Θερμοκρασίες στην μηχανή μας …ο μεγαλύτερος εχθρό της … συντήρηση βήμα βήμα




Οι θερμοκρασίες αναπτύσονται με την σκόνη … λιγες οδηγίες να μην κάνουμε ζημιά και να ξανακάνουμε το εργαλείο μας να αποδίδει ότι υπόσχεται ….

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

12 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κάλλες διακοπές Σπύρο με. Την οικογένεια σου θα τα πούμε από κοντά.βλεπω όλα σου τα βίντεο μεγάλε δάσκαλε είσαι καταπληκτικός.να περνάτε καλά.

  2. Προχωράμε λίγο παραπέρα και διορθώνουμε την τσιγκουνιά του κατασκευαστή τοποθετώντας στην αναρρόφηση του ανεμιστήρα ένα φίλτρο τύπου απορροφητήρα για κατακράτηση σκόνης και αιωρούμενων σωματιδίων..
    Αυξάνει το μεσοδιάστημα καθαρισμού τουλάχιστον στο τριπλάσιο.

  3. Σπυρο καλημερα…..Το ρουξουνι απο το πιστολάκι αερα μπορουμε να το μονωσουμε με θερμοσυστελλομενο που να εξεχει λιγο μπροστα, για να αποφυγουμε αθέλητη επαφη με εξαρτημα που μπορει να εχει ρευμα…..

  4. Καλημερα Σπυρο κ καλο μηνα φιλε μου , οντως πολυ καλο θεμα διαλεξες αφου ειναι κατι που πολλοι παραμελουν. Μεγαλη σημασια εχει ομως κ η καθαριοτητα του χωρου , ειδικα οταν στο ιδιο μερος τροχιζουμε κ ολα τα υπολείμματα απο ρινισματα παρασυρονται απο τον ανεμιστήρα στο εσωτερικο της μηχανης , ο,τι χειρότερο μια τετοια αγωγιμη σκονη για τις πλακετες. Ενα φιλτρο στην εισαγωγη θα δημιουργουσε προβλημα στην μηχανη;

  5. έχω από τον παππού μου μία ηλεκτροσυγκόλληση που θυμάμαι ότι έσβηνε χωρίς να ξέρουμε τον λόγο τώρα θα την κάνω φίλο φτερό ευχαριστώ πολύ!!!

  6. Πολύ ωραία παρατήρηση για τα νερά
    Όταν ήμουν μικρός μου έλεγαν να μην πηγαίνω το κομπιούτερ να το ξεφυσάω σε βενζινάδικα γιατί έχει πολύ υγρασία ο αέρας και έλεγα από μέσα μου τι να ενοουν άραγε ;;;
    Όπως επίσης δεν πρέπει να βαράμε τον ανεμιστήρα απευθείας χωρίς χέρι γιατί μπορεί να τα παίξουν τα ρουλεμάν
    Υπέροχο βίντεο για άλλη μια φορά

  7. Γεια σου Σπυρο μου.Τιμιος κ δυνατος οπως παντα.Τα ειπαμε σημερα το πρωι απο κοντα στο μαγαζι σου.(Ηλεκτρολογος).