Βαφή και προστασία της κατασκευής μας με πιστόλι βήμα βήμα




Βασικές αρχές / ρυθμίσεις του πιστολιού μας ….

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

13 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Mάστορα πολύ ωραία τα λες αλλά να φοράμε και καμιά μάσκα, ας βάφεις σε εξωτερικό χώρο.

  2. Πολύ όμορφο βίντεο !
    Πολύ κατατοπιστικό… Και με την ευκαιρία όλης της κατασκευής το περίμενα αυτό το βίντεο με ανυπομονησία !!! Έχω 3 πιστόλια ( με το δοχείο από κάτω) και ακόμη δεν έχω τολμήσει να βάψω. Αν και εγώ θα ήθελα όλη την προετοιμασία τελικά θα το τολμήσω . Ευχαριστώ πολύ !!!!!

  3. Μπράβο ρε Σπύρο! πολύ ωραίες οι πόρτες σου, μία παρατήρηση αν επιτρέπεις, βάλε μια νεροπαγιδα στο κομφλερ γιατί μπορεί να πετάξει μικρές σταγόνες νερού και θα είναι κρίμα και ένα τιπς στο χρώμα βάλε σκληρηντη μπορεί να το ξέρεις δεν στο παίζω έξυπνος απλά 1 στο εκατομμύριο αν δεν το ξέρεις να σε προλάβω, άλλωστε τόσα μας έχεις μάθει μακάρι να βοηθήσουμε και εμείς κάπου. Πάντως εξαιρετική δουλειά ρε φίλε στα σίδερα είσαι πολύ δυνατός.

  4. είναι κατάντια της κοινωνίας,ένας που τρώει πίτσες και γύρους και ουρλιάζει να έχει κανάλι με ένα εκατομμύριο εγγραφές,και το δικό σου κανάλι ,όπως και πολλά άλλα που δείχνουν χρήσιμα και σοβαρά πραγματάκια ,να ιδρώνουν για να φτάσουν και αν τις τριάντα χιλιάδες εγγραφές……..υγεία και καλό κουράγιο σε όλους εύχομαι

  5. Ωραίος, σε ευχαριστούμε.
    Αν και θα ήθελα να δω την διαδικασία προετοιμασίας του ασταριου, την αραίωση κλπ. ???

  6. Μπράβο πολυτεχνίτη Σπύρο μας. Μπράβο και στο Δημήτρη που τον βάζεις στο μαγικό κόσμο των κατασκευών. Χαιρετισμούς από Σύρο. Μη χαθούμε που δεν είσαι στον Σο..α να βρεθούμε!