Νέα ηλεκτροκολληση helix mini minimax160 !!! Το επόμενο βήμα της mini140 είναι εδώ, οριακές δοκιμές




Δοκιμάζουμε την νέα helix sminimax 160 με πεντάρι ηλεκτροδιο !!! Μια οικονομική μηχανή με ακριβές απαιτήσεις…..

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

23 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σπυρο συγχαρητηρια για τα βιντεο σου.Κατοχος της mini πλεον που ειναι καταπληκτικη,Σ ευχαριστουμε !

  2. Πολύ ωραίο βίντεο όπως πάντα με υπέροχες εξηγήσεις και λεπτομέρειες. Ευχαριστούμε! Η μάσκα ποιά είναι;

  3. Σπύρο καλησπέρα και συγχαρητήρια για την ενημέρωση,θα ήθελα να μου προτείνεις ένα φαλτσοπριονο για μετάλο και ξύλο είμαι ερασιτέχνης και ασχολούμε με κατασκευες ίδιος σιδήρου και θα ήθελα να κόβει τουλάχιστον κιλοδοκο 50×50 ευχαριστώ.

  4. Καλησπερα σπυρο και χρονια πολλα! Ειμαι αρχαριος στο χωρο της συγκολλησης και σκεφτομαι να προβω στην αγορα της stayer mig 131 multi 32 bits πιστευεις οτι για μια ερασιτεχνικη χρηση για κατασκευες απλες οπως μια πορτα απλη η μερικα μερεμετια θα ειναι ικανοποιητικη η να κοιταξω για την 165 multi η την helix mig 180

  5. Καλησπέρα φίλε Σπυρο. Φαίνεται πολυ καλό εργαλείο. Θα ήταν καλη ευκαιρία να έκανες αυτό το βίντεο στο εργαστήριο σου όπως λέγαμε το καλοκαίρι, εκεί που μας έδειξες την super mini.

  6. Σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ για ακόμη μια φορά!! Μέσα από τα βίντεο σου και την καθοδήγηση την δική σου έχω μάθει και μαθαίνω να κάνω σωστή συγκόλληση με την Helix Mini-200 Fit που εδώ και ένα χρόνο έχω στην κατοχή μου!

  7. Φοβερή και αυτή μπράβο Σπύρο περιμένω αν θέλεις να μας δείξεις και το εργαστήριο το καινούργιο αλλιώς θα το γνωρίσω από κοντά όπως και εσένα όταν ανέβω Αθήνα τα χαιρετίσματα μου…

  8. Σπυρο τα λογια ειναι περιτα ακομα ενα ωραιο και κατατοπιστικο review,θα ηθελα να δω την HELIX S-MINI MIG 140 3 ΣΕ 1 σε επομενο βιντεο γιατι δυστηχως για την τσεπη μου δεν μπορω να παω ακομα σε mig (mig μηχανη + μπουκαλα)οποτε αν δεν κανω λαθος ειναι απο τις πιο φτηνεσ flux της αγορας και θα ηθελα να δω τι μπορει να κανει γιατι εχω την απλη 140μινι και εχω κουραστει λιγο με το ηλεκτροδιο.ευχαριστω καλη συνεχεια!

  9. Θα γίνουν που θα γίνουν τα reviews οπότε με οποία και να ξεκινήσεις εμείς απλά παίρνουμε ποπ κορν και χαζεύουμε 😂

  10. Χαίρετε Σπύρο κάνε και ένα βιντεάκι αυτήν Helix S-Mini Ηλεκτροκόλληση Inverter 140A (max) MIG / TIG / Ηλεκτροδίου (MMA)

  11. Σπύρο ξέχασες το Bluetooth στο αυτί..Βγαζε το οταν γράφεις βίντεο γιατί ουτως η αλλως δε θα απαντησεις και να σε παρει κάποιος.. φιλικά σ το λέω δε φαίνεται ωραίο..

  12. Είναι πραγματικό κουκλί και θηριακι. Φαντάζομαι τους παλιούς μαστόρους που είχε κοπεί η μέση τους να κουβαλάνε εκείνες τις ασηκωτες ηλεκτροκολλήσεις χαλκού πώς θα βλέπουν αυτά τα εργαλεία ☺️ . Όσον αφορά την σειρά νομίζω ότι θα μπορούσες να το δείς από την πιο προσιτή ( χρηστική) ως προς τον ερασιτέχνη, σε σχέση με την πιο επαγγελματική

  13. Με το παλιό το μηχανάκι έχεις κολλήσει πεντάρι ηλεκτρόδιο???? Για δοκιμή εννοείται