Κατασκευή βάσης για τα δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας που μπαίνει σε πάνελ με french cleat.
Το καλύτερο σύστημα για να οργανώσουμε τον εξοπλισμό μας σε τοίχους, κατά τη γνώμη μου είναι το french cleat. Μας επιτρέπει να αλλάζουμε θέσεις και με αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε συνεχώς την εργονομία του χώρου και μπορούμε και να προσθέτουμε επιπλέον εξοπλισμό.
Σε αυτό το βίντεο θα φτιάξουμε μία βάση για τα δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας.

Είμαστε ο Δημήτρης και η Βίκυ και δημιουργούμε χειροποίητα αντικείμενα κυρίως από ξύλο, νήμα και ύφασμα. Στο κανάλι μας μπορείτε να παρακολουθήσετε κατασκευές βήμα βήμα, διάφορα μαστορέματα, συζητήσεις για σχετικά θέματα, αξιολόγηση εξοπλισμού, υλικών και πολλά άλλα.
Η εμπειρίας μας προκύπτει από τα χρόνια που ασχολούμαστε με χειροποίητες κατασκευές, από δουλειές, από αντίστοιχα βιβλία και σχολές και φυσικά από το διαδίκτυο το οποίο μας έχει δώσει άπειρες ιδέες και λύσεις τις οποίες και εμείς επιστρέφουμε μέσα από τα βίντεό μας.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι πέρα από το αντικείμενο που γνωρίζουμε καλά, έχουμε και περιεχόμενο στο οποίο πειραματιζόμαστε και δοκιμάζουμε νέα πράγματα και τεχνικές, σας επισημαίνουμε ότι δεν κάνουμε μάθημα, αλλά μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας μαζί σας και δεχόμαστε με χαρά τις παρατηρήσεις σας στα σχόλια.
Μπορείτε να μας στηρίξετε πατώντας εγγραφή στο κανάλι μας και αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να βρείτε στο E-shop μας κάποιες από τις δημιουργίες μας, αλλά και υλικά ραπτικής, πλεξίματος και πολλά άλλα.
Εργόχειρο Βαμβακά /
H μουσική που συνοδεύει τα βίντεό μας, είναι από τον Athan Hilaki και μπορείτε να τον απολαύσετε εδώ:

Η χρήση των εργαλείων μπορεί να γίνει επικίνδυνη.
Ο τρόπος που εγώ χρησιμοποιώ τα εργαλεία
είναι βάσει προσωπικής εμπειρίας.
Για την ορθή χρήση τους συμβουλευτείτε
τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Η ομάδα στο Facebook Δείξε μας πώς το φτιάχνεις
Facebook /
Instagram /
Ε-shop /

Music – Athan Hilaki /
Εργόχειρο Βαμβακά /

Βίντεο από το κανάλι Empnoia Crafts and DIY


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

4 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Συγγνώμη για τα ελληνικά μου, χρησιμοποιώ τον μεταφραστή Google.

    Από τότε που με τη γυναίκα μου έχουμε συνταξιοδοτηθεί πριν από τρία χρόνια, ερχόμαστε στην Ελλάδα για τρεις μήνες διακοπές κάθε χρόνο, οπότε θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα μικρό εργαστήριο στην ταράτσα του σπιτιού μου. Μου φαίνεται περίεργο που ο ξυλοπωλητής που πήγα, δεν ήξερε τι είναι η ξύλινη σανίδα με μανταλάκια. Στην πραγματικότητα, δεν βρήκα κανέναν στην Ευρώπη που να τα χρησιμοποιεί, εκτός από τα μεταλλικά που είναι πολύ ακριβά. Το γαλλικό σφήνα είναι ωραίο φυσικά, αλλά αν έχετε πολλά εργαλεία και περιορισμένο χώρο στον τοίχο, η σανίδα με μανταλάκια φαίνεται να είναι πιο βολική. Αυτή τη στιγμή που το γράφω, ετοιμάζω μια παλέτα με διάφορα πράγματα για αποστολή στο σπίτι στην Ελλάδα και έβαλα μέσα τρία φύλλα 4×8 σανίδα με μανταλάκια. Εδώ στις Η.Π.Α., επένδυσα τους περισσότερους τοίχους του εργαστηρίου μου με αυτά και έχω τα περισσότερα εργαλεία και τις προμήθειες μου να κρέμονται από αυτά, χωρίς να χρειάζεται να χτίζω γαλλικά σχαράκια για κάθε αντικείμενο. Ίσως σου στείλω φωτογραφίες όταν έφτιαξα το εργαστήριο στην Ελλάδα.

    Ωραία βίντεο, ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

  2. Πολύ βολική η κατασκευή Δημήτρη, είναι σημαντικό να έχουμε ένα σταθμό για να είναι τα δραπανοκατσαβιδα εύκαιρα και το καλό είναι ότι μένουν στην θέση αυτή όταν οι μπαταρίες φορτίζονται. Αναμένουμε και τον σταθμό φώρτισης.