Μια βόλτα στο εργαστήριο του Γεράσιμου Στράγγα. Ξενάγηση στο χώρο του.




Ο Γεράσιμος Στράγγας είναι χομπίστας πολυτεχνίτης και στο κανάλι του στο YouTube μοιράζεται μαζί μας εργασίες και κατασκευές κάθε είδους με επεξηγηματικά βίντεο. Όσοι έχουν παρακολουθήσει το κανάλι του ή έχουν συνομιλήσει μαζί του, καταλαβαίνουν αμέσως πόσο εξαιρετικός άνθρωπος είναι και νιώθω τυχερός που κέρδισα την φιλία του και ήταν θέμα χρόνου να τα πούμε και από κοντά.
Τον επισκεφτήκαμε στο χώρο του, περάσαμε μια υπέροχη μέρα και μας ξενάγησε και στο εργαστήριό του, το οποίο θα το δείτε στο παραπάνω βίντεο.

Βρείτε το κανάλι του Γεράσιμου εδώ:

Με τον Γεράσιμο διατηρούμε και μια νέα ομάδα στο facebook με τίτλο Δείξε μας πώς το φτιάχνεις! DIY δημιουργίες, μαστορέματα, λύσεις… στην οποία περιμένουμε να δούμε και τις δικές σας δημιουργίες και να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας.

Βίντεο από το κανάλι Empnoia Crafts and DIY


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

5 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σιγά σιγά απ οτι φαίνεται αποχαιρετούμε την εποχή κοβιντ και συνεχίζουμε με οτι αυτή η εποχή δυσκολίες άφησε. Συγχαρητήρια που μπορέσατε και αξιοποιήσατε όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά αυτή την περίοδο!

  2. Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ για αυτό το όμορφο βίντεο, περισσότερο όμως σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκανες με την επίσκεψη σου. Είναι ότι πιο όμορφο να μοιράζεσαι το χόμπι σου με ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα και ανησυχίες. Καλές δημιουργίες λοιπόν σε όλους μας και εύχομαι αυτή η μικρή κοινότητα των ελληνικών καναλιών να μεγαλώσει και να αποκτήσει την ποιότητα και την εξέλιξη που υπάρχει και στο εξωτερικό.