Φτιάχνουμε τελείωμα κολώνας




Όλη η κατασκευή βήμα βήμα …

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Συγχαρητήρια Σπύρο! Μπράβο για τον ωραίο λόγο σου! Είσαι πολύ κατανοητός! Να είσαι καλά

  2. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα και εύκολη κατασκευή, όμως μόνο για τετράγωνα κούφια. Για μη τετράγωνα, (π.χ 50 Χ 3Ο ή 60 Χ 40 κ.τ.λ ) εκει απαιτείται διαφορετική μέτρηση και κοπή , ίδιο με ίδιο, και το αποτέλεσμα θα βγεί διαφορετικό.

  3. Καλησπέρα Σπύρο μου,μια ερώτηση..σε ένα Π που θέλω να σηκώσω κολώνες 150×150 το δοκάρι οριζόντια 80×40 μόλις πατήσει πάνω στο 15αρι πως να σφράγισω το κενό που θα μείνει;

  4. Σπύρο παρατηρώ οτι σε όλες τις κολλήσεις σου, κολλάς κατεβατό, το κατεβατό είναι για ορισμένες συνθήκες, και δεν είναι γερό κόλλημα, ιδιαίτερα οι mig κολλάνε με την φορά του ανεβατό, μόνο το ηλεκτρόδιο το τραβάς αντί να σπρώχνεις….φυσικά η παρατήρηση είναι με σεβασμό στην εργασία σου, και δεν έχει την έννοια να σε μειώσω.

  5. Για σου φίλε και από μενα.Η αγάπη σου γιαυτό που κάνεις είναι εμφανείς. Στα ίδια πλαίσια κινούμαι και εγώ.. Χαίρομαι που σε γνωρίζω.

  6. Ωραίο και παραστατικό το βίντεο. Με αντίστοιχο τρόπο και ένα μικρό καμπύλο μοντέλο μισής πλευράς, ενώνοντας τις γωνίες με το μέσο τις πλευράς με μπορούμε να κατασκευάσουμε και άλλα τελειώματα.

  7. Κε Σπυρο καλημερα . Ειμαι πολυ καινουργιος μαζι σας. Ειδα το βιντεο και αν θα σου ειναι χρησιμη σελιδα του excel που υπολογιζει τα κοψιματα σε οποιοδηποτε ορθογωνικης διατομης δοκο , μπορω νασου την στειλω . Σημερα θα δοκιμασω και εγω την Xellix 50 xi .

  8. εύκολο, καλαίσθητο και σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος από τις πυραμίδες, οι οποίες είναι χυτές και πολλές φορές (ανάλογα με την ποιότητα)δημιουργούν πρόβλημα στην κόλληση με τον χάλυβα. Ωραίο Σπύρο!

  9. ωραιο σπυρο.μπραβο για τα απιθανα βιντεο που μας δειχνεις διαφορα.θελω να κανω καγκλελα στη βεραντα.πως θα υπολογισω ποσα μετρα σιδερο χρειαζομαι….

  10. Ωραιο κομψο και γρηγορο θα ελεγα,ωραια ιδεα Σπυρο με "εψησες" για δοκιμη.
    Ασε που τα κεφαλοκολωνα ειναι περιεργο κραμα δεν πιανει καλα,θελει λιγο υπομονη για ωραιο αποτελεσμα.
    Ευγε!