? Καλλιέργεια λαχανικών και δημιουργία λαχανόκηπου – Τα Μυστικά του Κήπου




Φυτεύουμε ένα μικρό λαχανόκηπο με ανοιξιάτικα κηπευτικά, ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκύθια, κρεμμύδια, φράουλες, ρόκα, μαϊντανό, άνηθο και μαθαίνουμε τα μυστικά για την καλλιέργεια τους, τι φροντίδα χρειάζονται, κάθε πότε θέλουν πότισμα, λίπασμα και πότε είμαστε έτοιμοι για τη συγκομιδή.

Κείμενα/Παρουσίαση: Κώστας Λιονουδάκης
Σκηνοθεσία/Μοντάζ: Άρης Μπασιάς
Creative Director: Μιχάλης Κουλιέρης
Παραγωγή: Junipero Digital Media
Μουσική: Alionn

Περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για την καλλιέργεια κηπευτικών:

Ντομάτα:
Αγγούρι:
Πιπεριά:
Μελιτζάνα:
Κολοκύθι:
Ρόκα:
Μαρούλι:
Κρεμμύδι:
Φράουλα:
Βασιλικός και κατιφές:
Άνηθος:
Μαϊντανός:

Ακολούθησε τα Μυστικά του Κήπου:

Website:
Facebook:
Instagram:
Youtube:
Pinterest:

#vegetables #gardening #organic

Βίντεο από το κανάλι Τα Μυστικά του Κήπου


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Θα ήθελα πολύ να το κάνω.. αλλά δεν έχω καλή οικονομική κατάσταση ,θα προσπαθήσω για κάτι πιο μικρό ας πούμε γλάστρες αλλά χρειάζομαι καθοδήγηση ..είστε πραγματικά άψογος και μεταδοτικός κυριε
    .

  2. Τα μαρούλια απο σπόρο τα είχα σε μια γλάστρα και μεγάλο σαν τα ξεχορισα και τα Βάλα σε θεϊκές με φενιζολ αλλά μετα που άλλαξαν μου Μαράθι καν είχαν πολύ μεγάλη ρίζα

  3. Καλησπέρα, εχω φυτέψει λάχανα και μαρούλια στο κήπο. Γείτονες μου ειπαν πως τους τα έφαγαν ποντίκια. Πως μπορω να προστατευτώ αν υπάρχει τρόπος; Ευχαριστώ

  4. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  5. Καλημέρα.
    Τα βίντεο σου είναι πολύ χρήσιμα κι ευχάριστα.
    Θέλω να ρωτήσω αν ο κατιφες και η καλέντουλα είναι το ίδιο φυτό.
    Ευχαριστώ συνέχισε έτσι.

  6. Ωραίο βίντεο.
    Γίνεται σε μεγάλο μπαλκόνι με πολύ ήλιο τέτοια ξύλινη κατασκευή η θέλει άλλη βάση , η μόνο γλάστρες κάνουν ;

  7. καλησπέρα…ειμαι περιεργος να δω το σαποτελέσμα στο συγκεκριμενο παρτερι μετα απο 3-4 μηνες…υπάρχει καποια φωτογραφια ή βιντεο?

  8. Γεια σας και ευχαριστούμε για τις χρήσιμες συμβουλές σας!! Μια ερώτηση.. Είναι καλύτερα ο λαχανόκηπος να είναι ανοικτός απο πάνω η να σκεπάζετε από πλαστικό έτσι ώστε να ρυθμίζουμε το πότισμα και να είναι πιο ζεστός; Ευχαριστώ!

  9. Το υπερυψωμένο παρτέρι πως στραγγιζει το νερό και που μπορούμε να προμηθευτούμε το συγκεκριμένο;;

  10. Όμορφο όλο αυτό με το ξύλο απλά νομίζω πως οι ντομάτες τόσο ψηλα που είναι πρώτον δεν θα μαζεύονται με το χέρι και δεύτερον που θα τις στηρίξεις; Τα αγγούρια επίσης! Για τα μαρούλια και τον άνηθο καλό!