Ολική επαναφορά ….. ανακατασκευή βήμα βήμα/ old vice restoration…




Πως αναπαλαιώνουμε ένα παλιό εργαλείο επιστρατεύοντας σχεδόν όλα μας τα εργαλεία ….. μια όμορφη δουλειά βήμα βήμα

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κύριε Σπύρο ένα ακόμα πολύ ωραίο βίντεο το οποίο περνάει τόσα πολλά μυνήμα συνεχίστε αυτό που κάνετε με την αγάπη και το σεβασμό που δείχνετε!

    Επίσης στο 3:27 του βίντεο φένετε ένα μηχάνημα ακονισματος τρυπανιων μπορείτε να κάνετε ένα βίντεο για το συγκεκριμένο;

  2. Καλημέρα φίλε Σπύρο!! Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!!! Η μέγγενη πλέον διεκδικεί επάξια θέση στην βιτρίνα!!! Η πάρεα απ' ότι βλέπω μεγαλώνει μέρα με τη μέρα! Σε λίγο θα γεμίσουμε το κλειστό του ΟΑΚΑ!!! Το καλό είναι ότι άνθρωποι σαν τον Σπύρο με γνώσεις και φιλότιμο και με πολλούς ακόλουθους παραμένουν πιστοί σε αυτό που κάνουν ,και το κακό είναι ότι κάτι μπαγλαμαδες με δύο χιλιάδες ψήφους μας κυβερνάνε. Οπότε όλοι μακριά από το καναπέ και την τηλεόραση. Όλοι στο εργαστήριο όσο μικρό και να είναι. Αυτό που θα κατασκευάσουμε με τα χέρια μας θα μας δώσει μεγαλύτερη χαρά από αυτό που θα μας πασάρουν η άλλοι στην τηλεόραση!!! Καλημέρα και πάλι!!!

  3. Όλα καλά αλλά γύρω στο5:356:00 λεπτό του βίντεο, πέρα από τον λάθος τρόπο χρήσης του παχύμετρου για τη μέτρηση που κάνεις (καταλαβαίνω ότι δεν θέλεις πολύ μεγάλη ακρίβεια, αλλά όταν κάνεις ένα βίντεο που θα το δει τόσος κόσμος, καλό είναι νομίζω να δείχνεις τον ενδεδειγμένο τρόπο χρήσης των διαφόρων οργάνων), δεν λυπήθηκες τα άκρα του που τα χρησιμοποίησες για να χαράξεις; Θα μπορούσες να πάρεις την μέτρηση με ένα κουμπάσο και αντίστοιχα να χαράξεις μετά. Φιλικά πάντα.

  4. καλημερα.πληροφοριακα…το καταφερα το κουτι.οσο γι αυτο που μας δειχνεισ εδω, μου μοιαζεις…εχω κανει εγω τετοια!!!!!!καλημερα να εχουμε.

  5. Καλησπέρα Σπύρο θέλω να σου κάνω μια ερώτηση εκτός του συγκεκριμένου βίντεο, Πόσο ύψος πρέπει να έχει ένας πάγκος εργασίας για ένα άτομα ύψους 1,85;;

  6. Στα μάγουλα θα μπορούσες να κάνεις πιο όμορφες, πιο πυκνές και πιο συμμετρικές γραμμές συγκράτησης. Ωραία δουλειά, κατά τα άλλα.

  7. Πολύ ωραίο βίντεο Σπύρο!!Στα επόμενα βίντεο αν γίνεται συγκόλληση με Tig που μας αρέσει!!

  8. Όταν αυτό που κάνεις, το κάνεις με αγάπη και μεράκι το αποτέλεσμα είναι αυτό αυτό που μας παρουσίασες Σπύρο. Πολλά μπράβο μαζί με ευχαριστώ που μας μεταλαμπαδεύεις την αγάπη αυτή και το μεράκι. Συνέχισε έτσι.

  9. 1. Το καινούργιο σήμα στα βίντεο τα σπάει (ήθελα καιρό να το σχολιάσω)
    2. Θέλω και εγώ μία φρέζα!!!
    3. Φοβερή δουλειά, γειά στα χέρια σου ???