Πλύσιμο χαλιών, στρώματος, ταπετσαρίας καναπέ και unboxing της σκούπας Karcher se 4001.




Unboxing σκούπας για πλύσιμο χαλιών Κarcher se 4001, καθώς και το ακροφύσιο 2.885-018.0 . Μια αγορά δική μας επιλογής, την οποία την παρουσιάζουμε, τη δοκιμάζουμε και λέμε τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας σκούπας. Με λίγα λόγια αυτές οι συσκευές κάνουν πολύ καλή δουλειά, αλλά έχουν και κάποιες ιδιαιτερότητες που θα πρέπει να έχουμε υπόψη.
Επειδή πρέπει να τροποποιούμε τη σκούπα ξεχωριστά για τη κάθε δουλειά, αν χρησιμοποιείτε συχνά και την υγρή αναρρόφηση θα σας πρότεινα να πάρετε το φίλτρο υγρής-ξηρής αναρρόφησης. Έτσι δε θα είναι τόσο απαραίτητη η σακούλα και θα έχετε τη σκούπα πάντα διαθέσιμη για κάθε δουλειά. Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι μετά από κάθε υγρή αναρρόφηση που θα κάνετε, θα πρέπει να καθαρίσετε τον κάδο και τα φίλτρα, αλλιώς θα μυρίζει.
Για τον καθαρισμό χαλιών θεωρώ ότι όσοι τα πλένατε μόνοι σας, θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεται χώρος και λάστιχο. Μπορείτε να κάνετε την ίδια διαδικασία που κάνατε και αντί να ξεπλύνετε με νερό, να χρησιμοποιήσετε τη σκούπα για να ξεβγάλετε και να στεγνώσετε τα χαλιά σας, ακόμα και στο χώρο που τα έχετε τοποθετημένα. Επομένως ένα τέτοιο προϊόν θα βοηθήσει περισσότερο αυτούς που δεν έχουν κάποιο εξωτερικό χώρο και ακόμα περισσότερο, όσους θέλουν να πλένουν τα χαλιά τους σε περισσότερα διαστήματα μέσα στη σεζόν.
Όσο αφορά το συγκεκριμένο προϊόν, θα πω ότι σαν σκούπα έχει τις ίδιες δυνατότητες που έχουν αντίστοιχες σκούπες τέτοιου κάδου υγρών και στερεών και η χρήση της δεν μπορεί να είναι τόσο εύκολη και φιλική, όσο οι οικιακές σκούπες. Όσοι έχουν δουλέψει τέτοιες σκούπες θα την εκτιμήσουν. Όσοι πάρουν πρώτη φορά μια τέτοια σκούπα ίσως απογοητευτούν, αλλά μόλις ανακαλύψουν τις δυνατότητές της θα την αγαπήσουν. Έχει καλή αναρρόφηση, αλλά αυτό που δεν μου άρεσε προσωπικά, είναι ότι δίνει ξεχωριστά κάποια απαραίτητα εξαρτήματα. Επειδή το γνώριζα από την αρχή υπολόγισα το συνολικό κόστος πριν την αγοράσω. Αν την αγόραζα πρώτα και διαπίστωνα αργότερα ότι τα χρειάζομαι, θα είχα απογοητευτεί πολύ.

Είμαστε ο Δημήτρης και η Βίκυ και δημιουργούμε χειροποίητα αντικείμενα κυρίως από ξύλο, νήμα και ύφασμα. Στο κανάλι μας μπορείτε να παρακολουθήσετε κατασκευές βήμα βήμα, διάφορα μαστορέματα, συζητήσεις για σχετικά θέματα, αξιολόγηση εξοπλισμού, υλικών και πολλά άλλα. Μπορείτε να μας στηρίξετε πατώντας εγγραφή στο κανάλι μας.
H μουσική που συνοδεύει τα βίντεό μας, είναι από τον Athan Hilaki και μπορείτε να τον απολαύσετε εδώ:
Η σελίδα μας στο facebook που μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με τις δημιουργίες μας είναι:
Κάποιες δημιουργίες που διαθέτουμε προς πώληση μπορείτε να τις δείτε εδώ:

Μπορείτε να βρείτε μοναδικά χειροποίητα προϊόντα Ελλήνων χειροτεχνών εδώ: Δικά μας χειροποίητα προϊόντα μπορείτε να βρείτε εδώ: Είδη για το σπίτι μπορείτε να βρείτε εδώ:

Βίντεο από το κανάλι Empnoia Crafts and DIY


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

1 ΣΧΟΛΙΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μπορείτε να βρείτε μοναδικά χειροποίητα προϊόντα Ελλήνων χειροτεχνών εδώ: https://go.linkwi.se/z/12115-1/CD24440/?

    Δικά μας χειροποίητα προϊόντα μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.jamjar.gr/store/Empnoia

    Είδη για το σπίτι μπορείτε να βρείτε εδώ: https://go.linkwi.se/z/11532-1/CD24440/?

    Για δώρα και gadget δείτε εδώ: https://go.linkwi.se/z/12560-3/CD24440/?