Επαναφορά στην ζωή της μητέρας των μηχανων συγκόλλησης … για τα μάτια μιας CEA του 55’


Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

16 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Είσαι τρελός καλλιτέχνης. Έχεις πάθος με την δουλειά σου και αυτό φαίνεται.
    Σε περιμένω να καθαρίσεις και την stayer. Κάπως έτσι την έχω καταντήσει.
    Φιλιά πολλά,
    Ταξιάρχης.

  2. Χιλια μπραβο Σπυρο…Στον στρατο όταν βάφαμε και δεν θέλαμε να χρωματίσουμε κάποια σημεία βαζαμε γράσο και όταν στέγνωνε το κυριο χρωμα αφαιρούσαμε και βάφαμε το άλλο

  3. Τι να πρωτοθαυμάσει κάνεις, το μεράκι του κατασκευαστή της τότε εποχής και η έμφαση που δινόταν στην αντοχή της κατασκευής στον χρόνο? Το μεράκι και οι γνώσεις οι δικές σου που περιγραφής τα σπλάχνα της μηχανής σαν να ήσουν στην ομάδα που την κατασκεύασε? Δεν σταματάς ποτέ να μας εκπλήσσεις θετικά Σπύρο σε κάθε βίντεο σου ξεπερνάς τον εαυτό σου. Υπέροχο βίντεο συγχαρητήρια.

  4. Πολύ ωραία δουλειά Σπύρο! Χαίρομαι που ενώ είσαι μέσα και στα πιο σύγχρονα εργαλεία, αγαπάς, εκτιμάς και ενθουσιάζεσαι με τα έργα μιας άλλης εποχής. Αυτές οι ιδέες που έχουν κάποιοι, όπως τον τρόπο που φτάνει το λάδι στην βίδα, με ενθουσιάζουν απίστευτα και με κάνουν να χαίρομαι σαν μικρό παιδί. Περιμένω οπωσδήποτε το δεύτερο μέρος! 👍👍👍Δυστυχώς μια παρόμοια που είχα από τον πατέρα μου, δεν την είχα εκτιμήσει τόσο ούτε εγώ ούτε τα νεφρά μου από το κουβάλημα και πριν πολλά χρόνια πήγε στην γειτονιά των "σιδέρων". Τη θέση της την πήρε μια τρισάθλια budget που όχι μόνο δεν κατάφερα να κολλήσω με αυτήν ούτε χαρτοπετσέτα, αλλά απογοητεύτηκα και δεν ασχολήθηκα με την συγκόλληση. Δεν είχα και κάποιον να μου δείξει, αλλά τώρα μέσα από τα βίντεο τα δικά σου και άλλων παιδιών μέσα στο youtube και με την καθοδήγηση του Γεράσιμου, πήρα ένα αξιόλογο μηχάνημα το οποίο μου έχει ξανανοίξει τον δρόμο. Ευχαριστούμε για τα ωραία βίντεο.

  5. Αρχές δεκαετίας ¨70 στην Πειραιώς με μια περίπου τέτοια μηχανή και ένα ζευγάρι μπουκαλες οξυγόνου ένα γεροντάκι ζούσε την οικογένειά του και σπούδαζε και παιδιά, ούτε καν μαγαζί δεν είχε, μια γωνίτσα σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων του είχαν παραχωρήσει και εξυπηρετούσε και τα άλλα συνεργεία γύρω γύρω. Οι ηλεκτροσυγκολλήσεις τότε ήταν σπάνιες ακόμα και στα συνεργεία.

  6. Μπράβο και πάλι Σπύρο. Σαν την καλή κοπέλα την πρόσεξες. Ελπίζω να την δούμε έστω 1 φορά εν δράση σε επόμενο βίντεο

  7. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ,
    ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, … ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.