαίνουμε ότι δεν κάνουμε μάθημα, αλλά μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας μαζί σας και δεχόμαστε με χαρά τις παρατηρήσεις σας στα σχόλια.
Μπορείτε να μας στηρίξετε πατώντας εγγραφή στο κανάλι μας και αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να βρείτε στο E-shop μας κάποιες από τις δημιουργίες μας, αλλά και υλικά ραπτικής, πλεξίματος και πολλά άλλα.
Εργόχειρο Βαμβακά /
H μουσική που συνοδεύει τα βίντεό μας, είναι από τον Athan Hilaki και μπορείτε να τον απολαύσετε εδώ:

Η χρήση των εργαλείων μπορεί να γίνει επικίνδυνη.
Ο τρόπος που εγώ χρησιμοποιώ τα εργαλεία
είναι βάσει προσωπικής εμπειρίας.
Για την ορθή χρήση τους συμβουλευτείτε
τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Facebook /
Instagram /
Ε-shop /

Music – Athan Hilaki /
Εργόχειρο Βαμβακά /

Βίντεο από το κανάλι Empnoia Crafts and DIY


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

4 Σχόλια

Your email address will not be published.

  1. καθε χρονο αλλαγη λαστιχο και εισαι κομπλε και μερακλης και στο φαγητο και στο μαγειρεμα αυτου….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο πηγε η μπουκαλα υγραεριου πλεον φιλαρακι;;

  2. Πιστεύεις ότι η φιάλη πρέπει να είναι μόνο σε εξωτερικό χώρο; Και αν ναι σε καιρικές συνθήκες χειμώνα -2 και καλοκαίρι 30 βαθμούς κελσίου τι κάνουμε για ασφάλεια;

  3. Καλορίζικη η νέα εστία, εκ πείρας να πω ότι είναι πραγματικά πολύ καλύτερη από την ηλεκτρική. Υ.Γ Θα ήθελα και έναν Γλυκή βραστό με 32 φουσκάλες παρακαλώ 🤣🤣🤣