Πριονοκορδέλα ΥΑΤΟ ΥΤ-82185 πλήρης παρουσίαση και τρόποι κοπής




Ένα εργαλείο με μοναδικές ιδιότητες ….. όλα τα πλεονεκτήματα αλλά και τα σημεία προσοχής βήμα βήμα. Δυνατότητα κοπής οριζόντια 127 mm και σε 45 μοίρες 50 mm διατομή

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

50 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Επειδη με ενδιαφερει να το παρω και δεν βρισκω σχετικες πληροφοριες ηθελα να ρωτησω αν τοποθετησω δοκο με βαση 4 και υψος 8cm θα μπορει να το κοψει στις 45 μοιρες? ειδα για τα 5cm πλατος αλλα δεν καταλαβα μεχρι ποσο υψος ,ευχαριστω εκ προιμιου Σπυρο αν μπορουσες να μου απαντησεις.

  2. Με 'γεια το καινούριοο εργαλείο. Βέβαια το είπατε δυο τρεις φορές ότι είναι για ξηρά κοπή, χωρίς σαπουνέλαιο, αλλά θα ρωτήσω αν βοηθάει την κοπή ή την συντήρηση της ταινίας , λίγο λάδι …ας πουμε μερικές σταγόνες, όπως βάζουμε όταν ανοίγουμε τρύπες στο μέταλλο.

  3. Ευχαριστώ και να ξέρεις ότι σε παρακολουθώ γιατί τα λες ωραία με τα εργαλεία και αναλυτικά! Περιμένω νέο βίντεο…

  4. Σπύρο καλό το βίντεο για το εργαλείο αλλά δεν αναφέρεις για το τι μπορεί να κόψει στις 45°! Με ενδιαφέρει γι'αυτό ρωτάω! Κώστας από Χανιά!

  5. Σπύρο, γειά σου και πάλι μπράβο για τα βίντεο που κάνεις! Ψάχνοντας το ξανά το θέμα, γιατί θέλω να πιάσω να φτιάξω (ερασιτεχνικά και για πάρτη μου) διάφορες κατασκευές όπως έπιπλα κήπου, είδα πως για το εργαλείο αυτό είναι ίσως απο τα πιο αξιόλογα και value for money… Μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες που πιστεύω μπορείς εύκολα να μου απαντήσεις!
    1. Χρειάστηκε καλιμπράρισμα το εργαλείο για να κόψει 90⁰ και 45⁰ ή ήταν ήδη "σωστό";
    2. Η βάση έχει μεταλλικά κομμάτια και δείχνει πολύ στιβαρή, πιστεύεις θα έχει στρεβλώσεις και θα χάνει κατά την πάροδο του χρόνου ή είναι όντως ένα εργαλείο που το αγοράζεις μία φορά;
    3. Σαν ερασιτέχνης θεωρείς πως υπάρχει κάτι αντίστοιχο πιο οικονομικό ή δεν θα πρότεινες κάτι φθηνότερο;
    Ευχαριστώ και πάλι για τον "χώρο" που προσφέρεις να εκράζουμε απορίες και απόψεις! Καλές κατασκευές στην παρέα!

  6. Εχω ενα μηχανημα σαν αυτο με την διαφορα οτι ειναι σιδερενιο , [σιδερενια πιο βαρια μεγκενη /κατω ο οδηγος της λαμας ειναι συρωμενος με αποτελεσμα να μπορω να κοψω και μεγαλους κοιλοδοκους αυξωμοιονοντας το χωρο κοπης,εδω και 25 χρονια εχει κοψει τα παντα αλαζωντας τα δοντια στην πριονολαμα μεχρι ξυλα για το τζακι , χρισημοποιω και σαπουνελαιο με ενα πινελακι στην λαμα.]Στο ιδιο μεγεθος αλλα αυτο καπως μου δειχνει ευσθητο ,νομιζω οτι αν το ψαξεις περισοτερο θα βρεις κατι πιο αντοχης.

  7. Καλησπέρα. Πολύ ωραίο το βίντεο σου. Έχω μια απορία. Ποια είναι η μεγαλύτερη διάσταση στρατζαριστού που μπορεί να κόψει σε γωνία 45 μοιρων;

  8. Πολύ καλό βίντεο για ακόμα μία φορά ?. Έχω μία απορία. Αλουμίνιο μασίφ όπως πχ ένα κομμάτι 40×40 θα μπορούσε να το κόψει; Γιατί το αλουμίνιο με δίσκο δεν κόβεται και είναι και πολύ επικίνδυνο. Θα ήθελα Σπύρο εάν έχεις δοκιμάσει να κόψεις μασίφ αλουμίνιο να μας πεις την εμπειρία σου από το μηχάνημα.

  9. Μπράβο αδερφέ με έχεις βγάλει από πολλές ενοχές που είχα για κάποια εργαλεία και έτσι αποφάσισα για ποιο θα κάνω την αγορά η πριονοκορδελα τέλεια και θα την πάρω συνέχισε να μας δείχνεις ότι μπορείτε να είσαι καλά μπράβο

  10. Θέλουμε και ένα συγκριτικό, της πριονοκορδέλας και ενός δισκοπρίονου 355 χιλιοστά. Είναι περίπου στην ίδια τιμή και κάνουν παρόμοια δουλειά.
    Τα 15 ευρώ της πριονόλαμας δεν είναι λίγα αν κάνει λίγα κοψίματα. Θα μαθαίναμε πόσο αντέχει, εάν έκοβες συνεχώς το στραντζαριστό 40X40Χ2 και μετράγαμε πόσα κοψίματα θα αντέξει.?

  11. Σπύρο μου με υγεία και χαρά εύχομαι το εργαλείο να το χαρείς και να έχεις και καλές δουλειές πάντα, και σ' ευχαριστούμε πολύ που το Παρουσίασες όμορφα και αναλυτικά Όπως πάντα δηλαδή. Εύχομαι να το αποκτήσω και εγώ πρώτα ο θεός γιατί ειλικρινά μου Αρέσει πολύ! Σπυράκο μου να 'σαι καλά καλή χρονιά να έχουμε και όλος ο κόσμος φιλιά πολλά Σπύρος από Λονδίνο!!!?

  12. Ωραιο καλοριζικο το εργαλειο εγω πιστευω να κοβει και μονο του χωρις να ασκεις καποια δυναμη ,μπορει να βαλεις μονιμα την βαση σε ενα τραπεζακι .πχ 1.20- 130 υψος εχει δυνατοτητα ?

  13. δεν σε προλαβαινω φιλε με τιποτα ακομα δεν παρελαβα την νεα MIG που παρειγγειλα και φτιαχτηκα για νεα κορδελλα! εχω ηδη μια λιγο μεγαλύτερη, αλλα δεν την παω γιατι δεν κοβει καθετα καθως κοβει πλαγιαζει και γινεται παραγονη η τομη και αργει πολυ.απο οτι βλεπω αυτο το εργαλειο ειναι τελειο. βεβαια οσον αφορα την τομη χωρις την βαση νομιζω οτροχοςθα σε βολεψει καλλιτερα. καλά κοψιματα και ευτυχες το νεο ετος!

  14. Γεια σου Σπύρο,Καλή χρονιά με υγεια.Επειδη ασχολούμαι και με κατασκευές ξύλου,έχω βρει αυτό το συρόμενο φαλτσοπριονο το οποίο είναι για ξύλο και μέταλλο.Εχει επιλογή αλλαγής στροφών.Ποια είναι η γνώμη σου όσων αφορά την κοπή μετάλλου σε σχέση με μια κορδελα?
    ΥΓ. Μόλις πριν λίγες μέρες πήρα την Helix mini 200A. https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/exoplismos-ergastiriou-mihanimata/faltsopriona/faltsopriono-laser-dexter-2150-w-62279413

  15. Σπύρο πολύ καλό το εργαλείο….θα μας κάνεις καμιά παρουσίαση Yato εργαλειοφωρο???

  16. Kαλοριζικο Σπυρο το εργαλειο! Φαινεται καλο αλλα το γρεζακι του το αφηνει και ας λες οτι δεν εχει. Καλα κοψιματα φιλαρακι!