Πρόταση για τους φίλους μου συνδρομητές


Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

45 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. και από ο,τι έχω καταλάβει και ο Σπύρος που μας έδωσε πνοή σε κάτι που όλοι είχαμε στην καρδιά μας ίσως συμφωνεί…….δεν είμαστε επαγγελματίες….αγαπάμε τη δημιουργία……ούτε μαγκιές, ούτε τίποτε….μας συνδέει η κοινή αγάπη…η δημιουργία.ερασι-τεχνες όπως ανέφερε ένας φίλος, εραστές της τέχνης. πάμε να το κάνουμε ρε Σπύρο.

  2. ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑ ΣΟΥ.ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΠΑΣΧΗΖΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ.ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ.ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗ ΔΙΚΠΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΟΙ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ .ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΓΡΑΠΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΑΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ.ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΟΛΥΜΠΕΙΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΕΝΑ ΝΙΚΙΤΗΣ.ΔΕΝ ΠΕΙΓΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ.ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΡΝΟ.ΟΞΥΓΟΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΑΛΛΑ.ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΙ ΠΡΑΞΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΙ ΕΞΑΣΚΙΣΗ.ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΕΝΕΙΣ.ΣΗΜΕΙΟΝΩ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕ ΜΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΑΜΠΕΡ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΣΙΔΕΡΑ.ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΕΙΣΟΥΝ ΜΑΙ ΣΤΡΑΤΖΑΡΙΤΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΠΥΡΟΣ.

  3. χαχα λες εμεις οι αρχαριοι! θεωρεις τον εαυτο σου αρχαριο?μπραβο σπυρο για το καναλι! εχω μαθει πολλα πραγματα απο σενα! Αξιος!!

  4. http://blueskytv.gr/2020/01/%ce%b1%cf%81%cf%81%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%b6%cf%89%ce%ae%cf%82-10-1-20/
    παρακολουθήστε το…το 2000 οι κινέζοι δεν ήξεραν να κολλήσουν τίποτε, οι έλληνες με την τεχνογνωσία που είχαμε από δεκαετίες ναυπηγών μέσα σε 10 χρόνια "έκαναν" την Κίνα πρώτο ναυπηγό στον κόσμο…..δις χαμένα από την πατρίδα μας…… σας παρακαλώ ακούστε το…..ειδικά το δεύτερο μέρος.

  5. λοιπόν, άκου….είμαι 52 τώρα και πήρα με το χαρτζιλίκι μου τότε πιτσιρικάς, προ αμνημονεύτων ετών και βάλε, μια ολύμπιου χαλκού πιτσιρίκα 145 Α και έφτιαξα μια ψησταριά από ένα βαρέλι χωρισμένο στα δυο…..ακόμα σουβλίζω σε αυτό το έργο….τσίμπλα, ο θεός να την κάνει κόλληση……από τύχη τα σίδερα κάθονται μαζί………..αλλά….είναι δικό μου, και έχω ζήσει πολλές χαρές από αυτή την κακοτεχνία.και ακόμα την χαίρομαι….κοίτα…..είπε κάτι ο Σπύρος…επιμονή και υπομονη…. εγω θα προσέθετα…. και λίγο διάβασμα…..υπάρχει θεωρία πίσω από τις κολλήσεις. και αξίζει να τη δεί όποιος ενδιαφέρεται.

  6. Σπύρο, μας έχεις κινητοποιήσει. μπορούμε πολύ εύκολα να φτιάξουμε ένα blog…..μπορώ να το κάνω(να το στησω -προγραμματιστής) αλλά από τον σεπτέμβρη, οχι τωρα…..αν τα παιδιά συμφωνουν μπορούμε να φτιάξουμε ένα blog αλλα χρειάζεται ένας πυρίνας ανθρώπων που πρέπει να ασχολούνται καθημερινά.

  7. Και εμένα μου αρεσει αυτη η ιδέα , θα ηθελα να μετεχω για να μάθω κατι , αλλα αν γινεται απο Σεπτεμβριο γιατι τωρα ειναι λιγο δυσκολο

  8. Σπυράκο καλησπέρα εγώ θα έλεγα ναι στην ομάδα αλλά όχι κλειστή και εάν είναι κλειστή ποίοι θα έχουν πρόσβαση σε αυτήν την ομάδα και με ποια κριτήρια (τα σχόλια που κάνουν?) θα είναι 50 -100 – 1000 άτομα και νομίζεις ότι θα έχεις τον ελέγχο για το τι θα διαβάζεις από αυτούς είναι πρακτικά αδύνατον εδώ σε κάθε πολυκατοικία με 10 ,20 διαμερίσματα και πάντα υπάρχει ο μαλαλλας μέσα που αναστατώνει τους υπολοίπους τέλος πάντων πολλά μπορώ να σου πω πάνω σε αυτό το θέμα δεν θα συνεχίσω παρακάτω Σε έναν κανόνα πάντα θα υπάρχουν οι εξαιρέσεις όμως δεν αλλάζουμε τον κανόνα για της εξαιρέσεις. Όλα αυτά από έναν κάλο φίλο σε ηλικία που άπλα σε παρακολουθεί μαθαίνει και σχολιάζει μόνο όταν πρέπει. Υ.Σ Ευχαριστώ για την αποδοχή στο fb.

  9. Σπύρο μου ακούγεται πολύ καλή η ιδέα αυτή..! Προσωπικά σαν χομπιστας, πρακτικός και αρχάριος, θα μου άρεσε να υπάρχει μια στόφα ανθρώπων που θα μπορούσα να ζητήσω μια συμβουλή ή να μου εξηγήσουν πως και γιατί σε κατι!
    Επίσης γενικότερα η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, εμπειριών ειναι παντα μια ανεκτίμητη πηγή γνώσης!
    Οποτε και από 'μένα "ΝΑΙ"…???

  10. Φίλε Σπύρο, ο κόσμος των "εργαλείων" και των "μικροκατασκευών" που παρουσιάζεις είναι ένα έναυσμα για δημιουργία !
    Προσωπικά έχω ενθουσιαστεί παρ'ολο που είμαι άσχετος στο αντικείμενο.
    Σε παρακολουθώ τακτικά και θεωρώ ότι η καθοδήγηση σου είναι κατατοπιστική και ουσιώδη. Ευχαριστώ !

  11. Οκ, το έχεις συνέχισε δυνατά. πράγματι δεν έχω κάνει ηλεκτροκόληση εδώ και 40 χρόνια, έκανα στον στρατό για να πάρω καμιά άδεια, και το μόνο που πήρα ήταν αναρρωτική για τα μάτια μου που έγιναν σαν γυαλόχαρτο. Με έβαλες στην πρίζα όμως και είμαι έτοιμος να ξαναγαζώσω σίδερα.

  12. Σπύρο Να την κάνεις στη σελίδα στο Facebook. Παρακολουθώ τα βιντεάκια σου και μου αρέσουνε είσαι καλός μάστορας και έχεις γνώσεις πολλές. Εγώ κολλάω με τσιμπίδα 20 χρόνια κοντά και έρχονται μέρες που νομίζω ότι δεν ξέρω να πιάσω την τσιμπίδα πλάκα κάνω απλά μου αρέσει να κολλάω!!!!!

  13. Σπύρο καλημέρα. Όλα αύτα καλά. Λόγο καλοκαιριού και επίδει πολλά παιδιά τώρα με την δίκη σου προώθηση. Θα γίνουν ξαφνικά συγκολλητες πρέπει να κανείς ένα προφορικό βιντεάκι επείγοντος θα έλεγα εγώ με θέμα ( ασφάλεια. Από πυρκαγιές την ώρα συγκόλλησης κοπής και τροχίσματος. ) Γιατί λίγο πολύ. Όλοι έχουν ένα εξοχικουλη. Κσι εκεί πιστεύω ότι θα είναι. Η πίστα αγώνων. Χαχα. Και σίγουρα θα έχει οικόπεδα με ξερόχορτα κλπ. Καλό είναι να τους πούμε μερικά πράγματα για τα θέματα αυτά ασφαλείας Καλημέρα. Και καλή συνέχεια.

  14. Σπύρο δεν έχω κάνει ακόμη Facebook . Με αυτή σου την ιδέα με βάζεις στον πειρασμό!
    Αυτό που κάνεις είναι πολύ χρήσιμο για όλους τους ερασιτέχνες και μη.
    Γιατί το κάνεις κατανοητό .
    Δεν είναι εύκολο αυτό.
    Και καμιά φορά ενοχλεί.
    Γιατί ,δεν κάνεις φιγούρα, αλλά προσπαθείς να μεταδώσεις αυτό που αγαπάς .

     Βλέπω πολλά κανάλια που κάνουν «παπάδες» σε θέματα συγκολλήσεων αλλά δε εξηγούν τίποτα και κρύβουν τα μυστικά των εντυπωσιακών αυτών αποτελεσμάτων. Ενώ εσύ προσπαθείς να μεταλαμπαδεύσεις αυτό που αγαπάς !
    ΜΠΡΑΒΟ!!!!

  15. Μπράβο…μια ωραία ιδέα που θα κινεί τον καθένα να λύνει το πρόβλημα του χωρίς να ντρέπεται να ρωτήσει και να προχωράει άφοβα…!!

  16. Ένα μεγάλο μπράβο φίλε, σου βγάζω το καπέλο. Σε Ελλάδα και Κύπρο το να μοιράζεσαι την γνώσει και την εμπειρία με άλλους είναι taboo αλλά εσύ το κάνεις με τόσο ζήλο και αγάπη για την μάθηση. Μπράβο ξανά φίλε…

  17. Εξαιρετική ιδέα παιδιά! να βοηθάει ο καθένας τον άλλο, τι πιο ωραίο και παρεΐστικο, αγνό? με απλά λόγια ό,τι δίνεις παίρνεις, και όταν είσαι σωστός και τίμιος μόνο καλή πρόοδο έχεις! Σπύρο βοηθάς στην εξέλιξη και την παρέα, είσαι ανοιχτόμυαλος και δεν φθονείς την πρόοδο των άλλων, μόνο συνεισφέρεις. Τίμιος. Στο κάτω κάτω η ετυμολογία της λέξης ερασιτέχνης = εραστής της τέχνης!

  18. Καλησπέρα Σπύρο δεν έχω γράψει ξανά σχόλιο λόγο του έχεις να απαντάς σε πολλά άλλα είσαι καλός δάσκαλος πως να το κάνουμε μέσα με χίλια

  19. Απαντάς στης ερωτήσεις μας Σπύρο και αυτό δεν το κάνουν όλοι στα σοσιαλ μίντια. σέβεσαι όσους σε ακολουθούν και αυτό δείχνει πολλά. Φυσικά κλειστή ομάδα για τούς κακοπροαιρετους.

  20. Αγαπητέ Σπύρο θα ήθελα να μπω και εγώ μέσα σε αυτό που πάτε να κάνετε να μοιραστώ και εγώ της δικές μου εμπειρίες αλλά δεν έχω fb.Θα ήθελα να σας δείξω (μεταφέρω και εγώ)της λίγες και ίσως πολύτιμες γνώσης μου.

  21. Εξαιρετική ιδέα!!!!!Ανυπομονώ….Ηλεκτροκόλληση,τροχό και πάμε να μάθουμε ο ένας απ' τον άλλο,ακόμα και μέσα από τα λάθη μας!!!

  22. Καλησπέρα! Δεν γράφω γενικά στο YouTube. Κανείς γάμο τα βίντεο και έχω μάθει πολλά από εσένα! Εάν το κάνεις θέλω να είμαι και εγώ μέσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  23. H προταση πολυ σωστη κατα τη γνωμη μου, και ειναι καλο γιατι θα ειναι ελεγχομενη η ροη της ομαδας μιας και θα ειναι κλειστη. Αυτος που δεν εχει να προσφερει κατι, η προσφερει κακια και αρνητικοτητα μπορει να εντοπιστει ευκολα. Συνεχισε ετσι, πολυ ωραιος.