Φωτοβολταϊκά Επ.01 – Η αρχή Επιλογές και δοκιμές
Καθώς υπολόγιζα ποιο είναι το καλύτερο σύστημα για να εκμεταλλευτώ την ηλιακή ενέργεια, είχα χαθεί μέσα σε επιλογές και υπολογισμούς, με αποτέλεσμα να μην ξεκινάω ποτέ. Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω με ότι διέθετα και με ένα οικονομικό πρώτο σύστημα.
Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε όλη την προσπάθειά μου βήμα βήμα, τα αποτελέσματα, το κόστος σε κάθε βήμα και τις επόμενες κινήσεις μου.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τα βίντεο αυτά δεν είναι οδηγός εγκατάστασης, είναι δοκιμές οι οποίες κρύβουν αρκετούς κινδύνους. Ο σκοπός των βίντεο είναι ψυχαγωγικός και μέσα από αυτά μπορείτε να βγάλετε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα και να κάνετε και εσείς τις δικές σας επιλογές.

Βίντεο από το κανάλι Empnoia Crafts and DIY


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

2 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ MPPT ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΠΕΡ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΟ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΟΚ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ LIOP4 ΤΟ ΙΝΒΕΡΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΦΟΡΤΙΑ ΕΠΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ Η ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 70 ΤΟΙΣ 100 ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ 48 VOLT ΜΕ MΠΑΤΑΡΙΕΣ LIOP4 ΚΑΙ ΙΝΒΕΡΕΤ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΚΑΙ OFFGRID KATA ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΟΛΤΟΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ