Τροχός επαναφορτιζομενος YATO YT 82828 πλήρης παρουσίαση και δοκιμή του / αξίζει η αγορά του ;


-3
-3 points



Τα προτερήματα ενός επαναφορτιζομενου εργαλείου ….και πλήρη ανάλυση του. Στα μηχανηματα που απαιτουν μεγαλη ενεργεια ….τροχος σπαθοσεγα κλπ οι μπαταριες καταπονουνται πολυ μειωνοντας την διαρκεια συνεχους λειτουργιας

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

-3
-3 points

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλορίζικο το εργαλείο της yato Σπύρο. Έχω και εγώ πολλά εργαλεία χειρός αυτής της εταιρίας . Εγώ θα πάρω ρεύματος τον yato που έχεις και εσύ . ευχαριστούμε Σπύρο να είσαι πάντα καλά !!!

  2. Από ότι βλέπω λέει yato poland , δε λέει made in poland. Οπότε δεν είναι σίγουρα πολωνίας. Η yato είναι πολωνική εταιρία που παραγγέλνει φασον προϊόντα με τη μάρκα της πάνω. Αντοίστοιχα εδώ στην ελλάδα το κάνει έτσι η εταιρια ffgroup – benman που έχει φτιάξει δική της μάρκα, τα φαίρνει φασον από κίνα και τα εξάγει και σε άλλες χώρες.

  3. φίλε μου έχω πάρει το ίδιο σε 20ν το totalκαι είναι πολύ καλό να το δείξεις αξίζει

  4. Ωραία η παρουσίαση φίλε Σπύρο. Υπάρχει και το μοντέλο YATO YT-82829 με ρυθμιστή στροφών και είναι Brushless δηλ. χωρίς καρβουνάκια και στοιχίζει 23 ευρώ παραπάνω από αυτό που παρουσιάζεις.

  5. Καλημέρα Σπύρο, δεν ξέρω αν συμφωνείς κι εσύ αλλά ένα ''μειονέκτημα'' που βλέπω εγώ από την παρουσίασή σου είναι ότι κατά την εκκίνηση ο τροχός κάνει ένα κλώτσημα στο χέρι σου πράγμα που δεν το έχουν αυτής της κατηγορίας, από άποψη τιμής εννοώ, οι τροχοί, τουλάχιστον 2 πολύ επώνυμοι που έχω εγώ.

  6. Καλορίζικο φίλε, μου άρεσε η μαγκιά στην λαβή για το κλειδί, γιατί ή θα κρέμεται με tiewrap στο καλώδιο ή θα το ψάχνουμε κάπου γύρω μας. Μακάρι να βγει και ανθεκτικό.

  7. αααα αααχ Σπύρο τι μου κάνεις…. Θα με χωρίσει η γυναίκα μου…. Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μη πάω στο τζάμπο (χρισημοπωλειο)….

  8. ωραιο το εργαλειο σπυρο.μια δοκιμη ομως του ποσο κραταει η μπαταρια.εγω παντος που ειχα παρει του ρευματος ειναι πραγματι διαμαντι.

  9. Καλησπέρα φίλε μου πολύ καλό εργαλείο ήθελα να σε ρωτήσω κάτι για να τριψεις την ταράτσα κάνει, και ήθελα να μας δείξεις πως μπορούμε να το καθαρίσουμε μετά από κάποια εργασια

  10. Πόσοι "μαστορες" έκοψαν το καλώδιο του τροχού ενώ δούλευαν με τον τροχό και έπαθαν ηλεκτροπληξία ή πόσοι δούλευαν σε εξωτερικό χώρο με φθαρμένο καλώδιο και έπαθαν πάλι ηλεκτροπληξία. Με την μπαταρία δεν έχεις τέτοια προβλήματα, το μόνο αρνητικό είναι ότι η μπαταρία είναι αναλώσιμη και χρειάζεται αλλαγή πράγμα που έναν ερασιτέχνη που δεν τον χρησιμοποιεί συχνά τον τροχό δεν τον συμφέρει εκτός κι αν πάρει κι άλλα εργαλεία μπαταρίας της ίδιας μάρκας και έχει 2 μπαταρίες για 5-6 εργαλεία.

  11. ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΓΩΝΙΑΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ.. Μετα και την αγορα της κορδελας, μαλλον δεν θα την ξαναπροτιμησω.

  12. Αυτό που μου άρεσε είναι η σκανδάλη που έχει αυτή την ασφάλεια, το έξυπνο κούμπωμα του προφυλακτήρα, το αντικραδασμικό στην λαβή, και βεβαια η έξυπνη θήκη για το κλειδί που μπαίνει μέσα στην χειρολαβή και δεν το ψάχνεις όταν το χρειαστείς. Ενα άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι ότι δεν είδα να σφίγγεις τον δίσκο με το κλειδί αλλα μονο με το χέρι, δεν έχει φόβο να ξεβιδωθεί; Συνέχισε τα πολύ καλά σου video μπράβο για τις αναλυτικές παρουσιάσεις σε ότι μας δείχνεις.

  13. Ένα προτέρημα που είδα , και θεωρώ ότι είναι σημαντικο είναι ότι η σκανδάλη ενεργοποιείται με ένα δάχτυλο και όχι με τον αντίχειρα , το επισημαινω γιατί κατά την εργασια το εργαλειο συγκρατείται σταθερότερα μεταξύ δείκτη και αντίχειρα

  14. νομίζω ότι θα πρέπει να το μαζέψεις λίγο αυτό το πράγμα με τη συγκεκριμένη εταιρεία που διαφημίζεις χάνεις την αξιοπιστία σου ναι αυτό το πράγμα φιλική συμβουλή

  15. Παντος φιλε Σπυρο οτι εργαλεια εχεις παρουσιασει ειναι αξιολογα και προσιτα . Εγω παντος παω να τσιμπησω την helix super mini σε λιγο . Σαν αρχαριος νομιζω θα ειναι καλη .
    Ξερουμε τι προελευση ειναι η Yato ?

  16. Δείχνει value for money εργαλείο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο μειωτήρας στροφών που κατανοώ για ποιο λόγο δεν έχει ένα εργαλείο σε αυτά τα λεφτά, αλλά τροχίζεις, κόβεις, λειάνεις όλα με 10000 στροφες. Ευχαριστούμε πολύ Σπύρο για το ωραίο βίντεο.

  17. ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΟ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ,ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ YATO ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ VALUE FOR MONEY.!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ!!!!!

  18. Μπράβο φίλε ωραία παρουσίαση όπως πάντα τέλεια κ πολύ λεπτομερείς ερώτηση 1 τιμή και 2 ρυθμιστή στροφών έχει δεν κατάλαβα κ 3 πρέπει πάντα να πατάμε το κουμπί για να δουλεύει εννοώ δεν κομπλάρει έτσι ώστε να ειναι κάπως ελεύθερα τα χέρια μας .ευχαριστω πολύ καλή συνέχεια