Ένα βήμα πριν …..skmetal.gr




Σύντομα φτάνουμε στο σημείο έναρξης ….

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Συγχαρητήρια!!!Με διαφορά το καλύτερο κανάλι για ηλεκτροσυγκολητες και όχι μονο στο ελληνικό youtube,αντάξιο με του εξωτερικού,από άποψη μεταδοτικότητας,ασφαλείας, λεπτομέρειας και σωστής πληροφόρησης…Τυχεροί που σε έχουμε Σπύρο και εσένα και τα άλλα παιδιά που κάνουν βίντεο φυσικά(όλοι έχουν την αξία τους και να βοηθήσουν θέλουν)με σκοπό την ενημέρωση σε εμάς τους ερασιτέχνες του γαζιου…

    Εύχομαι τα καλύτερα !!

  2. Μπράβο Σπύρο και καλές δουλειές εύχομαι μόνο να παραμείνεις Χομπίστας και ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ….

  3. Καλή αρχή ρε Σπύρο. Όλα να σου πάνε όπως επιθυμείς. Μπορεί να σε χάσουμε από το παλιό σου πόστο που ήσουν κι εκεί το ίδιο χρήσιμος και καλός, αλλά και εκεί που θα πας θα είσαι ακόμα καλύτερος.

  4. Σπύρο Νομίζω ξεχωρίζεις στο youtube για τον σπάνιο χαρακτήρα σου !!!!…Καλή αρχή …..να σου πάνε όλα όπως τα θες και τα ονειρεύεσαι !!! Χαίρομαι με την χαρά σου πάρα πολύ !!!

  5. Σας ευχομαι καλες και όμορφες εργασίες.. Με την βοήθεια και την προστασία του ΘΕΟΥ κοντά σας.. Καλη δυναμη!!!

  6. Οι θερμότερες ευχές για καλή αρχή σε ότι κάνεις Σπύρο!!! Είναι σίγουρο πως όλα θα πάνε καλά γιατί απλά…. υπάρχει αγάπη για το αντικείμενο!!! Συγχαρητήρια!!!

  7. Εχθές αγόρασα το κορδελάκι της YATO αφού το είδα στο κανάλι σου!!!!!!!!? δεν έχω κουράγιο ούτε το unboxing να κάνω……….. το χω ερωτευτεί……. καλές δουλειές Σπύρο!!!!!!!