Σκίαση με ελαιόπανο για το κάμπινγκ. Πώς το δένουμε και ποια τα πλεονεκτήματά του. #camping




Το ελαιόπανο, ηλιόδιχτο ή δίχτυ σκίασης είναι μια πολύ καλή και οικονομική λύση για μια καλή σκιά στο camping. Έχω εξηγήσει και στο βίντεο που έκανα με το κάμπινγκ για τα πλεονεκτήματά του σε σχέση με έναν απλό μουσαμά. Σε αυτό το βίντεο θα δούμε έναν τρόπο που μπορούμε να το δέσουμε και κάποια κλιπς του εμπορίου που είναι κατάλληλα για αυτή τη δουλειά. Τα κουμπώματα αυτά τα βρήκα στο διαδίκτυο με κόστος 4-5 ευρώ τα 10 τεμάχια συν την αποστολή. Η περιγραφή που τα βρήκα ήταν: Κλιπ Ασφαλείας για Δίχτυ Σετ 10 τεμάχια.
Στο κανάλι μας πέρα από κατασκευές θα δείτε και διάφορα βίντεο σχετικά με το κάμπινγκ και θα ακολουθήσουν και άλλα.
Είμαστε ο Δημήτρης και η Βίκυ και δημιουργούμε χειροποίητα αντικείμενα κυρίως από ξύλο, νήμα και ύφασμα. Στο κανάλι μας μπορείτε να παρακολουθήσετε κατασκευές βήμα βήμα, διάφορα μαστορέματα, συζητήσεις για σχετικά θέματα, αξιολόγηση εξοπλισμού, υλικών και πολλά άλλα. Μπορείτε να μας στηρίξετε πατώντας εγγραφή στο κανάλι μας.

H μουσική που συνοδεύει τα βίντεό μας, είναι από τον Athan Hilaki και μπορείτε να τον απολαύσετε εδώ:
Μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό, κατασκευές και πληροφορίες σε blog, Instagram και facebook:

Κάποιες δημιουργίες που διαθέτουμε προς πώληση μπορείτε να τις δείτε εδώ:

Η χρήση των εργαλείων μπορεί να γίνει επικίνδυνη.
Ο τρόπος που εγώ χρησιμοποιώ τα εργαλεία
είναι βάσει προσωπικής εμπειρίας.
Για την ορθή χρήση τους συμβουλευτείτε
τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Βίντεο από το κανάλι Empnoia Crafts and DIY


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

6 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. νομιζω το σχοινι ειναι μια υπερβολη! καραβι μπορεις να δεσεις με αυτο! υπαρχουν σχοινια πολυ πιο λεπτα και πολυ γερα, ειδικα για αυτη την δουλεια. ετσι μια χαρα ειναι η τρυπα στα κλιπακια. δεν χρειαζονται ουτε γαντζοι ουτε τιποτα. ειδικα αν τα βαλεις καθε ενα μετρο και σπαγγο να βαλεις ειναι οκ. ειμαι της αποψης οτι οταν πας για κάμπινγκ οσο λιγοτερα πραγματα εχεις τοσο καλύτερα. τα πολλα μπιχλιμπίδια δεν χρειάζονται. ελπιζω να μην με παρεξηγήσεις… αυτη ειναι η γνωμη μου, καλοπροαίρετα

  2. εγω ειχα παρει χυμα απο το χρωματοπωλειο, αλλα ειναι μαπα το καρπουζι γιατι σκιζει το πανι σε αερα μεγαλο και πολλες φορες εφευγαν απο το πανι και οπως ξερεις αν κουμπωσουν , μετα χαλανε .

  3. Συγχαρητηρια για την ωραια δουλεια !!! Μηπως υπαρχει καποιος συνδεσμος για τα πλαστικα κουμπωματα ;

  4. Χρήσιμες συμβουλές και θα έλεγα όχι απαραίτητα για χρήση μόνο σε κάμπινγκ αλλά και σε αυλές κατοικιών περιβόλια κτλ . Για να μην δεθεί το στομάχι μας κόμπος λοιπόν καλό είναι να χρησιμοποιηθεί από τους ενδιαφερόμενους η τεχνική σου.