Πώς να τοποθετήσετε λεντοταινία. Σύνδεση, κοπή, ένωση κομματιών
Θα δούμε τη σύνδεση ενός έτοιμου κιτ λεντοταινίας και τοποθέτηση. Πέρα από αυτό θα δούμε πως μπορούμε να κόψουμε και να ενώσουμε τμήματα, καθώς και τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται το τροφοδοτικό που θα επιλέξουμε, ανάλογα με τη λεντοταινία που θέλουμε να συνδέσουμε.

Είμαστε ο Δημήτρης και η Βίκυ και δημιουργούμε χειροποίητα αντικείμενα κυρίως από ξύλο, νήμα και ύφασμα. Στο κανάλι μας μπορείτε να παρακολουθήσετε κατασκευές βήμα βήμα, διάφορα μαστορέματα, συζητήσεις για σχετικά θέματα, αξιολόγηση εξοπλισμού, υλικών και πολλά άλλα.
Η εμπειρίας μας προκύπτει από τα χρόνια που ασχολούμαστε με χειροποίητες κατασκευές, από δουλειές, από αντίστοιχα βιβλία και σχολές και φυσικά από το διαδίκτυο το οποίο μας έχει δώσει άπειρες ιδέες και λύσεις τις οποίες και εμείς επιστρέφουμε μέσα από τα βίντεό μας.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι πέρα από το αντικείμενο που γνωρίζουμε καλά, έχουμε και περιεχόμενο στο οποίο πειραματιζόμαστε και δοκιμάζουμε νέα πράγματα και τεχνικές, σας επισημαίνουμε ότι δεν κάνουμε μάθημα, αλλά μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας μαζί σας και δεχόμαστε με χαρά τις παρατηρήσεις σας στα σχόλια.
Μπορείτε να μας στηρίξετε πατώντας εγγραφή στο κανάλι μας και αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να βρείτε στο E-shop μας κάποιες από τις δημιουργίες μας, αλλά και υλικά ραπτικής, πλεξίματος και πολλά άλλα.
Εργόχειρο Βαμβακά /
H μουσική που συνοδεύει τα βίντεό μας, είναι από τον Athan Hilaki και μπορείτε να τον απολαύσετε εδώ:

Η χρήση των εργαλείων μπορεί να γίνει επικίνδυνη.
Ο τρόπος που εγώ χρησιμοποιώ τα εργαλεία
είναι βάσει προσωπικής εμπειρίας.
Για την ορθή χρήση τους συμβουλευτείτε
τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Η ομάδα στο Facebook Δείξε μας πώς το φτιάχνεις
Facebook /
Instagram /
Ε-shop /

Music – Athan Hilaki /
Εργόχειρο Βαμβακά /

Βίντεο από το κανάλι Empnoia Crafts and DIY


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

4 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΔΙΧΩΣ ΨΥΚΤΡΑ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΛΕΝΤΟΤΑΙΝΙΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΕΝΤ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.
    ΕΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ / ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ.