Κάπου στην Κρήτη………




Για σένα ….

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μαστρο Σπύρο συγχαρητήρια για το απίστευτο how too video σου , βλέποντας το video ήρθε στο μυαλό μου ο αδελφός μου ( πρόσφατα έχασα τον αδελφό μου 03/05/2021) ο οποίος ήταν ένας ψειριάρης στην εργασία του σε ότι και εάν έφτιαχνε , εάν έβλεπε αυτό το video θα προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί σου για να σου πει το << μπράβο ρε μάστορα το έκανες πολύ καλό μπράβο >> .

  2. Φίλε Σπύρο εισαι μεγάλος μάστορας ,το εχεις έμφυτο -χάρισμα …αλλα και τα κατάλληλα εργαλεία ,γιατι τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα.Φανταστικο αυτο που δημιούργησες πολλα Εύγε !!!!απο εμενα.???

  3. Mπράβο Σπύρο και εγώ που δεν είμαι από Κρήτη μόλις το είδα ολοκληρωμένο το έργο σου συγκινήθηκα ρε φίλε πολύ όμορφο να Σε καλά!!!!!

  4. Μια ακόμη υπέροχη δημιουργία με πολύ μεράκι μπράβο Σπύρο έγραψες πάλι με το ταλέντο σου!!!!!!!!!!!!!!

  5. Κύριε Σπύρο μπράβο, πήρα και εγώ την helix mini και έχω φτιάξει πολύ χρήσιμα πράγματα, ευχαριστώ για όσα βίντεο έχετε ανεβάσει σχετικά με ιδέες tips και πολλά άλλα, είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι υπάρχουν και άνθρωποι σαν και εσάς…
    Χαιρετισμούς πολλούς και πάλι μπράβο!

  6. Έχω μείνει άφωνος. Ότι ποιο όμορφο έχω δει για την πατρίδα!!! Είμαι τρομερά συγκινημένος που το έβλεπα να ολοκληρώνεται!!!!

  7. Πέραν του σχεδίου της όμορφης Κρήτης καταπληκτικό και σαν πρότζεκτ για διεθνή καριέρα.Το καλό με αυτά είναι ότι δεν χρειάζεται γλώσσα. Μόνο τέχνη και εργαλεία τα οποία διαθέτεις.