Επιδιόρθωση και ηχομόνωση παλιάς εσωτερικής γυάλινης πόρτας, μετά από σπάσιμο. Ιστορίες εργαστηρίου.




Είμαστε ο Δημήτρης και η Βίκυ και δημιουργούμε χειροποίητα αντικείμενα κυρίως από ξύλο, νήμα και ύφασμα. Στο κανάλι μας μπορείτε να παρακολουθήσετε κατασκευές βήμα βήμα, διάφορα μαστορέματα, συζητήσεις για σχετικά θέματα, αξιολόγηση εξοπλισμού, υλικών και πολλά άλλα. Μπορείτε να μας στηρίξετε πατώντας εγγραφή στο κανάλι μας.
H μουσική που συνοδεύει τα βίντεό μας, είναι από τον Athan Hilaki και μπορείτε να τον απολαύσετε εδώ:
Η σελίδα μας στο facebook που μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με τις δημιουργίες μας είναι:
Κάποιες δημιουργίες που διαθέτουμε προς πώληση μπορείτε να τις δείτε εδώ:

Να προσθέσω ότι το πάχος της μελαμίνης είναι τόσο, λόγο της ηχομόνωσης που ήθελα να προσθέσω. Διαφορετικά αν κάποιος θέλει απλά να ανανεώσει την πόρτα, υπάρχει η σμαλτομελαμίνη που είναι πολύ πιο λεπτή και ελαφριά, ή αν η πόρτα είναι χωρίς τζάμι, θα μπορούσε να μπει και αυτοκόλλητο. Το αυτοκόλλητο το έχω δοκιμάσει σε κάποια ντουλάπια μελαμίνης και γίνεται πολύ ωραίο.

Facebook /
Instagram /
Ε-shop /

Music – Athan Hilaki /
Εργόχειρο Βαμβακά /

Βίντεο από το κανάλι Empnoia Crafts and DIY


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

10 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μπορείτε να βρείτε μοναδικά χειροποίητα προϊόντα Ελλήνων χειροτεχνών εδώ: https://go.linkwi.se/z/12115-1/CD24440/?

    Δικά μας χειροποίητα προϊόντα μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.jamjar.gr/store/Empnoia

    Τεχνικούς διαφόρων ειδικοτήτων για το σπίτι μπορείτε να βρείτε εδώ: https://go.linkwi.se/z/11794-1/CD24440/?

  2. Κοιτα να δεις συμπτωση ρε φίλε. Έχω σπίτι στο Λουτράκι και μοιαζει σχεδιαστικά με το δικό σου. απο την μεριά της κάμερας είναι η πόρτα εισόδου. την ανοίγω μια φορά για να μπώ στο σπίτι και κάνει ρεύμα και κλείνει η πόρτα που επισκευάζεις, σπάει η τζαμαρία και καποια μικρα κομματακια πεταχτηκαν στα ματια μου και στο σβερκο. περασα μεσα απο την πορτα μετα και δεν παρατηρησα ενα γυαλι και εσκισα το γονατο. ανοιγω την πορτα στα δεξια οπου κοιμοταν η μανα μ και δεν ειχε παρει χαμπαρι και ημουν γεματος αιματα. δοξα τον θεο με μερικα ραμματα και ολα καλα. θελουν συντηρρηση ολα. ο πατερας μου το αντικατεστησε με πλεξι γκλας ημιδιαφανο και συλικονη. τι μου θυμησες τωρα σαν να βλεπω το σπιτι μου. μπραβο για το βιντεακι σου!!

  3. Να προσθέσω ότι το πάχος της μελαμίνης είναι τόσο, λόγο της ηχομόνωσης που ήθελα να προσθέσω. Διαφορετικά αν κάποιος θέλει απλά να ανανεώσει την πόρτα, υπάρχει η σμαλτομελαμίνη που είναι πολύ πιο λεπτή και ελαφριά, ή αν η πόρτα είναι χωρίς τζάμι, θα μπορούσε να μπει και αυτοκόλλητο. Το αυτοκόλλητο το έχω δοκιμάσει σε κάποια ντουλάπια μελαμίνης και γίνεται πολύ ωραίο.

  4. μπράβο ωραία ιδέα μου δώσατε έχω παλιές πόρτες και σκεφτόμουνα να τις αλλάξω …με την κάσα υπάρχει κάνα αυτοκόλλητο να αλλαξη η όψη