ΜΕΓΓΕΝΗ YATO YT-6506 διπλής εργασίας και τα πλεονεκτήματα της …




Πλήρης παρουσίαση και όλα τα τεχνικά για μια αγορά μεγγενης …

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το μαντέμι δεν κολλάει. Και να κολλήσει θα βάψει λόγο του άνθρακα και θα γίνει πάρα πολύ σκληρό το υλικό, με αποτέλεσμα να σπάει για πλάκα..

  2. Καλησπερα εχω την XELLIX 140 και θελω να μακρινω το καλωδιο στα 3 μετρα τι παχος να παρω ?Θα βαλω και τη μαγνητικη γειωση της YATO Ευχαριστω

  3. Τα εργαλεία Yato είναι άθλιας ποιότητας. Όσα έχω δουλέψει. Yato καστάνια 1/4 έχει κυριολεκτικά διαλυθεί. Όσο για μέγγενη το καλύτερο value είναι να βρεις μια παλίά μέγγενη και να κάνεις restoration. Όπως λες αν σου χαρίσουν παλιά μέγγενη είναι ευκαιρία.

  4. Γειά σου Σπύρο. Πρίν δώ την παρουσίαση για την ΥΑΤΟ σου, βρήκα και αγόρασα την 10αρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλω να σε ρωτήσω πόσο χρειάζεται να είναι το πάχος της λαμαρίνας της επιφάνειας του πάγκου και αν πρέπει να είναι απλό σίδερο ή γαλβανιζέ ή ανοξέιδωτο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις γνώσεις που μοιράζεις.

  5. Αγαπητέ Σπύρο, για άλλη μια φορά έφτιαξες μια ωραία και χρήσιμη παρουσίαση. Σε ευχαριστούμε

  6. Το μαντέμι μπορεί να κολληθεί φυσικά απλά με τους κανόνες του. Σε περίπτωση μέγγενης θέλει ηλεκτρόδιο νικελίου-σιδήρου (ΟΧΙ βασικό), προθέρμανση , φρεζαρισμα , πολύ μικρά γαζια τα οποία σε κάθε διακοπή τα χτυπάμε ελαφρά για να φύγουν οι τάσεις, και τέλος θαψιμο σε κάποια άμμο για να κρυώσει αργά. Στην αρχή ακριβώς και στο τέλος επίσης κάποιας ρωγμής χρειάζεται να κάνουμε μια τρύπα με το τρυπάνι ώστε να μην συνεχιστεί παραπερα. Η αλήθεια είναι ότι οι καλές μέγγενες ακριβείας και μη δεν είναι μαντεμενιες και δυστυχώς υπερβολικά ακριβές

  7. Καλησπέρα, Ωραία η μέγγενη και καλοδούλευτη! Τυχαίνει να ψάχνω αυτές τις μέρες να πάρω μια μέγγενη καθός υπάρχει μόνο μία μικροσκοπική ινδίας και πρέπει να γίνει αναβάθμιση. Το κακό είναι ότι μπορώ να πάρω μόνο μια και είμαι ανάμεσα σε αυτήν, μια bulle κλασική με σιαγώνες 175 και μια force πάλι κλασική με σιαγώνες 175… Θα την δουλέψω με μοτοσυκλέτες και διάφορες κατασκευές και μάλλον θα αντιμετωπίσει πολύ κοπάνημα… επίσης η bulle λέει στο site οτι είναι ατσάλινη δηλαδή η θα κρατήσει για πάντα η θα δω καμια μέρα καμια γρατζουνιά που δεν θα είναι ακριβός γρατζουνια, η δε force είναι κλασική japan made in taiwan πολύ σκληρή με ατσάληνα μάγουλα κτλ. αλλά λίγο τσιμπημένη… μεγάλο δίλλημμα.

  8. Σπύρο καλησπέρα. Είμαι κι εγώ ένας χομπιστας. Καλορίζικη η μέγγενη. Είναι ένα εργαλείο που θέλω να προσθέσω κι εγώ στη φαρέτρα μου. Όπως και τον τροχό της YATO τον οποίο έχω παραγγείλει. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω γιατί με τη βοήθεια σου, έκανα αναβάθμιση καλωδίων και τσιμπίδας σώματος στην μίνι ηλεκτροκόλληση της HELIX, την οποία είχα είδη στην κατοχή μου.

  9. Γεια σου Σπυρο. Ψαχνω μεγγενη για δραπανο κολωνατο (1500watt) , θελω να τρυπαω κοιλοδοκους (5mm 60×60 2m). Εχεις να προτεινεις καμια μεγγενη σταθερη , καλη ,σε λογικη τιμη?

  10. Καλορίζικη Σπύρο, ήθελα να σε ρωτήσω με τα χτυπήματα και τις καταπονήσεις ο άξονας με τις μοίρες δεν έχει την τάση να φύγει απ τα κέντρα του ;;; Σε ρωτάω γιατί δεν έχω δει κάτι παρόμοιο σε άλλες μεγγενες…

  11. αγορασα την μικροτερη και την παρελαβα πριν κανα 2 βδομαδες. 95ε ειχε. Η δικια σου επαιζε πολυ ακριβα στα 175. Ε οχι.. Παντως σαν προιον μια χαρα ειναι. τα σπαει..