Δύο εργαστήρια στο σαλόνι μας κρυμμένα σε ένα έπιπλο. Slide show. Ενεργοποιήστε τους υπότιτλους.




Είμαστε ο Δημήτρης και η Βίκυ και δημιουργούμε χειροποίητα αντικείμενα κυρίως από ξύλο, νήμα και ύφασμα. Στο κανάλι μας μπορείτε να παρακολουθήσετε κατασκευές βήμα βήμα, διάφορα μαστορέματα, συζητήσεις για σχετικά θέματα, αξιολόγηση εξοπλισμού, υλικών και πολλά άλλα. Μπορείτε να μας στηρίξετε πατώντας εγγραφή στο κανάλι μας.
H μουσική που συνοδεύει τα βίντεό μας, είναι από τον Athan Hilaki και μπορείτε να τον απολαύσετε εδώ:
Η σελίδα μας στο facebook που μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με τις δημιουργίες μας είναι:
Κάποιες δημιουργίες που διαθέτουμε προς πώληση μπορείτε να τις δείτε εδώ:

Ενεργοποιήστε τους υπότιτλους.
Ένα εργαστήριο ξυλοκατασκευών και ένα εργαστήριο για εργόχειρο, σε ένα σαλόνι 20 τετραγωνικών. Στο μέρος που ξεκίνησε η έμπνοιά μας για τις δημιουργίες που αγαπάμε. Χωρέσαμε στο σαλόνι του σπιτιού μας τα εργαστήριά μας με όσο πιο λειτουργικό τρόπο μπορούσαμε.
Φτιάξαμε ένα έπιπλο που φιλοξενεί τον εξοπλισμό μας, διαθέτει χώρο εργασίας, καθαρίζεται εύκολα και κρύβεται όταν χρειάζεται. Σε συνεργασία με το τραπέζι του σαλονιού, ένα ντουλάπι στο μπαλκόνι και απλοποίηση του υπόλοιπου χώρου στο σαλόνι ώστε να έχει τα βασικά και να καθαρίζεται εύκολα, έχουμε το εργαστήριο που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε.
Επενδύστε λίγο χώρο σε αυτό που αγαπάτε. Μπορείτε να βρείτε κάποιες από τις δημιουργίες μας στα παρακάτω link, όπως και τη μουσική του Athan Hilaki που βρίσκεται και τραγουδάει στην Νέα Υόρκη και μας στέλνει καταπληκτικά κομμάτια.

Facebook /
Ε-shop /

Music – Athan Hilaki /
Εργόχειρο Βαμβακά /

Βίντεο από το κανάλι Empnoia Crafts and DIY


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *