Πώς χρησιμοποιώ μια καβιλιέρα χειρός. Wolfcraft 4640000




Υπάρχουν πολλά εργαλεία τα οποία κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά χρειάζεται να ξέρουμε και πως δουλεύουν. Για αυτό είπα να κάνω μια σειρά από βίντεο που θα εξηγώ πως χειριζόμαστε κάποια εργαλεία. Μην το δείτε σαν μοναδικό τρόπο ή τον απόλυτα ορθό. Είναι ο τρόπος που νομίζω ότι είναι ο σωστός ή ο τρόπος που τα χρησιμοποιώ προσωπικά εγώ. Στην πορεία θα δείτε και τι σας βολεύει.
Σε αυτό το βίντεο θα δούμε μια καβιλιέρα χειρός και πως λειτουργεί. Η συγκεκριμένη είναι της Wolfcraft 4640000 , αλλά υπάρχουν αντίστοιχες και οικονομικότερες στο εμπόριο.
Είμαστε ο Δημήτρης και η Βίκυ και δημιουργούμε χειροποίητα αντικείμενα κυρίως από ξύλο, νήμα και ύφασμα. Στο κανάλι μας μπορείτε να παρακολουθήσετε κατασκευές βήμα βήμα, διάφορα μαστορέματα, συζητήσεις για σχετικά θέματα, αξιολόγηση εξοπλισμού, υλικών και πολλά άλλα. Μπορείτε να μας στηρίξετε πατώντας εγγραφή στο κανάλι μας.

H μουσική που συνοδεύει τα βίντεό μας, είναι από τον Athan Hilaki και μπορείτε να τον απολαύσετε εδώ:
Μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό, κατασκευές και πληροφορίες σε blog, Instagram και facebook:

Κάποιες δημιουργίες που διαθέτουμε προς πώληση μπορείτε να τις δείτε εδώ:

Η χρήση των εργαλείων μπορεί να γίνει επικίνδυνη.
Ο τρόπος που εγώ χρησιμοποιώ τα εργαλεία
είναι βάσει προσωπικής εμπειρίας.
Για την ορθή χρήση τους συμβουλευτείτε
τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Βίντεο από το κανάλι Empnoia Crafts and DIY


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

4 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Όντως πολύ ωραίο και χρήσιμο εργαλείο, που σίγουρα θα βγάλει τα λεφτά του….εγώ επίσης το χρησιμοποιώ κ ως οδηγό για κάθετο τρύπημα 90° αν πρεπει να χρησιμοποιηθεί Νο 6-8-10 τρυπάνι

  2. Μπράβο Δημήτρη! Πολύ ωραίο το βίντεο σου. Τον έχω τον συγκεκριμένο οδηγό και μου έχει λύσει τα χέρια αρκετές φορές σε έπιπλα που δεν πρέπει να φαίνονται οι βίδες!

  3. Ιδιαίτερα χρήσιμο Δημήτρη. Είναι ένα εργαλείο που πιστεύω ότι έχει πολλές εφαρμογές και προσιτή τιμή στην αγορά του. Ευχαριστούμε για αυτό το όμορφο βίντεο.