Κατασκευή Γκαραζοπορτας και σημεία προσοχής βήμα βήμα




Όλες οι λεπτομέρειες για όμορφα αποτελέσματα …. Βήμα βήμα

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

12 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αγαπητέ φίλε Σπύρο καλημέρα αν μπορείς κάνε μία περιγραφή σε βίντεο πως περνούμε μέτρα σε σκάλα για κατασκευής προστατευτικό κάγκελο(στο επικλινές)ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ

  2. Καλησπέρα αδερφέ Σπύρο. Καλησπέρα σε όλους. Τέλειες ευθείες, τέλειες γωνίες!!!! Περιμένω και εγώ οπός ο gnikol63 με ανυπομονησία να τα δούμε όλα τοποθετημένα!!! Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι χάρμα οφθαλμών!!! Να βρε αδερφέ με το 3,4,5 και χωρίς κομπιουτεράκι. Με 3,4,5 το Πυθαγόρα που για να το φτάσει το κομπιουτεράκι πρέπει να φάει ατελείωτα καρβέλια ακόμη. Με το 3,4,5 του Πυθαγόρα φτιάχτηκαν έργα που όλα τα κομπιούτερ του κόσμου ακόμα και σήμερα δεν μπορούν να τα αναλύσουν πλήρες!! Όλοι αυτοί που φτιάχνουν τα κομπιούτερ διαβάζουν Πυθαγόρα ενώ αν ζούσε ο Πυθαγόρας σήμερα δεν νομίζω να διαβάζε η να ασχολούνταν με κανέναν από αυτούς!!! Δεν είμαι εναντίον της τεχνολογίας να το ξεκαθαρίσω είμαι μεγάλος υποστηρικτής αλλά δεν μπορώ να βλέπω την Ακρόπολη που φτιάχτηκε χωρίς κομπιουτεράκι αλλά με το 3,4,5 με τα χέρια βαριοππουλα και σμίλη και να το αγνοήσω!!! Και κάτι τελευταίο: Εγώ με τον τίτλο κατασκευή γκαραζοπορτας βήμα βήμα καταλαβαίνω ότι υπάρχει καί συνέχεια εσύ συνάδελφε θεατή τη δεν καταλαβαίνεις???? Ποιο αναλυτικά πεθαίνεις. Το να Λόλα ένα μήλο δεν ταιριάζει σε εμάς είμαστε μεγάλα παιδιά πλέον. Με ποιο εμπεριστατωμένες παρεμβάσεις με τα σχόλια μας βοηθάμε και τα νέα παιδιά που βλέπουν το κανάλι να γίνουν καλύτεροι και τον Σπύρο να διορθώσει οποίο λάθος!!! Καληνύχτα σε όλους….

  3. Τα μυστικά που πρέπει να δείξεις δεν είναι η κατασκευή της πόρτας, αλλά η τοποθέτηση της <κάσας>, τα ράουλα, η τοποθέτηση του οδηγού για τα ράουλα, πώς συγκρατείται η πόρτα στη θέση της ενώ κυλάει, …..

  4. Για το γώνιασμα το 3-4-5 ήταν για τους παλιούς μαστόρους που δεν είχαν κομπιουτεράκι.
    Δεν νοείται άνθρωπος που έχει τελειώσει το λύκειο, έχει κομπιουτεράκι στο κινητό του για να κάνει τις πράξεις, να μην ξέρει να βρει τη διαγώνιο ολόκληρης της κατασκευής, στη συγκεκριμένη περίπτωση ολόκληρες της πόρτας.
    Για να βεβαιωθείς ότι είναι γωνιασμένη η πόρτα, πρέπει οι δύο διαγώνιες της πόρτας να έχουν το ίδιο μήκος. Μετά αρχίζεις τα κολλήματα.