ΥΑΤΟ νεες γωνίες μέτρησης για ακρίβεια και ταχύτητα βήμα βήμα




Πως μπορούμε να κάνουμε τις κοπές και τις μετρήσεις εύκολα με μεγάλη ακρίβεια ….

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

13 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Η μετροταινία είναι πριτσινωμένη σκόπιμα για να κινείται και να μετράει εσωτερικά ή εξωτερικά .Καμία δεν χάνει !!!

  2. Ευχαριστούμε για την παρουσίαση. Λογικά έχει γίνει κάποιο λάθος εκ παραδρομής στη γωνία των 35° στο 11:07. Όπως βλέπουμε ξεκάθαρα η γωνία είναι μεγαλύτερη από 45°. Η συμπληρωματική της γωνία είναι 35°. Αυτή που βλέπουμε είναι 90°-35° = 55°.

  3. Γεια σου Σπύρο,ωραία περιγραφή κ πολύ χρήσιμο εργαλείο!!Θα το χρειαστώ στη φαρέτρα μου έως ότου αποκτήσω ένα καλό φαλτσοπριονο!!Προς το παρών καλές διακοπές,Χαιρετισμούς από ΑΕΛ

  4. Είσαι ό καλύτερος,από Σεπτέμβρη θά τά πάρω καί τά δύο!Σπύρο αν έχεις χρόνο κάποια στιγμή δείξε μας λίγο όταν θέλουμε να κόψουμε μία γωνία ας πούμε 45 μοίρες σε ένα στρατζαριστο από πού ξεκινάει σωστά ό τροχός έτσι ώστε νά μήν μας κάνει κεφάλι στην αρχή του κόψιματος, εγώ ενώ τό μετράω σωστά στο κόψιμο βγαίνει κάπως "ατσουμπαλα" θα έλεγα.Καλη συνέχεια καί καλές διακοπές νά έχεις!

  5. Καταπληκτικά εργαλεία Σπύρο ειδικά η τελευταία με την προέκταση. Επίσης το ότι λειτουργεί και σαν Στέλα που είναι ένα ακόμη ξυλουργικό εργαλείο για να κοπιάρεις γωνίες. Μπράβο στην Yato για την ποιότητα των εργαλείων που παράγει και πολλά πολλά μπράβο σε εσένα που τα προσφέρεις στο ελληνικό κοινό αλλά και για την παρουσίαση σου. 👍

  6. Σπύρο καλησπέρα πολύ κατατοπιστικός όπως πάντα. Μία ερώτηση πως μπορώ να παραγγείλω το σετ με τα τρίγωνα, υπάρχει κάποιος σύνδεσμος ή με τηλέφωνο καθότι μένω επαρχία. Ευχαριστώ πολύ.

  7. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👨‍🏭👨‍🏭👨‍🏭❤❤❤👌👌👌