Τροχισμα μετάλλων με ασφαλή τρόπο , και τα μυστικά του


Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σπύρο με λίγα λόγια είσαι μορφή έχω κολλήσει και βλέπω όλα σου τα βίντεο κολλάς εσύ και εμείς κολλάμε να σε βλέπουμε.Είμαι επαγγελματίας σιδηρουργός και αλουμινάς στα απλά λαικά και η μεταδοτικότητα σου ειναι το ταλέντο σου πέρα απο τις γνώσεις σου που είναι πανεπιστημίου..Εγώ θα έλεγα να γίνεις άμεσα δάσκαλος σε σχολή και να διδάσκεις τους νέους γιατί απο καφετζήδες και "επιστήμονες" έχουμε χορτάσει…ας μάθουν 5 , 10 πράγματα να μάθουν την τέχνη και να βγάζουν το μεροκάματο τους άνετα..Η τέχνη στην ελλάδα έρχεται τελευταία στις επιλογές των νέων και το μεροκάματο το παίρνουν οι ξένοι…δυστυχώς!! Εγώ μεγάλωσα σε σιδηρουργίο και δεν το μετάνιωσα ποτέ ακόμα και στις δυσκολίες της κρίσης ..Τώρα συνεχίζω την επιχείρηση του πατέρα μου και είμαι χαρούμενος που δημιουργώ και λέω εγώ το έφτιαξα αυτο..Με λίγα λόγια ωραία τα βιβλία αλλά και η τέχνη σου δίνει την ομορφιά και την ικανότητα να φτιάχνεις οτι μπορεις να δείς..Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια σε αυτό που κάνεις με όρεξη και αγάπη..

  2. Καλησπέρα μάστορα…. ξέρεις αν φτιάχνεται η διορθώνεται η επιλογή πάνω από το δράπανοκατσαβιδο…σε κρουστικό η για τρυπάνι…;

  3. Όσες φορές λες ειναι θεμα άποψης έχεις δίκιο και το σέβομαι. Σε αυτό το βίντεο είναι απλός ο σωστός και ο λάθος τρόπος, τέλος. Όσες φορές το δουλεύουμε λάθος λόγο ανάγκης πρέπει να έχουμε το γνώθι αυτών

  4. Σπυρο σε ευχαριστουμε πολυ για τα πολυ χρησιμα βιντεο σου! Εχω μαθει πολλα! Θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για ενα γωνιακο τροχο για το σπιτι που χρειαζομαι για μικροδουλειες. Εχω δει της YATO YT-82101 1100w & YT-82098 1400w. Ποιον να επιλεξω,και αν ειναι αξιοπιστη μαρκα. Σε ευχαριστω!

  5. Όλα τα εργαλεία έχουν ανώτατο όριο στροφών. Κοιτάμε παντα να τα λειτουργούμε με στροφές στον τροχό που δεν το ξεπερνάνε. Επίσης δεν χρησιμοποιούμε δίσκους που έχουν μουλιάσει στην υγρασία ή δίσκους που έχουν ορατά τραύματα επάνω τους γιατί θα σπάσουν απροσδόκητα.

  6. πολυ ωραια βιντεο απλα και κατανοητα μπραβο.θελω να ρωτισω οι περσιδες εξαερισμου σε πορτες αποθηκης φτειαχνονται η πωλουνται ετοιμες με την λαμαρινα της πορτας.

  7. ο δίσκος κοπης τοποθετειται με τα γραμματα προς τα εμας η αναποδα? Διαβάζω πως αρκετοι λένε με τα γραμματα προς τα κάτω..

  8. Σπύρο εδώ και 13 χρόνια έχω πάρει έναν τροχό από τα Lidl της Parkside, 1200w,125mm και έχει easy start, αυτόματη απεμπλοκή όταν μαγκώσει ο δίσκος και ρυθμιστή στροφών.
    Έχω άλλα 4 μηχανάκια αλλά αυτόν δεν τον αλλάζω με τίποτα.

  9. Με το που έπιασα δεξιόστροφο τροχό μου έφυγε άμεσος όντως πος κόβουνε ρε κάποια άτομα δεν μπορο να καταλάβω

  10. Καλημερα τα δισκάκια κοπής μετάλλου απο πια μερια τα βαζουμε πανω στον τροχο .Απο την μερια με τα γράμματα η απο την μερια που ειναι μαυρο ??
    Ευχαριστώ

  11. Μπράβο Σπύρο είσαι από τούς λίγους καλλιτέχνες Στο είδος πού μεταφέρεις τις γνώσεις σού με τρόπο τόσο κατανοητό…
    Ευχαριστούμε για τα δωρεά μαθήματα..

  12. Καλή χρονιά με υγεία και χαρά. Να ρωτήσω εάν έχεις να μου προτείνεις γάντια προστασίας, για χρήση τροχού; και συγχαρητήρια για τα βίντεο που ανεβάζεις. Με βοηθούν πάρα πολύ σαν ερασιτέχνη…. Να'σαι καλά και συνέχισε την πολύ καλή δουλειά σου. Εάν μπορείς, κάνε και ένα βίντεο με σέγες. Κόψιμο, συντήρηση και επιλογή λάμας κοψίματος. Ευχαριστώ πολύ ‼️

  13. Καλησπέρα Σπύρο και καλή χρονιά.Ένας φίλος ανέφερε την ημερομηνία λήξεως του δίσκου κοπής εγώ θα πω την εμπειρία μου. Σε πολύ παλιό μηχάνημα 230 με πολύ παλιό δίσκο και χωρίς ομαλό ξεκίνημα και αντικραδασμικα στο μηχάνημα κτλ στην αρχή του τροχισματος μου μου έσπασε ο δίσκος ο χοντρός ήταν από της λίγες φορές που ένιωσα φόβο ότι θα μου φύγει το μηχάνημα με χίλια ζόρια κατάφερα να κλείσω το μηχάνημα οπότε μου έγινε μάθημα δίσκος κοπής και δίσκος τροχισματος που είναι πάρα πολύ παλαιοί απλά τον πετάς γιατί θα έρθει η Κάκια στιγμή όπως σε μένα που είχα μόνο αυτόν εκεί που ήμουν και είπα το έλα μωρέ ένα κομμάτι θα κάνω… Ευτυχώς είχα τον προφυλακτήρα ευτυχώς οπότε πολύ προσοχή στην παλαιότητα και τον χώρο που το τοποθετούμε, υγρασία κτλ.

  14. Καλημέρα Σπύρο! Χρόνια πολλά!

    Δείξε την εμπειρία σου και άσε τον κόσμο να λέει! Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν οι "έξυπνοι".

  15. Σπύρο, φίλος μου έκαψε όλη την αποθήκη του με το σπινθηρισμα του τροχού. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας δίνεις τα φώτα σου. Σε ένα μήνα περίπου που σε παρακολουθώ, έχω βελτιωθεί αισθητά και δουλεύω πολύ ασφαλέστερα από πριν. Είσαι η εγκυκλοπαίδεια του ερασιτέχνη και όχι μόνο. Άξιος.

  16. Κατατοπιστικό βίντεο Σπύρο
    Αξίζει να αναφέρουμε οτι Όταν τοποθετούμε τον τροχό στον πάγκο η πάτωμα μετα απο καθε δουλειά το δισκάκι κοπής να είναι προς τα επάνω έχουν γίνει πολλά ατυχήματα Όταν δουλεύουν τα εργαλεία 2 άτομα πολλοί αντί να κλείσουν το διακόπτη το βγάζουν από την πρίζα

  17. Κύριε Σπύρο ο παππούς μου που είναι σιδεράς και δάσκαλος μου στο επάγγελμα έχει κόψει τζάμι με τον τροχό γιατί ήταν 1 πόντο μεγαλύτερο και δεν σύμφερε να φύγουμε να κάνουμε 90 χιλιόμετρα για να κόψουμε ένα τζάμι με το διαμάντι