Επισκευή / συγκόλληση σπασμένου μεντεσέ πόρτας …




Πως να επισκευάσουνε σπασμένο μεντεσέ πόρτας βήμα βήμα …

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

29 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλημέρα. Αν βάλεις ποιο κοντά την κάμερα και μπροστά τοποθέτησεις ένα φακό από γυαλιά ηλίου ίσως να μπορούμε να δούμε και την κόλληση και τον τρόπο που το κανεις

  2. ADERFE!

    AKOLOYTHI DIMIOYRGIKI DIAFONIA:

    1-OPOS ESPASE, THA XANASPASI…

    2-KOLAME KE TIN ALI MERIA, KE TROHIZOYME KALA GIA NA KLINI I PORTA
    (ME MIA KOLISI, ME MOHLO OLI TIN PORTA…)

    3-I PALEOTERI GIRIZANE MIA LAMA POY EPIANE TON PIRO.
    AFTIN TI LAMA DEN TIN STATHEROPIOYSANE STO KLISIMO.
    OYTOS OSTE OTAN MAGONE O MENTESES APO SKOYRIA,
    IHE TO PERITHORIO NA ANIXI LIGO KE NA XEMAGOSI TROGONTAS TI SKOYRIA.

    TORA ME TA MILIA SAN TO DIKOSOY, KOLAME TO ENA AFTI

    ALIOS VAZOYME INOX PIRO…

    A… TSIMPIDA STO (-) HAHAHA

  3. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΕΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΔΙΧΝΕΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ……..ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕΝΤΕΣΕ………. ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ………. ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΥΝΧΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΣΥΓΚΟΛΛΙΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 42 ΧΡΟΝΙΑ !

  4. Ωραία βίντεο Σπύρο,πολλή χρήσιμα για μας τους αρχάριους!Σπύρο μήπως μπορείς να αναφερθείς σε συγκολλητικές μηχανές 3σε1 4σε1 κλπ, ευχαριστώ.

  5. Εγω νομιζω εισαι ΔΑΣΚΑΛΟΣ με κεφαλαια γραμματα . Απλα ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ . Respect .
    Μια παρατηρηση ομως . Ασπρο πουκαμισω στο μηχανουργειο ? Θα σε φαει η γυναικα . ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  6. Για σου Σπύρο άρχοντα! Πολύ ωραίο και χρήσιμο και αυτό το βίντεο ! Μου αρέσει πολύ πού πολλά νέα παιδιά βλέπουν και γουστάρουν τα βίντεο σου. Χωρίς κόμπλεξ ρωτάνε να μάθουν περισσότερα. Και αυτό που μου αρέσει ποίο πολύ είναι που τα τελευταία χρόνια βλέπω πολλούς πιτσιρικάδες στα τεχνικά επαγγέλματα. Σε όλο το θέμα άτομα σαν εσένα συμβάλλουν θετικά!! Και πίστεψέ όταν η πιτσιρικάδες όταν λένε ευχαριστώ το εννοούν!! Α πάρα λίγο να το ξεχάσω με για το δράπανο!!!!!

  7. Πολλές παραλήψεις είδα
    1ον δεν είπες τίποτα για γυαλιά ? προστασίας την ώρα του τροχισματος έχω κάνει πλούσιους τους οφθαλμίατρους από τα γρεζια στα μάτια μου
    2ον ξεκουμποτα πουκάμισο και χαμαλικα στα χέρια αοαγορευονται δια ροπάλου διάβασε κανονισμό ασφαλείας
    3ον ο μεντεσες θέλει κόλλημα μέσα και έξω αλλιώς θα ξεκολλήσει πάλι
    Και φυσικά δεν έχει καμία σχέση η πραγματικότητα με την ιδέα του μονταρισματος στην οικοδομή
    Παρόλα αυτά πολλά συγχαρητήρια για το βιντεακι σου και περιμένω πολλά ακόμα

  8. Καλησπέρα, γιατί να μην γεμίσεις μόνο την τρύπα με ένα όμοιο κομμάτι;Τι διαφορά θα κάνει με το να κόψεις ένα μεγαλύτερο κομμάτι;

  9. Οταν παρόμοιες εργασιες οπως κοψιμο με τροχο ή οξυγονοκοληση γινονται μεσα σε αποθηκη με πανελ υπαρχει περιπτωση ζημιας στο πανελ απο τους σπινθηρες?

  10. Γεια σου Σπύρο μου χρόνια πολλά Και σε όλο τον κόσμο Χριστός Ανέστη το βίντεο σου πάρα πολύ ωραίο Όπως τα υπόλοιπα. Και μ' άρεσε πάρα πολύ ο δίσκος Λείανσης δεν έχω ξαναδεί και εδώ στην Αγγλία που πηγαίνω σε διάφορα μαγαζιά αυτό το δίσκο δεν τον έχω δει Και από ότι κατάλαβα μπορεί να έχω και λάθος βέβαια διώχνει πιο γρήγορα το υλικό με τις τρύπες που έχει και ξέχωρα όπως είπες κι εσύ βλέπεις πιο καθαρά. φιλιά πολλά Σπύρος από Λονδίνο!!!?

  11. Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη
    Μας ειναι χρήσιμα τα βιντεάκια σου μπράβο και ας είμαστε ερασιτέχνες

  12. Πολύ ωραίο βίντεο για άλλη μια φορά. Θέλω να ρωτήσω κάτι και εγώ. Θα ήθελα την βοήθειά σου για να κάνω μια κόλληση δύο στραντζαριστών ψιλά στη γωνία στο 'γάμμα' Γ. Αν σου είναι εύκολο και έχεις κάτι από προηγούμενα βίντεο μπορείς απλά να μου πεις ποιο να δω. Αν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο με δυο λόγια στην απάντησή σου ίσως καταλάβω. Σε ευχαριστούμε πολύ για όλα.

  13. Γειά σου Σπύρο.Δεν μπορώ να πω έχει κάποια λογική η δουλειά σου αλλά θέλει εργαλεία και χρόνο .Εγώ κολλάω ένα τριάρι λαμάκι πάνω στο στρατζαριστο ,γλυκενω τα τελειώματα και πάνω στο λαμακι κολλάω τον μεντεσέ.Ειναι λίγο αρκούδι βέβαια αλλά σε μέρη που δεν φενεται κάνει δουλειά.Οπως είδα αν κολουσες παριφεριακα τον μεντεσέ , δηλαδή και στο Φ, πάνω στην γωνία του στρατζαριστου,θα κρατούσε πιο πολύ . Πάντος Μ αρέσεις γιατί μοιράζεσαι γνώσεις και πείρα.Να είσαι καλά , προχώρα

  14. Καλησπέρα Σπύρο.

    Τα βίντεο που κάνεις είναι όαση αδελφέ για εμάς τους ερασιτέχνες.

    Χαίρομαι που δουλεύεις με την super mini για να έχουμε και εμείς ένα μπούσουλα.

    Να είσαι πάντα καλά και ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέτεις για την ομάδα.