Επαγγελματικό μάζεμα -Συγκομιδή ελιάς με τηλεχειρισμο χωρις οδηγό τρακτέρ … με ελληνική υπογραφή ..


-1
-1 points



Η μεγάλη αγάπη και το μεράκι για την ενασχόληση με την ελιά , οδήγησε μια ομάδα φίλων να καταφέρουν , μετά απο ατέλειωτες ώρες εξέλιξης το ακατόρθωτο με μηδενικά μέσα , τώρα πλέον συμβάλλοντας και το κατάστημα μου …. skmetal.gr να γίνουν ανταγωνιστικοί και ακολουθούν μια νέε πορεία , που σίγουρα τους αξίζει ….. κατάλληλο για Συγκομιδή καρυδιού / χαρουπιού / αμυγδάλου / και εργασιών μες το κτήμα ..ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

-1
-1 points

25 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλησπέρα Σπυράκο. Είσαι τυχερός φίλε που έχεις τέτοιους ανθρώπους στο κύκλο σου. Είμαι σίγουρος ότι και στην έρημο να τους πετάξεις η σε κάποια βουνοκορφή χωρίς εργαλεία με τα χέρια τους και μόνο αξιόλογα πράγματα θα φτιάξουν. Ομάδα Ρουτση συγχαρητήρια!!!!!. Νομίζω ότι είναι ευλογία τέτοιοι άνθρωποι με τέτοια μυαλά να μένουν στο τόπο καταγωγής τους και να δημιουργούν!!

  2. Όλα καλά και μπράβο στους ανθρώπους άλλα μας έβγαλες την ψυχή μέχρι να μας εξηγήσεις τι κάνει το μηχάνημα..

  3. Όλα.καλα.με.την.προσπαθεια.τους.ευγε.μονο.μια.παραλειψι.παρατηρω.οι.φιαλες.του.λαδιου.πρεπει.να.ειναι.θαμπου.χρωματος.διοτι.ο.ηλιος.καταστρέφει.ΤΟ.προιον

  4. Παραδέχομαι τους ανθρώπους που κάνουν μια δουλειά δική τους και είναι κύριοι του εαυτού τους και συμπάσχω με κείνους που η ζωή τους έκανε να αφήσουν την μοίρα τους στο έλεος των αφεντικών. γειά σου κύριε Σπύρο σε βλέπω χρόνια τώρα γράφτηκα.

  5. Απίστευτη Ελληνική ευφυΐα, μόνο περηφάνια να μου γεμίζει τα στήθη μπορώ να αισθανθώ και εύχομαι πραγματικά να δραστηριοποιειθουν και άλλοι συμπατριώτες μας που το έχουν

  6. Μπράβο σου και μπράβο τους συγχαρητήρια για αυτό το όμορφο βίντεο. Υπέροχες μηχανές φοβερές πατέντες. Μπράβο σου που αναδεικνύεις αυτή την ομάδα και τα επιτεύγματα τους.

  7. Σπύρο και Άννα σας ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες και δημιουργικές στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί σας και αναμένουμε την επόμενη … προγραμματισμένη … επίσκεψή σας , ώστε να περάσουμε ακόμα καλύτερα! Αποτελείτε ήδη ένα αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας μας! Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνετε!
    Με εκτίμηση ,
    Ομάδα Ρούτση.

  8. Μπράβο πολύ καλό το βίντεο και το μηχάνημα είναι τέλειο σας παρακολουθώ και πάλι μπράβο Που αναδεικνύεται την ελληνική εφευρετικότητα και δεν είναι ΚΙΝΈΖΙΚΟ

  9. Η ευφυια του ανθρώπου καλπάζει μετά την αγανάκτηση! Λογικό είναι και εσύ Σπύρο πως να τον αφήσεις τον άνθρωπο να μιληση με αυτά που μας δείξατε! Απίστευτες κατασκευές σε διεθνή επίπεδο. Ευχαριστούμε που μας δώσατε κουράγιο να διατηρήσουμε τις οποίες καλλιέργειες, γιατί κακά τα ψέματα η αγροτιά με το σώμα πλέον μπροστά δεν παλεύεται..