Κατεβατό με την mig με εύκολο τρόπο …. Ρυθμίσεις βήμα βήμα …skmetal.gr




Πως να κάνουμε δυνατές ραφές …. Ρυθμίσεις βήμα βήμα

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

10 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Παιδιά γνωρίζει κάποιος για ποιο λόγο στην MMA όταν κολλάς υστερα χτυπάς την κολληση η κολληση διαλύεται σαν να μην κόλλησες ποτε σε στραντζαριστο με 1.2 μμ παχος

  2. Χαίρετε Σπύρο μάστορα,όπως πάντα μερακλής.Ηθελα να σου πω την άποψη μου για τις κάθετες κολλήσεις.Η κόλληση για μένα ξεκινάει από κάτω προς τα πανω για τον λόγο ότι όταν ξεκινάς από πάνω προς τα κάτω το λειωμένο μέταλλο "στάζει" προς τα κάτω με αποτέλεσμα να μπουκωνει η κόλληση,ιδιαίτερα στην ΜΜΑ.Ευχαριστω.

  3. Καλησπέρα Σπύρο, στήν οριζόντια ράφι γιατί τό κρατάς πολύ καί κάνει παχύ κόλλημα?Δεν θα ήταν καλύτερα νά έιχες περισσότερα αμπέρ με ποίο βαθιά κόλληση και με όχι τόσο επιφανειακό πολτό?

  4. Καλησπερα!παιζει ρολο και το συρμα ποσα mm ειναι και με ποσα amper κολαμε ετσι δεν ειναι?γιατι εγω με 0,8 και γυρο στα 165 amper συμφωνα με της ρυθμισεις της μιχανης rylon200 και το παχος και μεγεθος της στρατζας δεν χρειαζετε να κανω δεξια αριστερα και βγενει το ιδιο αποτελεσμα!ειμαι νεος στην δουλεια!

  5. Γειά σου Σπύρο. Σε αυτή την διεύθυνση https://youtu.be/4iwEy599O9o θα βρεις μια πολύ ωραία πατέντα για διαμόρφωση στραντζαριστού για τα κάγκελα που φτιάχνεις. Θα ήταν πολύ ωραίο ένα βίντεο που θα παρουσίαζε το μηχάνημα αυτό.
    Καλή δύναμη!!