Ακονιζουμε / τροχίζουμε κλαδευτήρι …. ολική επαναφορά του




Πως να ακονισουμε ένα παλιό κλαδευτήρι βήμα βήμα

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πολύ ωραία δουλειά. Δεν περίμενα ότι με αυτό το τρόχισμα θα γίνει καινούριο ένα στομωμένο εργαλείο. Θα το δοκιμάσω στα ψαλίδια μου. Ευχαριστούμε.

  2. Πάρα πολύ κατατοπιστικό το βοντεάκι. Ερώτηση, πως τροχάμε αλυσίδα αλυσοπρίονου; είχαμε μια συζήτηση σήμερα για αυτό το θέμα, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη ενός ειδικού.

  3. ΦΙΛΕ, ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΚΟΝΙΣΜΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΚΟΠΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΒΟΤΑΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΚΟΝΙΣΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ.

  4. Το ίδιο είχα πάρει το 1992 απο παζάρι Ποντίων εκ Ρωσίας στις Τζιτζιφιές. Αθάνατο!!! Σοβιετική κατασκευή φίλε.

  5. Σπυρο εισαι μεγαλη μαστοραντζα εχω δει πολλα βιντεο σου και κοβει το μυαλο σου, αλλα το ακονισμα ειναι μια επιστημη απο μονο του.

  6. Αγαπητε Σπυρο ξεκινησες με ψαλιδα με πλαστικα μπλε χρωματος και τελειωσες με πλαστικα μαυρου χρωματος γιατι αραγε ;;;;; κατα ταλλα πολυ ωραιο βιντεο!!!!!

  7. Οι χυμοί των φυτών οι ριτινώδεις ουσιες είναι η πρόπολη που μαζεύουν οι μελισσες, η πρόπολη καθαρίζει πολύ εύκολα με οινόπνευμα. Γι'αυτό μετά από κάθε κλάδεμα για συντήρηση του κλαδευτηριου και απολύμανση καλό είναι να το πλένουμε με οινόπνευμα σκουπίζοντας με ένα πανάκι- χαρτί κουζίνας.

  8. Δεν είναι από τα ακριβά ψαλίδια αλλά είναι πολύ καλό πιθανόν να είναι ρωσικής κατασκευής γιατί εγώ τό πήρα από πάγκο λαϊκής από έναν ομογενή από Ρωσία.